Canım ben de güne 1 bardak limonlu suyla başlıyorum.Kahvaltıda domates salatalık 5 zeytin biraz peynir bir birbuçuk dilim ekmek ve mutlaka 1 haşlanmış yumurta yiyorum.(çok et sevmediğimden protein olsun diye).Öğlen işyerinde yaklaşık 800-900 kalorilik yemek çıkıyor.Bazen evden zeytinyağlı sebze yemeği ve yoğurt götürüyorum.Akşamları da sebze veya köfte tarzı yemeği yoğurt ve salatayla yiyorum.Aralarda günde 2 fincan yeşilçay eşliğinde 2 form bisküvi bazen biraz leblebi iki üç kuru kayısı yiyorum.Hafta da 3 veya 4 günde 45 dk.yürüyüş 15 dk ağırlık çalışıyorum.Geçtiğimiz hafta sıfır spor ve dikkatsiz bir diyetle geçti.Önümüz bayram belki yine biraz kaçamak olur ama sonrasında tam gaz devam İnşallah.Ben psikolojik nedenlerle bir anda çok kilo aldım.Şimdi biraz biraz eski kıyafetlerimi giyebiliyorum.Boyum uzun ama yine de hafiflik gibisi yok.Şu anda hafta da 600 gr.civarı gidiyor, buna da şükür diyorum.CANIM EKMEĞİ 2GLM KAHVALTIDA YİYORUM GÜN BOYU BAŞKA EKMEK YEMİYORUM ÖĞLE VE AKŞAMDA bol salata ve ayran yoğurt bulunduruyorum salata ayranın yanında 1 öğün protein 1 öğün sebe yiyorum ara pek yapmıyorum 3lt civarı su içmeye çalışıyorum hemen hemen hergün 45 55 dk civarı ya yürüyüş veya lesli ile 3mil yapmaya çalışiyorum sen neler yapıyorsun canım