10 yıllık sevgilim düğüne 5 ay kala ayrıldı benden sizce sebebi ne olabilir????

inşallah canım inşallah öyle diyceğim günler gelir..sevgilisinden sözlüsünden ayrılan evli arkadaşalrım var cogu diyorki iyki onla olmamış..allahım bana da o günleri göstersin inşallah..herkesi dengine gör e yazsın ve kimseyi böyle şaşırtmasın...

ağlamadan duramıyorum her gün bir damla da olsa düşüyor gözümden ...Ama salaklığma yanıyorum hep..buna yanarak ömür geçirmek cok sacma..bu salağın arkasından yas tutulmaz çünkü...

inşallah yüzüme utanctan bakamayacağı günleri görürüm ama ..hem onun hem ailesinin..

ya keşke öyle olsa ..ne kadar içten diliyorum bunu bilemezsin çünkü o zamn diycemki ha elle tutulur bir sebebi varmış...bi nebze olsa içim rahatlıycak..

meğer iftira ettiğni kendi de farkındaymış diycem..ama görmediniz ki siz bana bakışın ı nasıl kendinden emin oluşunu..sadece beni mi kandırdı aileside öyle diyor onlarıda mı bu iftiraya ortak etti??

babam annem gördü ..ben de gördüm..kör kütük inanmış..babam diyorki bu inanç meselesi adam çamurdan put yapıoyr kendi eliyle ona inanıyor , yok ineğe inanıyor felan filan..hadi gelde anlat ..inanma de..sacma de..umrunda olmaz inanmaya devam eder..tıpkı onlar gb diyor işte..

yani zaten işin altından başka birşey çıkarsa da hemen yazcam buraya..merak etmeyin ölmezde sağ kalırsak..sizde okursunuz..

ailesi bulmuştur cnm zaten kızıda ... tabi günahları boyunlarına bu benim fikrim ...

Canım çok üzüldüm gerçekten yaşadığın şeylere...

Sabret,içinde tutma sorunları,ağla rahatlarsın.

Bir de nedense içime doğuyor nişanlın bence çok ama çok pişman olacak...Ama bence o pişman olsa geri dönse bile çok iyi düşün barışacaksan bugün hocanın dediğine inanan adam yarın çok daha başka insanların söylediklerine inanır.Kendi aklı ,mantığı yok çünkü.

Merak etme,iftira kimsenin yanına kalmaz.Onlardan mutlaka çıkacak bir gün.Sana yapılan affedilemez bir şey.

Ama şu da var,bir erkek evlenmek için 10 yıl bekletmemeli.Böyle uzayan ilişkiler eninde sonunda kopup bitiyor.Tabi aceleyle 1-2 yılda da evlenilmemeli.3-4-5 yıl gibi bir sürede evlenmek idealdir bence.Yoksa bu tarz olaylar oluyor.

Umarım çabuk atlatırsın,sabır diliyorum sana.

kuzularım 2-3 sene de evlenmiş olsam kocam bunu bana nasıl yapar diye yazıyor olcaktım şimdi?? evliyken de yapabilrdi bana bunu..bu bir savunma mekanizması mı bilmiyorum şu anda?? ama bu ihtimal de vardı yani..tamamen nasip işi bundnan bir ay önce bizi gören onbeş tatilde bi gören bi daha dönüp bakıyordu düşünün öyle yakışıtyorlar öyle beğeniyorlardı ki..biz eve geldğimiz zaman balkondan bizi izleyenler oluyordu gözlerini ayırmadan çoğu anneme diyormuş zaten inş. rahatsız olmazlar dalıp gidiyoruz onları görünce diye...

ama bak şimdi dönülmez yollara girdik..öyle bir şey attı ki ortaya ..bu işin kesinlikl dönüşü yok artık..güvensizlik şüphe hiç bir şeye benzemez..bir kere ortaya çıktı mı asla kaybolmaz..

bu gün yurtdışından bir misafir vardı işyerinde müslüman o da..durup dururken dedi ki herşey nasip kısmet işidir..insanlar iki şeyi değiştiremezler bir ölüm tarihleri iki evlencekleri kişiyi..

benim onun kısmeti, onun da benim kısmetim olmadığı apaçık orta da ...aksi takdirde kim inanır böyle bir şeye? diyorum ki bizim ayrılcagmız belliymiş zaten..iyiki de bunun sebebi ben olmadım..Rabbim sebeb olarak bana da verebilirdi..O' nun gücü neye yetmezki? duyguları da içimize veren yaratan Allah mış..

