evet canm tabiki de olabilir..ailesi belki uydurmuştur ama onlarla hiç yüz yüze gelmediğim için bilemiycem net..
ama ne diye hitap edeceğmi şaşırdığım eski nişanlım kesinlikle inanmıştı cunku onu gözlerimle gördüm , kulaklarımı duydum sadec e ben değil ailemde gördü ne kadar ciddi ve inanarak söyledği..
tutturdu bana kuran a el bas yaptım de devam edelim söz ver yapmıycagna tekrar felan filan...
ya yapmadıgma kurana el basıyım seni istemyiorum ben dedim..yok gözümde daha düşme kurana yalan yere el basıp diyor..güler misin ağlar mısın?
yaşamayan anlamaz beni şok edici bir hali vardı ki ettide beni..konustuk bitti hersey hala oturuyor evimizde halıya bakıyor gitmiyoru bekliyor en son
babama dondum sordum hakkın helal mi baba kızına bu iftirayı atanlara diye'' yenilmiş içilmiş helal ama bu iftira için hakkım helal değil dedi''
anneme sordum o da aynı nı dedi..
bende etmiyorum dedim
kapıyı gösterdim hadi o zaman diye hala bakıyor suratıma hiç birşey olmamış gb bekliyor...
illa delirip dövdürerek attırmamı bekledi heralde
bizde sabrettik çok sükür de insanca cıkardık evden ...valla ne sabır gelmiş o an hepimize ya..yoksa bide onun lafını ederdi dövdüler yok hakaret ettiler felan diye :))
çok şükür aklına geldikçe cıldıracağı kadar iyi ve sakin davrandık..
Bunlar da gün gelip canını yakcak onun keşke dövüp sövselermiş bana dicek
D