• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıllık sevgilim düğüne 5 ay kala ayrıldı benden sizce sebebi ne olabilir????

merhaba dolu dolu,
ben de seni merak ediyordum nasıl oldun?
uzaklaşma ihtimalin yok mu yaşadığın yerden, çalışıyor musun?
biraz uzaklaşmak iyi gelir belki, aynı şehirdemiydiniz?

merhaba dolu dolu,
ben de seni merak ediyordum nasıl oldun?
uzaklaşma ihtimalin yok mu yaşadığın yerden, çalışıyor musun?
biraz uzaklaşmak iyi gelir belki, aynı şehirdemiydiniz?

aynı şehir olsa yine iyi, aynı ilçe ve küçük dedikodusu bol bir ilçe..Konya'nın..uzaklaşma ihtimalim olcak inşallah seneye..o zamana kadar dayanabilirsem tabi..:26::26:

sevgi namına hiç bir şey kalmadı, nefrette yoktu hatta..ama böyle şeyler duyunca bire bin katıp yok 20 gün kala tüm ev hazırken ayrıldı dediler mi nefret başladı içimde, çünkü olabileceği engelliyor yaşattığı yetmedi sanki :((

iyi kaliteli insanlar oldugna dair hayatta güvencimi yitirmeye başladım..Allah bunları bildiği gb yapsın..ne dertler var gördüm bir derdim var köşesinde tamam benimki sağlıkla ilgili değil belki ama bu dünyamı zindan ettiler resmen..

Mübarek ay :43::43:da duam ''Eden bulsun inşallah''

ya öyle de olsa böyle de olsa iftira ile başbaşa bıraktı beni hala temizleyemedim sözlerini...insan hem 10 yıl çalıp hem de bir kızın geri kalan hayatını böyle bir iftirayla çalar mı ya soruyorum size...hala mutluluğumu çalıyor..

insanlar arkamdan 11 seneden sonra, tüm eşyalar alındıktan sonra, 20 gün kala ayrılmış diyorlarmış..bugün duydum bunu da bire bin katmak bu olsa gerek ben sabır ettikçe daha cok artıyor sıkıntılarım..şu mübarek gün yine gözümden yaş getirmeye yetti bu cümleler..

10 yılı geçtim geleceğimi de harcıyor bu sözler...Allah bildiği gb yapsın..hem kendi yaptıklarının hem de inandırdıklarının hesabını sorsun Rabbim:2::2:

söylenenlerin hiç birine aldırış etme arkadaşım. zamanında benim arkamdan da kimbilir neler sallamışlardır. ben kendimi bildikten sonra yakın çevrem beni bildikten sonra başkaları benim hakkımda ne dedikodu yapmış umrumda değil. seninde umrunda olmasın. hiç muhattap olma onlarla. sen yoluna devam et. daha ne güzellikler çıkacaktır karşına. hem büyü de neymiş? kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. kazık kadar adam okumuş birisi hem de öğretmen olacak bu şahıs böyle saçma sapan şeylere inanılır mı ? bende öğretmenim. bu adamın öğrencilere vereceği eğitimden şüphe ederim. iyi ki kurtulmuşsun.

aynı şehir olsa yine iyi, aynı ilçe ve küçük dedikodusu bol bir ilçe..Konya'nın..uzaklaşma ihtimalim olcak inşallah seneye..o zamana kadar dayanabilirsem tabi..:26::26:

sevgi namına hiç bir şey kalmadı, nefrette yoktu hatta..ama böyle şeyler duyunca bire bin katıp yok 20 gün kala tüm ev hazırken ayrıldı dediler mi nefret başladı içimde, çünkü olabileceği engelliyor yaşattığı yetmedi sanki :((

iyi kaliteli insanlar oldugna dair hayatta güvencimi yitirmeye başladım..Allah bunları bildiği gb yapsın..ne dertler var gördüm bir derdim var köşesinde tamam benimki sağlıkla ilgili değil belki ama bu dünyamı zindan ettiler resmen..

