100+ dan 60'lara yolculuk

Hayırlı olsun günlüğünüz. Ben de bir yil once 107 ile zirveye varan kilomla artık iyice rahatsız ettigi için devam edemeyecegimi farkettim kaplumbaga hızı ile ilerlesemde suan 89 kiloyum. Basarmak inanmaktan geçiyor. Zaman zaman kendime olan inancımı yitirmemis olsam hedefime çoktan varmış olurdum heralde. Yinede mutluyum özellikle eski resimlere bakarken gördüğüm fark beni cok mutlu ediyor:)
Umarım sen bu kararliliginla hedefine daha hızlı varırsın..

tebrik ederim sizi bence önemli olan kendini iyi hissetmek zaten hızlı veya yavaş olması değil :)

canım yaşın çok genç ve kilonun ileride sağlıksız bir hayat getireceginin farkina varman güzel bende ergenlik döneminden sonra dengesiz ve abur cubur beslenme yüzünden hep kilolu oldum defalarca diyet yaptım güzelde sonuçlar aldım ama verdikten sonra koruyamadim bu sefer hedefime ulaşıp bir daha kilo almak istemiyorum benim annemde kilolu ve bu yüzden çok sağlık sorunları yaşıyor ben onun gibi olmak istemiyorum inş seninde basarili olmanı diliyorum

biliyorum çok haklısınız benim de niyetim o ilk önce kurtulmak sonra korumak :)

bugünkü yediklerim
sabah 1,5 dilim ekmek
peynir
1 yumurta
domates çay ( şekersiz )

ara yapmadım yeşil çay içtim

öğlen domates çorbası
1 tavuk butu
patates
ayran
türk kahvesi
birazdan yeşil çay içerim

ben dersler nedeniyle fazla giremedim bu aralar ama bence iyi gidiyorsun eve geldiğinde de fazla abartılı yediğini düşünmüyorum da merak ettiğim spor ve su ne alemde?

Merhaba suan 30 kılo verdım ve vermem gereken 10-11 kilo daha var.Ben diyetisyen kontrolünde yapıyorum daha oncede verip malesef gerı almıstım aslında bu asamada önemli olan verdıkten sonrası ınsallah bu sefer onda da basarılı olacagıma inanıyorum burayada sızlere basasrılar dilemek için gırdım saglıkla kilolarınızı verirsınız ınsallah :)

ay tebrik ederim dyetisyen kontrolü bence de iyi tabii ama şuan için buna gitmek nedense istemiyorum belki de çok fazla vaktim olmadığı içindir okul gerçekten çok yoğun :)
sizi tekrar tebrik ederim ve iyi dilekler için de teşekkürler siz de umarım kalanı en kısa zamanda verirsiniz

ben dersler nedeniyle fazla giremedim bu aralar ama bence iyi gidiyorsun eve geldiğinde de fazla abartılı yediğini düşünmüyorum da merak ettiğim spor ve su ne alemde?

ay tebrik ederim dyetisyen kontrolü bence de iyi tabii ama şuan için buna gitmek nedense istemiyorum belki de çok fazla vaktim olmadığı içindir okul gerçekten çok yoğun :)
sizi tekrar tebrik ederim ve iyi dilekler için de teşekkürler siz de umarım kalanı en kısa zamanda verirsiniz
Amin insallah :) 3 haftada bır gıdıyorum mesela ben =) ama her turlu dıyette yemek saatlerı onemlı buyuk kılolar vermede :) ınsallah hedefınıze ulasırsınız

Selam kızlar,
Günlüğe uğrayıp iyi dilekler dilemiş olan herkese teşekkür ederim ilk başta :KK50:
ben böyle bir karar alalı 3 gün oldu ve kararı aldığım gün regl oldum ve Cuma tartılma günüm olduğu için ekmek istemedim sonuç 107.4 ama sanırım içinde su toplamalar da var çünkü şişlik hissediyorum
çok sağlıklı yediğim de söylenemez ama yine de dikkat etmeye çalıştım :KK17:
2 lt su ve günde 10000 adım ilkelerimi bozmadım bakalım haftaya bugün daha sağlıklı bir sonuç alırım gibime geliyor :KK45:

Amin insallah :) 3 haftada bır gıdıyorum mesela ben =) ama her turlu dıyette yemek saatlerı onemlı buyuk kılolar vermede :) ınsallah hedefınıze ulasırsınız
inşallah hepimiz ulaşırız :) ben de gitmeyi planlıyorum yaz tatilinde ve spor salonu böylece daha iyi ve kalıcı sonuçlar alabilirim size de başarılar :KK49:

