• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

günaydın kızlar iyisinizdir umarım iyi haftalar olsun hepimize:)
dün öğleden sonrakileri hiç yazmıyayım çok değil ama olmadık şeyler yedim :(
bu sabah kahvaltım
2 dilim ekmek yumurta peynir zeytin domates çay

wetu cnm bugün iyisindir umarım kendini sıkma bu kdr cnm düzelir herşey ama devamlı evde duruyon kendini boşlukta hissediyon bence kendin için bişeyler yap

kocaman ğunaydınlarrr
sabah saat 8 bır bardak sıcak su
saat 1o da kahvaltı
2 dılım ekmek
1 yumurta
1 cay kasığı tereyağ
2 zeytın
azıcıkda recel azıcıkda kaymak
bolbolda sekersız cay 3 fıncan kadar
kızlar kahvaltı bıraz abartılı duruyor ama
ınanın mıdemde bosluk var
hem kahvaltıyı ıyı yabarsam ğün ıcınde daha az acıkıyorum
metabolızmam hızlanıyor vs vs
ya aslında yumurtayı oğlusuma yabtım yemıcem dedı
herneyse tartıldım bır değişiklik yok
su an ılk hedefım 99 un altına ınmek 98.9 a bıle razıyım ınsallah
hadı bakalım durmak yok yola devam...:52::52::52:

kocaman ğunaydınlarrr
sabah saat 8 bır bardak sıcak su
saat 1o da kahvaltı
2 dılım ekmek
1 yumurta
1 cay kasığı tereyağ
2 zeytın
azıcıkda recel azıcıkda kaymak
bolbolda sekersız cay 3 fıncan kadar
kızlar kahvaltı bıraz abartılı duruyor ama
ınanın mıdemde bosluk var
hem kahvaltıyı ıyı yabarsam ğün ıcınde daha az acıkıyorum
metabolızmam hızlanıyor vs vs
ya aslında yumurtayı oğlusuma yabtım yemıcem dedı
herneyse tartıldım bır değişiklik yok
su an ılk hedefım 99 un altına ınmek 98.9 a bıle razıyım ınsallah
hadı bakalım durmak yok yola devam...:52::52::52:

maşallah sana asumancım ben bu hafta burak vermeyi almışım bile , hastayım hala oysa bugün düzenli yürümelere başlayacaktım,acıktım ama bir şey yemek istemiyorum daha kahvaltı yapmadım anlayacağın şimdi büyük oğluşum geri geldi arabasını almış servisten ona kahvaltı hazırladım belki bende onla yaparım hadi görüşürüz

sabah ara öğünde 11:00 kuru kayısı
öğlen yemeği 13:00 ızgara tavuk domates ayran 2 dilim ekmek 1 kurabiye ( küçük)

merhaba kızlar, başlığı görünce benim yerim burası galiba dedim. 82 kiloyla hamile kaldım ve 26 kilo aldım doğuma kadar :( sonraki ay 91i falan görmüştüm ama emzirirken 104,8e kadar çıktım. mutsuz, depresif alıngan ve sinirliydim sürekli. 1 ay kadar oldu diyetisyen kontrolünde vermeye başladım. en son 97,1dim diyetisyenin tartısında. sonra minik bir kıbrıs tatili yaptık geçen hafta ve ordan 98.8 olkarak geldim ama ölçümlere göre bu farkın tamamı su olarak görülüyor. o yüzden diyetisyen moral bozmana gerek yok dedi. bakalım önümüzdeki hafta durum ne olacak.

neyse diyeceğim o ki, beni de aranıza kabul ederseniz beraber kurtulabilirz şu hain kilolardan :)

merhaba kızlar, başlığı görünce benim yerim burası galiba dedim. 82 kiloyla hamile kaldım ve 26 kilo aldım doğuma kadar :( sonraki ay 91i falan görmüştüm ama emzirirken 104,8e kadar çıktım. mutsuz, depresif alıngan ve sinirliydim sürekli. 1 ay kadar oldu diyetisyen kontrolünde vermeye başladım. en son 97,1dim diyetisyenin tartısında. sonra minik bir kıbrıs tatili yaptık geçen hafta ve ordan 98.8 olkarak geldim ama ölçümlere göre bu farkın tamamı su olarak görülüyor. o yüzden diyetisyen moral bozmana gerek yok dedi. bakalım önümüzdeki hafta durum ne olacak.

