100+ dan 60'lara yolculuk

dün akşam
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
6 yemek kaşığı diken yemeği ( izmire özgü sulu )
bir parça tavuk haşlama
2 yemek kaşığı yoğurt
1 tane elmalı kurabiye
bakınca çok yemiş gibi görülebilir ama beynim sen bunlarla doymazsın diyip durdu mutfaktan kaçtım resmen daha yerdim yani

canım inş tekrar verirsin
karbonhidrat diyeti protegin ağırlıklı beslenmek gün bir diyet fakat orda yağlar sıfır puan olarak geçiyor ben bu bir kaç gündür protegin ağırlıklı besleniyor güzel sonuç aldım ..bizim grupta salı tartı günü geçen salı 93 kiloydum geçen hafta sonu cok fazla yedim yani ne bulduysam yedim pazartesi sabah 1.9 artı çıktım salı sabahi 500 gr çarşamba sabah 600 gr ve bu sabahta 900 eksik çıktım aldığım kiloyu hemen yok ettim sadece dün hariç protegin ağırlıklı ama sebze ve meyve de yiyorum dün haşlama tavuk yedim öğle bir kase leblebi ve yeşil çay yanında birazda kuru üzüm yedim

gayet guzel menü canim çok değil birden çok fazla sınırlama kendini canım bir şey çekerse öğlen saatte ye .. dün tv izlerken iki zayıflama hikayesi izledim teyze 60 yaşında 15 ayda 60 kilo vermiş o yaşta o kiloyu verebilmisse Biz neden veremiyelimki

sen çok azimlisin cnm kesin verirsin birbirimize destek olarak bende çok istiyorum vermeyi sabah beri diyet zayıflayanlar gürkan kubilayın zayıflayanlarına fırsat buldukça baktım :) ya herkes farklı şeyler yazıyo kimi karbonhidrat ağırlıklı ye , kimi un tuz şeker hamur işi yeme diyo kimi belli saatten sonra yeme diyo , kimi kalori hesabı diyo kafam bulandı :) kararım azaltmak ilk olarak dünden beride azalttım şükür devamı zamanla artık

cnm seninde günlüğüne baktım iyi vermişsin tebrik ederim :) eh artık birbirimize bol bol destek olalım bıkmadan usanmadan birbirimizi gaza getirelimde eksilerimiz güzel olsun :)
tabiki neden olmasın. gaza ihtiyacımız yok ki motivasyonumuz tam olsun. başaracağız mutlaka yapanların bizden ne fazlası var :)

Merhaba suan 30 kılo verdım ve vermem gereken 10-11 kilo daha var.Ben diyetisyen kontrolünde yapıyorum daha oncede verip malesef gerı almıstım aslında bu asamada önemli olan verdıkten sonrası ınsallah bu sefer onda da basarılı olacagıma inanıyorum burayada sızlere basasrılar dilemek için gırdım saglıkla kilolarınızı verirsınız ınsallah :)

güzel vermişsin tebrikler cnm sakın bırakma ben 27 kilo verip gaza gelmiştim bize yediklerinden falan bahsedermisin :) inşallah bizde okdr kilo verip senin yaşadığın mutluluğu yaşarız :)

güzel vermişsin tebrikler cnm sakın bırakma ben 27 kilo verip gaza gelmiştim bize yediklerinden falan bahsedermisin :) inşallah bizde okdr kilo verip senin yaşadığın mutluluğu yaşarız :)
Insallah canım yasarsınız tabıkı :) yemedıklerımden bahsetsem daha ıyı :) her turlu tatlı hamur ısı vs , şeker,un,beyaz ekmek (tam bugday yıyorum sabahları 1 dilim genelde o kadar ) ,asitli içecekler hatta hazır meyve suları, makar pilav vs ,abur cubur yemıyorum klasık yanı :) ınsalla hayatımdanda cıkardım cogunu dıyet bıtımınden sonrada yemeyı dusunmuyorum

azmin çok güzel cnm tebrikler bildiğimiz şeyler yani :)

sende azimlisin sende verirsin canım.. dün izlediğim zayıflayan kadınlar gürkan kubilayın hastalarıydı canım gayette güzel kilo vermişler.. canım ben her diyeti inceleyip kendime göre uyguluyorum sende çok fazla kafanı yormadan evde ne pişiyorsa ondan ye porsiyonlarını yavaş yavaş azalt benim elimin altında mutfak terazim sürekli duruyor yemeklerimi ölçülü yiyorum yemeklerimin yağını azalttım hayatımdan makarna pilav ve hamur işlerinide çıkartmadım kontrollü yedikten sonra her şeyden yedim makarnamı yağsız yoğurtlayarak yada domates soslu yedim pilav yediysem ekmek yemedim haftada bir gün ödül günleri yaptım gürkan kubilayda hastalarına haftada bir kaç öğün ödül hakkı veriyormuş ben sadece bir kaç gün abartı yersem tartıda artı çıktım sadece bir gün ve gün içinde ödül öğünü yaptıysam kilom artmadı önemli olan diyet dönemindede kilo verdikten sonrada kilo kontrolü yapabilmek ben bu sefer kilo verdikten sonrada kontrolü sağlayacağıma inanıyorum

günaydınnn :) konu sahibi arkadaşım senide görsem giremiyormusun :)
dün akşam yediklerim
balık buğulama
salata
1 saat sonrası
çağla,çilek
sabah yediklerim
peynir
5 zeytin
2 domates
1,5 dilim ekmek
gündüz çok iyi gidiyorumda eve gidince sanki gözüm dönüyor neden böyle oluyor

aynı fikirdeyiz cnm önce yediklerimi azaltmak ilk hedefim öteki türlü olmuyor beynimde korku oluşuyor ya aç kalırsam ya sevdiklerimi yiyemezsem bu sefer daha fazlasını yiyorum böyle iyi :) ödül günü mantıklı hayırlısıyla gitsin:) kendimizi kasmadan sonrada almadan bu kilolarmız gidecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…