- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
çok iyi gidiyorsun maşallah diyimSelamlar
Geçen hafta :110.6
Bu sabah :109.8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi gidiyorsun maşallah diyimSelamlar
Sende cok iyi ilerliyosun canim sodalar ayranlar falan iyi geldi sana hadi bakalim yola devam 70 ler bizi bekler canimcimsüpersinnnnnnnnnnn metra sen bana yetişip sollayıp geçeceksin belli oldu
Sağol canım.Azar azar olsa da gidiyor valla.Bu hafta pek dikkat edememiş ve de spor yapamamıştım ama metabolizmam biraz hızlandı demek ki.çok iyi gidiyorsun maşallah diyim
Regl donemin yaklastimi canim ondan mi acabaSelamlar
Yalnız kızlar benim gibi ödem problemi yaşayan var mı aranızda...İlaçlar bile yetersiz kalıyor artık.
Yok canım daha var ama benim varis problemim var ameliyat dendi ama çözüm değil tekrarlar deyince olmadım.Acaba varis mi tetikliyor.En az 2-3 kilo fazlalık yapıyor bende bu ödemler.Regl donemin yaklastimi canim ondan mi acaba
esbur um varis için kaynım memleketteyken bir tarif verdi kılcal damarların harita gibi görüntüsünü bile yok ediyormuşYok canım daha var ama benim varis problemim var ameliyat dendi ama çözüm değil tekrarlar deyince olmadım.Acaba varis mi tetikliyor.En az 2-3 kilo fazlalık yapıyor bende bu ödemler.
ha ha ha kim tutar bizi tam gaz yola devammmmmSende cok iyi ilerliyosun canim sodalar ayranlar falan iyi geldi sana hadi bakalim yola devam 70 ler bizi bekler canimcim
Tesekkür ederim. Ne zaman istersen tarifini verebilirimafiyet olsun :)
Çok sağol canım benim.Deneyelim valla şifa olur İnşallahesbur um varis için kaynım memleketteyken bir tarif verdi kılcal damarların harita gibi görüntüsünü bile yok ediyormuş
40 diş sarımsak soyulup üstüne az baskıyla patlatılıyor 2 litre limon suyuna konulup ağzı kapatılıyor güneş görmeyen bir yerde 25 gün bekletiliyor her gün bir kere çalkalanıyor 25 gün sonrası sabah aç karnına 1 kahve fincanı içiliyor
limon şimdi çok pahalı tanesi 1 lira ucuzlamasını bekliyorum ben yapıcam
inşallah şifa olur limon ucuzlasada alsak 2 kasa yapsak :))Çok sağol canım benim.Deneyelim valla şifa olur İnşallah
sonuçları da burdan paylaşırız :)inşallah şifa olur limon ucuzlasada alsak 2 kasa yapsak :))
miden sağlam mı aç karnına bir fincan sarımsaklı limon sonuçtasonuçları da burdan paylaşırız :)
Aslında reflü ve gastridim var ama şu anda da her sabah limonlu su içiyorum zaten.Mide koruyucu eşliğinde.Bu da mideme antrenman sayılır de mi ama.Yalnız çalışıyorum sarımsak sorun olmaz umarım :))miden sağlam mı aç karnına bir fincan sarımsaklı limon sonuçta
sarımsak eriyormuş kayboluyormuş limonun içinde birde çiğnenmediği sürece sarımsak kokmuyor bunda da kokmuyormuş öyle dedilerAslında reflü ve gastridim var ama şu anda da her sabah limonlu su içiyorum zaten.Mide koruyucu eşliğinde.Bu da mideme antrenman sayılır de mi ama.Yalnız çalışıyorum sarımsak soru olmaz umarım :))
E tamam süper o zamansarımsak eriyormuş kayboluyormuş limonun içinde birde çiğnenmediği sürece sarımsak kokmuyor bunda da kokmuyormuş öyle dediler
Maşallah cok güzel gidiyorsunuz.Neler yapıyorsunuz biraz anlatır mısınızmerhaba arkadaşlar kilomu bildirimimi yapayım
geçen hatta 120.2
bu hafta 118.0
fark 2.2
yüzde 1.8
hepinize güzel günler dilerim
Maşallah cok güzel gidiyorsunuz.Neler yapıyorsunuz biraz anlatır mısınız