neyse diyeceğim o ki, beni de aranıza kabul ederseniz beraber kurtulabilirz şu hain kilolardan :)

hoşgeldin aramıza :)) moral bozcak durum yok çabalamak senin ve bizim elimizde biz arkadaşlarla günlük yediklerimizi falan yazıyoruz bir yanlışımız falan olunca uyarıyoruzki en azından bilinçli zayıflamak ve tekrar almamak için ben 11 gündür yediklerime dikkat ediyorum inşallah zayıflarız :)

hoşbuldum :)
evet bişeyler yapıyoruz moral bozmamak lazım ama insan yine de demoralize oluyor işte...
ben de yazarım bundan böyle ne yediğimi. hatta şu an başlayayım :)

sabah 1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
bir dilimden biraz fazla peynir ve 5 zeytin ile kahvaltı yaptım. domates salatalıkta tabii
ara niyetine 1 tane minik çikolata yedim (dayanamadım :25: )

öğlen ızgara köfte,1 dilim ekmek ve ızgara domates-soğan yedim. 1 bardak ayranla

az önce ara olarak 1 elma yedim.

aslında kahvaltıda ve öğlen 2 dilim ekmeğim var ama bu akşam evde enginar dolması var. onu dengeleyebileyim diye brer dilim azalttım.

Merhaba kızlar ben haftasonu aşırı derecede sapıttım buraya yazmaya bile utanıyorum ya ilk 3 ay çok süper hiç bozmuyodum ama 1 aydır nedense sürekli tatlı ve hamur işi şeylere yöneliyorum ama toparlıycam inşallah bu sabah 2 dilim çavdar ekmeği domates salatalık peynir 5 yeşil zeytin yedim öğlen 1 kase çorba 3 dilim ekmek bol salata az önce ara öğün 1 simit 1 bardak ayran

ne demek efendım bızım kapımız herkese acık onemlı olan kararlılık bızlerde bır suredır bırlıkdeyız 20 gun kadar
buraya gırıp yedıklerımızı paylasmak bızı motıve edıyor beraber ılerlıyoruz
kılo verecegımıze cok umutluyuz
aralarda ufak kacamaklarımız olsada dıyet psıkolojımızden asla cıkmıyoruz
sende aramıza hosgeldın:52::52::52:

kızlar bu arda oglen
6 kasık pılav bolcada salata yedım
araogun kucucuk bır dılım pasta yedım
:52:

bu arada spora basladım kendı capımda ama soylemıcem ne oldugunu ıyı sonuclar alırsam paylasacagım sızlerle:52:

wetu nerdesın bursayamı gıttın yoksa
eger gıttıysen bak memleketımdeyım dıye abartma yedıklerını
unutma gelınce bıze hesap vereceksın:1:

ewet kızlar yazılarınızı okudum ve bende kilo vermek istiyorum bende başlıyorum rejime bende 102 kiloyum ve ewet 1 kilo daha almak istiyoru..burada banada yardımcı olursunuz ve tecrübelerinizden faydalanırım diye düşünüyorum..ama lütfen 80 leri görmek istiyorum.. kızlar eğer bi şekilde kolay zayıflayabileceğimiz bir şeyler varsa sizlere faydası olan karışımlar falan lütfen paylaşırsanız sevinirim..hadi birlikte zayıflıyalım artık yeter bende evlenirken 58 kiloydum bir oğlum var 8 senelik evliyim ve sonuç 102:((
evet oldukça üzücü off biz neden kendimizi bu hale sokuyoruzz ki düşündükçe sinir oluyorum umarım sizde moral bulurum..

ewet kızlar yazılarınızı okudum ve bende kilo vermek istiyorum bende başlıyorum rejime bende 102 kiloyum ve ewet 1 kilo daha almak istiyoru..burada banada yardımcı olursunuz ve tecrübelerinizden faydalanırım diye düşünüyorum..ama lütfen 80 leri görmek istiyorum.. kızlar eğer bi şekilde kolay zayıflayabileceğimiz bir şeyler varsa sizlere faydası olan karışımlar falan lütfen paylaşırsanız sevinirim..hadi birlikte zayıflıyalım artık yeter bende evlenirken 58 kiloydum bir oğlum var 8 senelik evliyim ve sonuç 102:((
evet oldukça üzücü off biz neden kendimizi bu hale sokuyoruzz ki düşündükçe sinir oluyorum umarım sizde moral bulurum..

