E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yasemin1306
benim çorban bu gidişle kalacak yarına, kalanı atsam mı yoksa yarın içsem mi? ne dersiniz?
acaba dıyorum bıdahakıne 1 ltre ayrandanmı yapsak?
soruya soruyla cevap))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim çorban bu gidişle kalacak yarına, kalanı atsam mı yoksa yarın içsem mi? ne dersiniz?
evde malzeme yoktu gittim aldım ama yağsız yoğurt bulamadım.normal yoğurtla yapsam olur mu?dr umu arasam a.s yarın başlıyorum ben de.hadi size kolay gele.
Aynen ilk mesajındaki gibi kahvaltıyla birliktemi uygulicaz bu diyetii dün baktığımda kahvaltı yoktuda sadece o içeceği içecekmişiz yazıyordu :uhm:
olur tabikiiiiiiiiiiiii :)
benimde en son corbam kaldi onu kim icecek diye dusunuyorum agzima kadar doldum
evet 1 litre olsa iyi olur tam yeter,2 litre fazla oluyoda demekki bu diyet boyle
ya bişi sorcam domates serbest mi yoksa kahvaltıda mı sadece:)ya evet çok artacak benim çorba da.napsak ki.1 lt mi yapsak.akşam eşim yemek yerken az kalsın niyeti bozuyodum:)ama dayandım ama birden yarında böle geçcek dedim cnm sıkıldı baya:)
anacım senin kepçe nasıl bişey be 6 kepçe bi seferdemi içiyon ben 2 kepçe anca
benimde evde varmış allahtan aramadım da yeşil mercimek sorun olmuştu onuda alta eltimden istwdim bu ayı kapadık bi dahaki ayada alır hazır ederim evde
bu ay işe yararsa her ay yapmayı düşünüyorumda
cnm ya 2 lt ayran degılmı?
her seferde 6 kepce hala bıtmedı aksam 10 son ama tencere dolu burda bı yanlıslık var
arkadas 2 kepce dıyo her seferde nasıl bıtırmıs ya?
yasemin senin bugün 2. günün mü?nası geçti daha mı rahattı 1. günden yoksa daha mı zor
tam 1950gr yağ verdım.dıyetısyen bu ay tarrıda anlamayabılrsın hassas tartıda tartıl dedı...once tartıya cıkıyım bakım fark ertmezse yag su oranımı olçturcem canım...ama fecı hafıflık var bence bukezde tartıda fark edıcek.:lepi:peki geçen ay verdin mi kilo sölenese kızzz aaaa:)
hadi yaaaaa abbowwwwwwwwwww:)maşallah barekallah.ya bu arada bu 2 lt ayran harbiden çok geldi yaa.az önce süzdüm ben dibinde ki torular kaldı birazını az sonra yiycem kalanını yarına eklicem.acab yarın 1 lt den az fazla yapsak yetermi ki
yani ilk ay yaptığında tartıda fark ediyo ama 2. ay fark etmeyebilir öle mi