Kızlar benide alın aranıza :KK54:

tabii ki buyur gel aramıza senin kilon kaç hedefin kaç nasıl gidiyor sağlıklı yemek yeme çaban?

kilo en büyük çirkinlik şimdiki zamanda yüz güzelliğine bakan kalmadı

ya aslında evet ama şöyle de bir şey var çirkin olup zayıf olan da çok var ve onların yapacağı bir şey yok bizim en azından bir çıkış yolumuz var bir de böyle düşün :)

günaydın canım başarılar dilerim bende seninle aynı durumdayım 1.5 aydır diyetteyim. ve 109.7den 98li kilolara düştüm hedefim 60 isteyince insanlar herşeyi başarabilior inan bana.

tebrik ederim bence de güzel vermişsin umarım devamı gelir sakın vazgeçme ben de bir ikili rakamları görsem daha bir azimli olcam da bir istikrarlı devam edip oraya gelemedim hep ver al oldu bakalım umarım bu sefer yapabilirim :kk77:

cnm suyu en az 3 litre içiyorum spora daha başlayamadım çalışıyorum evde 2 çocuk beni bekliyor evdede tahmin edersin ev işi çocuklar :KK43: belli düzene gircem yavaş yavaş bianda kendime yüklenmicem :)

Selam kizlar :) benide araniza alirmisiniz :) yirmi yasindayim yuz kiloyum soylemeye utanıyorum :KK43: ama bu sefer elimden kurtulamayacak kilolarrr !!! Bir haftadr yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bakalim neler olcak :) rabbimin izniyle isteyen herkes vericekk :) allah yardimcimiz olsunnn :)
slm cnm hoşgeldin utanma cnm bu kilolar gidecek inanmak başarmanın yarısıdır :) günlük bildirimlerde bulunursak yanlışlarımızı doğrularımızı biliriz :)

Selam kizlar :) benide araniza alirmisiniz :) yirmi yasindayim yuz kiloyum soylemeye utanıyorum :KK43: ama bu sefer elimden kurtulamayacak kilolarrr !!! Bir haftadr yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bakalim neler olcak :) rabbimin izniyle isteyen herkes vericekk :) allah yardimcimiz olsunnn :)

sen de gel tabii cuma günleri haftalık kilo bildirimi günü ve bence utanılcak bir şey yok üstesinden gelebilirsin emin ol yapabilirsin :)

slm cnm hoşgeldin utanma cnm bu kilolar gidecek inanmak başarmanın yarısıdır :) günlük bildirimlerde bulunursak yanlışlarımızı doğrularımızı biliriz :)

çok haklısın bence de inanmak başarmanın yarısıdır kafada netleştirmek ve hiç şüphe duymamak lazım :)

bugün sabah kahvaltıda elmanın yarısını yiyebildim sadece
öğle: bir tas çorba(adını bilmiyorum yemekhanede çıktı)
bezelye ve pilav yedim
2. bardak kayısı çayımı içiyorum 1,5 litre suyumu da bitirmek üzereyim akşama kadar 2 ye tamamlarım :)
iyi gidiyor bugün sağlıklı beslenmek iyi hissettiriyor insana yükten kurtulmuş gibi oluyorum gerçi zaten yükten kurtuluyorum :):)
siz ne durumdasınız?

bugün sabah kahvaltıda elmanın yarısını yiyebildim sadece
öğle: bir tas çorba(adını bilmiyorum yemekhanede çıktı)
bezelye ve pilav yedim
2. bardak kayısı çayımı içiyorum 1,5 litre suyumu da bitirmek üzereyim akşama kadar 2 ye tamamlarım :)
iyi gidiyor bugün sağlıklı beslenmek iyi hissettiriyor insana yükten kurtulmuş gibi oluyorum gerçi zaten yükten kurtuluyorum :):)
siz ne durumdasınız?
bende öğlen
yarım lahmacun
3 kaşık pilav
ayran
ara öğün yaptım 1 elma
2 tanede yeşil çay içtim :) ( melisalı limonlu yeşilçay tavsiye ederim güllü yeşilçaya göre güzel ) su 2 litre oldu
iş yerinde sıkıntım yok evdede düzeni tutturursam benden iyisi yok :) bu yükten kurtulcaz inşallah cnm

günaydınnn :) konu sahibi arkadaşım senide görsem giremiyormusun :)
dün akşam yediklerim
balık buğulama
salata
1 saat sonrası
çağla,çilek
sabah yediklerim
peynir
5 zeytin
2 domates
1,5 dilim ekmek
gündüz çok iyi gidiyorumda eve gidince sanki gözüm dönüyor neden böyle oluyor :KK43:
canım akşam yemeğinde ben abartı bişey görmedim gayet güzel canım hep böyle devam et inş haftaya tartıda eksi kilo göreceksin...