hosğeldın o zaman bızlerde senın durumundayız
vallahı oyle kolay zayıflatacak hıcbısey bulamadık henuz
yabtığımız tek sey nefsımıze sahıb olub boğazımızı tutmak
ve emın ol ufak ufakda olsa yolumuzda ılerlıyoruz
bır sloğanımız var durmak yok yola devam
yanı bundan maksadımız su
zaman zaman dıyetler yabtık
cok ıyı kılolar verdık ama heb bıyerde durduk tıkandık kaldık
ha basladım ha baslıcam olduk
sonra suda olsun baslıcam bundan sonra baslıcam olduk ve malesef o emeklerle verdığımız kılolar
fazlalarıyla ğerı ğeldı
ıste bu yuzden durmak yok yola devam
kacamak mı yabtık ıkı ğün yabamadıkmı her yenı bır ğün yenı bır baslanğıc
bu yola bu sefer cıkmamak uzere ğirdık
mesela ben 2O ğün oncesıne kaadr herğün kocaman bır cıkolata yıyen ınsandım
ve bu zamana kadar yemedım
benım en buyuk dezavantajım aburcuburdu
demekkı onsuzda oluyormus bunu oğrendım
ve son olarakj hosğeldınnn:52::52::52::52:

slm kızlar dünden beri nete pek giremedim yurt dışından görümcem ve eşi geldi sabah erkenden pastalar börekler hazırladım gün içerisinde sabah yarım muz ve yarım armut yedim iki dilim börek ve yarım dilim pasta yedim akmaşada meyva yerim artık... ama asıl önemli haberim var günüm geçti test yaptım teste göre hamileyim:)

slm kızlar dünden beri nete pek giremedim yurt dışından görümcem ve eşi geldi sabah erkenden pastalar börekler hazırladım gün içerisinde sabah yarım muz ve yarım armut yedim iki dilim börek ve yarım dilim pasta yedim akmaşada meyva yerim artık... ama asıl önemli haberim var günüm geçti test yaptım teste göre hamileyim:)

ooooooo suber tebrıklerrrr hadı bakalım duzenlı beslenıb bıze rabor verecen ha ona ğöre
bebıse ıyı bakıcaz dımı yaaa:46::46::46::46::46:

ooooooo suber tebrıklerrrr hadı bakalım duzenlı beslenıb bıze rabor verecen ha ona ğöre
bebıse ıyı bakıcaz dımı yaaa:46::46::46::46::46:

tabiki ben burdayım sizler tecrübelisiniz tecrübelerinizden yararlanmak isterim .. bildiğim kadararıyla ilk üç ay alınan kilo bebek değil anne alırmış bende yine bu şekilde dengeli beslenmeye yediklerimi kontrollü yemeye devam etmek istiyorum burda paylaşıcam her zamanki gibi bakalım rabbim hayırlı etsin ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı bu ne olcak bakalım birde ankarada bana tavsiye ediceğiniz doktor varmı yada hastane ben ilkinde etlikteki lokman hekimde elif terzi diye bir doktora gitmiştim...

bu arada spora basladım kendı capımda ama soylemıcem ne oldugunu ıyı sonuclar alırsam paylasacagım sızlerle:52:

yok öyle sürprizler asumancığım bizi mi çatlatacan kız çabuk söyle biz de yapalım aynısından:23::23:

tebrik ederim canım inşallah bu sefer hayırla sonuçlansın :16:

tabiki ben burdayım sizler tecrübelisiniz tecrübelerinizden yararlanmak isterim .. bildiğim kadararıyla ilk üç ay alınan kilo bebek değil anne alırmış bende yine bu şekilde dengeli beslenmeye yediklerimi kontrollü yemeye devam etmek istiyorum burda paylaşıcam her zamanki gibi bakalım rabbim hayırlı etsin ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı bu ne olcak bakalım birde ankarada bana tavsiye ediceğiniz doktor varmı yada hastane ben ilkinde etlikteki lokman hekimde elif terzi diye bir doktora gitmiştim...

canım ben hiç gitmedim ama bizim burda yani yenimahallede lina kadın hastanesi var burda sadece kontroller devam ediyo seni takip eden doktorun sen hangi hastanede doğum yapacaksan oraya gelip doğurtuyormuş .oraya giden bir kaç arkadaşım çok memnunlar hatta bir arkadaş yeni hamile kaldı bir aylık falan o da etlik lokman hekime gitmiş hiç memnun kalmamış diğer arkadaşlar bu lina dan randevu aldılar onun için ücret farkıda 20 tl falan özel olmasına rağmen bence gayet uygun ama yineleyim ben hiç gitmedim

bugün yediklerimi de sayayım bari sabah bir bardak sütle 4 kaşık müsli
öğlen bir tost,yarımşar domates ve salatalık,bir şekersiz nescafe
ara :4 iri çilek
akşam:bir kase kaşarlı (bir tutam) domates çorbası,yarım portakal:56::56:

Back