- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
- Konu Sahibi yasemin1306
ben şeyi sormak istemiştim düşük felan olmaz dimi onu demek istemiştim ne biliym saçma gelebilir size aklıma herşey geliyor sakın gülmeyin bu sorduğum soruya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şeyi sormak istemiştim düşük felan olmaz dimi onu demek istemiştim ne biliym saçma gelebilir size aklıma herşey geliyor sakın gülmeyin bu sorduğum soruya
hamilelerin ve emzirenlerin diyet yapmasi iyi degil arkadaslar. dr kontrolunde olursa ancak. bu diyeti de bir diyetisyen verdigine göre bence diyetisyene danisip dr una da sormalisin arkadasim
bozduklrı ıcın arada :)
ben sicak corba severim, accik isitip yisek???
okudugum kadariyla uzun süreli yapmak dogru degilmis. ben zaten kilo icin degil, bebekten baska seylerle mesgul olim diye yapiyorum.
hamile kalmis olsam bile iki gün sadece sonucta. ayrica icindekiler de besin degeri olan seyler. neden zarari dokunsun ki diye düsündüm. insallah bu rejim olayina kafayi takip bebek düsünmezsek olur bebisler. baska yolum kalmadi cünkü.
sen saglikli bi diyet ve spor yapmalisin. ciddi kilo verceksen. ben ac kalmaya dayanamiyorum, bir kere diyet yapmistim daha önce onda da karpuz yemistim yemek öncesi 4 kilo vermistim. evlilik öncesinde. 1 ay filan yapmistim bunu. birde yürümüstüm cok. simdide yürüyüs yapiyorum vede egzersiz yapiyorum. birde bu diyeti yapiyim dedim. ama spor olmadan verilmio bunu anladim
canim hesap yapiyorsun
boyun kac? boyunun karesini aliyorsun.
kilonu boyunun karesine bölüyorsun. 18 ile 25 arasinda cikarsa normalsin demektir.