Selam kızlar,
Günlüğe uğrayıp iyi dilekler dilemiş olan herkese teşekkür ederim ilk başta :KK50:
ben böyle bir karar alalı 3 gün oldu ve kararı aldığım gün regl oldum ve Cuma tartılma günüm olduğu için ekmek istemedim sonuç 107.4 ama sanırım içinde su toplamalar da var çünkü şişlik hissediyorum
çok sağlıklı yediğim de söylenemez ama yine de dikkat etmeye çalıştım :KK17:
2 lt su ve günde 10000 adım ilkelerimi bozmadım bakalım haftaya bugün daha sağlıklı bir sonuç alırım gibime geliyor :KK45:
canım bende 107.5 başlamıştım 15 ekimde dün 92.9 dum arada bir ileri bir geri zamanlarımda çok oldu eğer onlar olmasaydı 5-6 kilo daha eksideydim ama bunada şükür yesemde hiç pes etmedim inş sizlerde çok güzel kilolar vericeksiniz

canım akşam yemeğinde ben abartı bişey görmedim gayet güzel canım hep böyle devam et inş haftaya tartıda eksi kilo göreceksin...

canım bende 107.5 başlamıştım 15 ekimde dün 92.9 dum arada bir ileri bir geri zamanlarımda çok oldu eğer onlar olmasaydı 5-6 kilo daha eksideydim ama bunada şükür yesemde hiç pes etmedim inş sizlerde çok güzel kilolar vericeksiniz

ay inşallah ben bu aralar dersler yüzünden fazla yoğunum ve sürekli bişiler atıştırasım geliyor en azından şu sınav haftam geçene kadar 3-4 kilo versem kafi sonra finallere kadar yine spor felan yaparım ki yüzmeye gitmeyi planlıyorum hem eğlenceli olur hem inceltir bakalım kafamda planlar var da neler olcak görcez :)

bende öğlen
yarım lahmacun
3 kaşık pilav
ayran
ara öğün yaptım 1 elma
2 tanede yeşil çay içtim :) ( melisalı limonlu yeşilçay tavsiye ederim güllü yeşilçaya göre güzel ) su 2 litre oldu
iş yerinde sıkıntım yok evdede düzeni tutturursam benden iyisi yok :) bu yükten kurtulcaz inşallah cnm

bence iyi gidiyorsun ya abartmadan her şeyden tatmak en iyisi işte ben o konuda baya yeteneksizim bişiye başladım mı illa sonuna kadar yiycem hiç durayım demiyorum :/
bu da benim kötü yanım umarım zamanla ben de alışırım sizin gibi

Iyi geceler aksam yemegim
yarim kase domatesli sehriye corbasi
6-7 Kasik nohut eksilemesi ( icinde sogan,limon,zeytin yagi Vardi )
3-4 kasik mantar kavurmasi
Yesillik
Sonrasinda yarim portakal ve bol su

bence iyi gidiyorsun ya abartmadan her şeyden tatmak en iyisi işte ben o konuda baya yeteneksizim bişiye başladım mı illa sonuna kadar yiycem hiç durayım demiyorum :/
bu da benim kötü yanım umarım zamanla ben de alışırım sizin gibi
Esasinda teksin duzenini oturt :) yasin genc ilerki yaslarda daha zor vermek ben simdi tamamen kissam saldirirdim geceye dogru yemeklere :-)

video atmak doğru mu bilmiyorum ama öyleyse uyarı alırım galiba ama sorun değildir sanırım sadece izleyin kızlar bu kız yaşadığı her şeyin üstesinden sakinliğini koruyarak gelmiş resmen duygulandım :KK43:
yine de bunu izlerken insana bir özgüven geliyor çünkü kızın da dediği gibi insanlar her zaman acımasız bir şekilde eleştirir kendimizi korumalıyız eğer zayıf olsaydık da başka bir kusur bulunabilirdi ve bunu sürekli umursamak doğru değil kendimizi kendimiz tanımlarız arkadaşlar :KK15:

X