bilmiyorum kızlar böyle dşünüyorum şimdilerde..belki aşırı öfkeden bu tarz bir savunma mekanizması geliştiriyor olabilirim..mantıklı düşünmeye çalşışıyorum..ama cok şuan çok sağlıklı düşüncler, kararlar verecek durumda olmadığımın da farkındayım..

insanı en rahatlatan şey vicdanının sonsuz rahat olması..insan sınandığı herhangi bir şeyle bir daha sınanmazmış..tek tesellim bu..Allah kimseyi sevdiğyle sınamasın..

iyi dileklerin içinde çok sağol..Ablamın bir sözü vardı bana unumuyorum..Allah senin gönlüne bırakmasın, kendi cömert gönlü gibi versin..

Bense adaletin tecelli etmesini bekliyorum ama beklerken vakit kaybetmekten korkuyorum çünkü bir arkadaşında önceden yazdığı gb 7 sene sonra da tecelli edebilir..50 sene sonrada..bir ömür demek bu ..

kalbimde zerresi kalmasın inşallah..içimi ne soğutcaksa ortaya çıksın biran önce...

Allah sizden de razı olsun...beni görmeden bana inandınız, itimat ettiniz, destek oldunuz..Gerçekten Allah sizden razı olsun..

ailesi bulmuştur cnm zaten kızıda ... tabi günahları boyunlarına bu benim fikrim ...

henüz haberi gelmedi..ama bulurlarsa paylaşırım sizle de..çünkü gerçekten de ben bile inanamıyorum gözlerimle ne kadar inandğnı görmeme mağrem..altında hep baka birşey vardır diye umuyorum..yani hangisi daha kötü bilemedim..

inanmadığı halde iftira edip ayrılmak mı?

yoksa körü körüne şarlatanın bizde olduğu saatleri bildiği için ona inanıp 10 yıllık sevdiğne inanmamak mı?

hangisi daha kötü secemiyorum...istediğim tek şey ilahi adalet..onun da zamanı belli değil..

BİLİYOR MUSUNUZ? Bir söz okudum

İnsaları kandırmak,
kandırılmış olduklarına ikna etmekten kolaydır...

ne kadar doğruymuş ya...aynen öyle

çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun hakkında ne hayırlıysa o olsun

Öncelikle şu zor dönemini kolay atlatabilmeni, kabulleniş evresine çabuk geçmeni diliyorum ..
Nişanlının sana anlattıkları tamamen uydurulmuş, ayrılık kararını esasında kendisi vermiş de, sıradan bir sebep sunarsa size; olay sürüncemede kalmasın,sorgusuz sualsiz senin tarafından ayrılık kararının verilmesini istemiş de bu sinir bozucu saçma hikayeyi uydurmuş bence..

valla uydurdu mu gercekten inandı mı bilmiyorum bi tarafım inanma uydurdu diyor diğer tarafım gözünle gördün nasıl savunduğunu resmen kör kütük inanmıştı diyor..valla sildim attım resmen o şokum mokum kalmdı..tabi yapılan haksızlığı hazmetmek zor gerçekten hatta en zoru..

ne olursa olsun inşallah hesabını öder bir şekilde hak yerini bulur, yüreğime su serpilcek gerçekten o zaman..

daha bi de annesi neden ayrıldığmızı soranlara ''NE SEN SOR, NE BEN SÖYLEYİM'' diyormuş. Bunu duydum beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki..Bilmeyen bir insanın aklına tek gelen şey ALDATMA olur. bir de öyle iftira edicek bana...Ben de soran herkese söylüyorum artık büyü yaptırdığımı düşündüler , oğlunu hocaya götürmüş, hoca öyle demiş diye ..Kim ne derse desin umrumda değil artık zamanla insan en saçma şeyi bile kanıksıyor...

Allah herkesin gönlüne göre versin(amin)

yazdıklarını okuyunca yazmadan yapamadım bende 2011 eylulde 12 yıllık bi beraberlikden sonra nişanlandım 8 ay nişanlı kaldım düğüne 1 ay kala herşey hazırken yapamıycam ben evlenmekten korkuyorum dedi ve ayrıldık.şaka gibiydi ilk başlarda ama zaman geçtikce koyuyo insana neler cektim sende tahmin edebiliyosundur 9 ay ayrı kaldık ki aynı mahallede oturuyoduk ama hiç karşılasmadık ve ocak ayında geri döndü ağladı özür diledi affettirdi kendini şimdi 17 gün sonra evleniyoruz herşey kader kısmetinde varsa zaten en ummadığın zamanda seni gelip buluyo o yada başkası sen yeterki kendine zarar verme hırpalama kendini

