100+ dan 60'lara yolculuk

sabah kahvaltım 2 dilim ekmek
peynir
domates
çay
öğlen tost ( peynir,domates )
ayran
şimdide eti formun limon lifli kepekli bisküvi 3 parçasını yedim baktımki su gitmiyor 1,5 litreyi bitirdim şuan :) akşama giremem yarın görüşürüz artık :)

günaydın kızlar :) akşam yemeğim
1 dilim çavdar ekmeği
menemen ( yumurtasız )
3 kaşık tavuk ciğeri
yeşillik
1 kaşık kadarda kadayıf ( tadına baktım ) tatlı oldumu normalde dayanamam
günlük 3 yeşil çay bitirdim 3 ltde su içtim
bu sabah
2 dilim çavdar ekmeği
peynir
domates
çay

canım gün olunca asla dayanamamama olsun telafi ediyorum hemen
sende gayet güzel gidiyorsun inş hep böyle devam edersin menülerin gayet güzel
zaten bizim için şuan en önemlisi abartsakta sonraki öğün yada diğer günlerde o günü telafi edebilmek :) annem sabah dediki süzüldün bir haftada diye hoşuma gitti verdimmi bilmiyorum ama duyması bile güzel :) inşallah vericez.bu hafta güzel vermişsin tebrik ediyorum bu arada :)

müsli yulaf ezmesi falan hiç denemedim sağlıklımı bu arada merak ettim

sağlıklı aslında tok tutuyor ve kalorisi de yüksek değil :)

Canim 3ü bir arada kahvenin icindeki kahve kremasi =yag ve seker de karbonhidrat sayildigi icin, sekersiz ve kremasiz tercih etmenizi oneririm, sute kahve katarak icebilirsiniz

ben de onu pek beceremiyorum :/ yapmam lazım ama biliyorum deniycem tekrar tekrar

mantıklı bunu deneyebilirim

bu arada sonbisans hangi günler kilo bildirimi yapalım

cuma günleri diye düşünüyorum :) size de uygunsa bence cuma iyi gerçi bu hafta da bir dikiş tutturamadım ben ama bakalım nolcak :)

ben de şu dakikadan itibaren biraz daha kendime hakim olmaya çalışıcam :) abur cubura sardım ya moralim bozuktu birkaç gündür ama o da geçirmiyor aslında aksine canım daha fazla sıkılıyor :/ en iyisi takmamak ve önüme bakmak olucak umarım gidişat iyi olur da bari bu şekilde moralim düzelir :):)))
yarından itibaren daha düzenli yazıcam söz kızlar :) en yüksek ihtimal günlük tutar oraya yazar buraya aktarırım girmediğim günleri de :)

günaydın kızlar :) dün giremedim
dün aç karnına 1 çay kaşığı çörek otu yedim :)
dünkü sabah kahvaltım 2 dilim ekmek,peynir,domates,biber,çay
öğlen 100 gram döner,bir parça lavaş,domates,salatalık turşusu,2 dilim patates kızartması,ayran
arada kahve içtim
akşam 1 dilim ıspanaklı gözleme,2 kaşık pırasa yemeği,ayran
arada portakal yedim.3 litre su ve 1 yeşil çay içtim
bu sabah 2 dilim ekmek,peynir,domates,çay

maşallah ya çok iyi gidiyorsun bozulmaz umarım :)

günaydın kızlar :)
dün öğlen 1 gözleme,ayran ara öğünde 1 avuç leblebi
dün akşam fırında poşette tavuk,soğan,yoğurtlu ıspanak ( haşlaması )
bol su ve dokuzlu çay içtim ( bağırsakları çalıştırdı )
bu sabah 2 dilim ekmek,peynir,domates,çay
öğlen işi bozuyor ama akşamla dengelemeye çalışıyorum :)

slm canım bir kaç gündür diyet modunda değildim yazamadım hiç nasıl gidiyor menülerin gayet güzel hiç tartıldınmı merak ediyorum seni
Selam cnm :) bende yazmadım hafta sonu ama devam ediyorum tartılmadım daha ama kendimden farkediyorum bir süre tartılmayım diyorum nedenide kendime yemek azaltma alışkanlığını sağlayım,bu ayarda çok iyi gidiyorum bozulmasındanda korkuyorum alıştıra alıştıra :) çünkü verceğim 5-10 kilo değil belki 1 ayda toplu kilo gidince daha çok sevinebilirim oda beni daha çok motive edebilir

böyle devam edersen güzel sonuçlar alıcaksın canım önünde uzun bir süreç var ama zaman çabuk geçiyor bir sene sonra aynaya baktığında kendini daha iyi ve sağlıklı hissediceksin bende bir kaç gündür biraz fazla kaçırdım arada oluyor benim böyle duraklamalarım bu gün molayı çok uzatmadan normale döndüm benimde daha vermem gereken epey kilo var inş gidecek bu kilocuklar

İnşallah snm seneye çoğu gitmiş olucak.kendimde bi azim görüyorum arada olacak kaçırmalar ama dengeleyerek vericez bu kiloları işkence yapmadan bir kaç gün içinde doktora gideyim bakalım şeker troid ne durumda bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…