100+ dan 60'lara yolculuk

merhaba ; bende geldim aranıza 12 martta başladım diyet değil aslında benimki dikkat ediyorum diyelim 108 kg ile başladım şu an kilom 106 bu sefer olsun lütfen başarılar arkadaşlar çok yakından takip edeceğim

Sizi tanimadgm halde bana o kdr samimi geliyorsunz ki iyiki varsiniz kizlar herseyin ustesinden gelicez inşallah

hoşgeldin canım senle baya yakın durumdayız yarışabiliriz her cuma hem birbirimize tüyo da veririz :)

Sizi tanimadgm halde bana o kdr samimi geliyorsunz ki iyiki varsiniz kizlar herseyin ustesinden gelicez inşallah

geliriz tabii destek önemli mesela ben bugün sabah baya abarttım moralim bozuldu ama akşama kadar toparlamayı düşünüyorum biraz da yürüyüş yaparsam hallolur akşam fazla yemekten iyidir

her şeyin çözümü var bu sorunu da beraber çözücez kızlar bir şeye moraliniz bozulursa filan yazın ki birbirimize destek olalım

bu arada menümü de yazayım da abartmak nasıl oluyor görün:
saat 12 civarıydı uyandım 7 dilim tost ekmeği yedim 4 tane krem peynir oluyor ya üçgen ondan 6 salam ve 10 civarı zeytin 2 bardak da çay
az önce de kahve içtim
bakalım akşam müsli elma yerim toparlarım ama neden çatlayana kadar yedim bilmiyorum ya kendimi tutamadım resmen ama akşam dengeliycem söz bir saat de yürürüm hem de su almam lazım :)
sizde durumlar nasıl gidiyor? ben bir iki tane de kayısı çayı içeyim de o midemi rahatlatsın ben yeşil çay içemiyorum o yüzden daha hoş tadı olan kayısı böğürtlen filan içiyorum :)

Canim gunlugun hayirli olsun. Kahvaltida domates salatalik gibi kalorisiz gidalarla yemek yeme hissini tatmin edebilirsin. Boylece karbonhidrati azaltmis olursun. Ekmek olarak tost ekmekleri ince oluyor. Tam tahilli ekmek tuketebilirsin, daha doyurucu oluyor. Kahvaltida haslanmis yumurta yersen de doygunluk hissin artar.
Basarilar diliyorum.
Bir ogun fazla kacirsan da asla birakma. Hergun yeniden basla. Kilo vermedigin olursa uzulme, nerede hata yaptigina bak ve duzeltmeye calis. Ben ayca kayanin sayarak yeme sistemini uyguluyorum. Kitabini alip okudum, ogrendim. Cok faydasini gordum.

evet zaten bu aralar her gün yeniden başlamam gerekiyor hiç istikrar yok ya böyle bir uyuşmuşluk hissi var haftaya yüzmeye başlıycam belki o beni gaza getirir gerçi çok acıktırıyormuş ama salata çorba felan geçiştirirsem akşamı tüm kaslar da çalışırsa işe yarar gibime geliyor :)

Yuzme harika olur. Ben yine arada gelirim canim.

bugün uyandım saat 1 civarı müsli yedim şuan da yeşil elma yiyorum fazla bişi yiyesim de gelmiyor zaten olabilecek en iyi ruh hali moralim bozuk ve bu sefer yemek yiyesim gelmiyor iştahım kapandı

6 gibi 4 kaşık müsli 2 kaşık yoğurt yedim
az önce de bir yeşil elma
bir tane daha yeşil elma yerim heralde bugünü böyle toparlarım :)
suyumu 2 lt yaparım spor yapamadım pek yarım saat yürüdüm sadece iki kayısı çayı bir de 3ü1 arada kahve bir tane
kötü değil bugünü sevdim

günaydın kızlar :) hafta sonu internetim bitti yazamadım biraz dengesizliklerim oldu ama yinede eskiye göre iyi :)
cumartesi sabah çavdar ekmeğinden domates ve peynirle tost,çay
öğlen 6 kaşık makarna
akşam üzeri 2 dilim pizza 2 elma dilimi patates bir parçada tavuk 1 çay bardağı kadarda kola
akşamında 4 tane petibör bisküvi yedim
dün sabah 2 dilim ekmek, 1 yumurta haşlaması , peynir, 6 zeytin , çay
öğlen 2 dilim pudingli bisküvi
akşam et kavurma , salata
ekmekten keserek öğleni dengelediğimi düşünüyorum :)

cnm senin sabah öğlen bir olmuş tost ekmeği yerine çavdar falan al daha tok tutuyor :) diğerleri çok sıkıntı değil bence

Canim 3ü bir arada kahvenin icindeki kahve kremasi =yag ve seker de karbonhidrat sayildigi icin, sekersiz ve kremasiz tercih etmenizi oneririm, sute kahve katarak icebilirsiniz

krem peynirin kalorisine muhakkak bak normal peynirden çok daha kalorili diye biliyorum. bu arada ekmeği masada bulundurma tabağını hazırla 2 adet ekmeğini kenarına koy o şekilde kahvaltı yap bende aynı ekmek yakınımda olunca koyveriyorum valla :)

bu arada arkadaşlar daha öncede 1 defa diyet girişimim oldu ama farkettimki en büyük hata mesela bugün kaşırdık diyelim yemememiz gereken bişeyi yedik yada gereğinden fazla yedik ondan sonra salıvermemek kaldığın yerden devam etmek gerekiyor. hiç bozmamış gibi devam edebilmek

evet cnm önemli olan ondan sonraki öğünde salmamak kendimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…