Nişanlınıza maddi manevi tazminat davası açın.Nişanlın size ''bana iftira atsalar dünyayı yıkardım kabul etmezdim'' demiş ya.
Adamı haklı çıkartmak istemiyorsan hakkını aramalısın.Hocayı şahit olarak mahkemeye çağır.
Kimmiş bakın bakalım gerçekten öyle biri varmı ?Oda ortalık karıştırmak masum bir genç kızın
hayalleriyle oynamak neymiş görsün.Öyle suçsuzluğum ortaya çıksın diye beklerseniz kendiliğinden nasıl olacak bu iş.
Siz çaba göstermezseniz onlar inandıkları şeyden vazgeçmezler.

ileride çok arayacak seni eminim. erkekler böyle işte biraz süre geçince sızlanmaya başlarlar ama o noktada bunu yapması gerçekten cok yazık üzülme canım beniim allah karsına daha iyilerini cıkarır cok mutlu olursun inş

canım ya Allah senin mutluluğunu hiç bozmasın bir daha inşallah..çok sevindim yazdıklarını okuyunca senin adına...bu tür olaylar bir tek benim başıma gelir sanmıştım..

hiç yoktan ayrılsa iyidi ama iftira pek bir geri dönüş kapısı bırakmadı gün geçtikçe yaralarım hafiliyor ne yalan söyleyim bi saat bile habersiz kalamazdım ondan hemen özlerdim öle bi şey koydu ki aramıza aklıma bile gelmiyor kendi sadece yaptığı iftira yakıyor canımı yoksa ha varlığı ha yokluğu benim için..

ama senin adına cok sevindim , dönülmeyecek bişey yapmamış sana sonucta..Allah yuvanızı hiç bozmasın inşallah hep çok mutlu ol

canım inan cok düşündüm dava açmayı hatta annem ısrar etti acalım biran önce diye ama bunu aklımdan silmek istiyorum ben dava boyunca daha cok yıprancaktım yeteri kadar yıprattı zaten sürekli hatırlamak istemiyorum diye acmadım, açtırtmadım...

haklısın bana iftira atılsa yeri göğü yıkarım dedi..bense sadece sana yazıklar olsun , gün gelecek bu sözlerim ömür boyu kulağında yankılanacak dedim.

kısacası dava acsam kesin ben kazanırım orası muhakkak o gerzek şarlatanı da yakalatırım başkalarının günahına giremez, ama bana hocanın kim oldgunu bile söylemediler..ısrar etmeme rağmen..

ama dava uzayıp gitcek yıpranmak istemedim iyce..artık onu silip yeni bir hayata başlamak için ayağa kalktım ve yürümeye devam ediyorum, yavaş ama sağlam adımlarla..onlar ise düştükleri yerde boğulurlar umarım..

yine de tavsiyen için sağol..bende böyle bişey duysam hemen dava edin derim..işin içinde kendisi olunca insan gücü kalmıyor daha fazla yıpranmaya

amin canım amin...inşallah hep hayırlısıyla karşılaştırır Allah hepimizi...olanları buraya yazdım çünkü ben cevremde ne duydum ne de böle bişey gördüm...

merak ettim benim başıma gelen başkasına da geldi mi diye? çünkü uzun müddet hayalle,rüyayı, gerçeği birbirne karıştırdım ..mahvoldum..şoka girdim resmen..

ama gercekmiş olanlar hem de şu dokundugum klavye kadar cismi olarak gerçek..gözlerindeki ateşi gördüm ...nefreti kini öfkeyi...

ben bile öyle bakmadım ona iftira ederken bana..cok canım yandı, uçurumdan düştüm ama kalktım işte ayağaçok şükür..Allah kalbimden alıyor acısını..

vebali ödenmez ama bu hakkın beni 25 yaşıma kadar 10 yıl oyaladı..umutlandırdı..evlenme hazırlıgına başlattı..diktirmeye verdiğimiz yatak örtüsü ve nevresim takımları geldi gecen gün evimize...nasıl sızladı yüreğim nasıl doldu gözlerim ?

versin vebalini bakalım..o da versin ..annesi de babasıda hocası da..

çok tşk ederim güzel düşüncelerin ve iyi dileklerin için rabbim sanada kalbine göre onu unutturacak bi eş güzel mutlu bi yuva nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…