Mübarek ay :43::43:da duam ''Eden bulsun inşallah''

bulu canım Allah yarına bırakır da yanına bırakmaz.
sabret mukafatını alacaksın muhakkak.
öğretmen miydin sen?

söylenenlerin hiç birine aldırış etme arkadaşım. zamanında benim arkamdan da kimbilir neler sallamışlardır. ben kendimi bildikten sonra yakın çevrem beni bildikten sonra başkaları benim hakkımda ne dedikodu yapmış umrumda değil. seninde umrunda olmasın. hiç muhattap olma onlarla. sen yoluna devam et. daha ne güzellikler çıkacaktır karşına. hem büyü de neymiş? kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. kazık kadar adam okumuş birisi hem de öğretmen olacak bu şahıs böyle saçma sapan şeylere inanılır mı ? bende öğretmenim. bu adamın öğrencilere vereceği eğitimden şüphe ederim. iyi ki kurtulmuşsun.

aldırış etmemeye çalışıyorum yine de bir şekilde geliyor çıkıyor karşıma canım , inan kulaklarım tıkalı aslında ama gelip açıp bağırıyorlar resmen :43::43:

hadi herşeyi geçtim 10 yıldır tanıdıgından böyle şüphelendin ya sen üni mezunusun hiç mi aklın yok ? kızlar valla cahillliğin okumakla alakası yok ya..benm babam ilkokul mezunu adam,nasıl kıyaslarım bununla?

zannetmeyin ki sadece bu böyle gecen bi forumda okudum böyle safsatalara inanan o kadar uni mezunu var ki maalesef..:50:

bulu canım Allah yarına bırakır da yanına bırakmaz.
sabret mukafatını alacaksın muhakkak.
öğretmen miydin sen?

evet cnm ben de öğretmenim ama dış ticaret yapıyorum..biliyorum sabretmekten başka da çare yok tam oh geçti derken yine çıkıyor karşıma maalesef bi şekilde bulaşıyor bana..

yazık günah değil mi ya kime yapılırsa yapılsın bir insanın hayatını harcamak bu kadar kolay mı? benim bu dünyamı kendinin her iki dünyasını yıktı..anlar inşallah yakında

aldırış etmemeye çalışıyorum yine de bir şekilde geliyor çıkıyor karşıma canım , inan kulaklarım tıkalı aslında ama gelip açıp bağırıyorlar resmen :43::43:

hadi herşeyi geçtim 10 yıldır tanıdıgından böyle şüphelendin ya sen üni mezunusun hiç mi aklın yok ? kızlar valla cahillliğin okumakla alakası yok ya..benm babam ilkokul mezunu adam,nasıl kıyaslarım bununla?

zannetmeyin ki sadece bu böyle gecen bi forumda okudum böyle safsatalara inanan o kadar uni mezunu var ki maalesef..:50:

eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalırmış. böyle saçma sapan büyüye ıvır zıvıra inandı. ayrıldıktan sonra insan 10 yıllık sevdiği insanın arkasından laf söz ettirir mi ? bu erkekliğe sığar mı. bunlara da erkek demeye bin şahit ister.

evet cnm ben de öğretmenim ama dış ticaret yapıyorum..biliyorum sabretmekten başka da çare yok tam oh geçti derken yine çıkıyor karşıma maalesef bi şekilde bulaşıyor bana..

yazık günah değil mi ya kime yapılırsa yapılsın bir insanın hayatını harcamak bu kadar kolay mı? benim bu dünyamı kendinin her iki dünyasını yıktı..anlar inşallah yakında

ben de dış ticaretteyim canım.
öğretmenlikten nasıl diş ticarete geçtin dilden dolayı mı?
çok zor canım elbet geçecek bugünler. senin için belki de böylesi daha iyiydi bilemeyiz.
bir söz var ya "olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin".
sen de böyle diyeceksin inan.

eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalırmış. böyle saçma sapan büyüye ıvır zıvıra inandı. ayrıldıktan sonra insan 10 yıllık sevdiği insanın arkasından laf söz ettirir mi ? bu erkekliğe sığar mı. bunlara da erkek demeye bin şahit ister.

ben de onu anlamıyorum ya ..yazıklar olsun gercekten..insan sevdiğne nasıl yapar bunu demek ki hiç sevilmemişim..yıllarca peşimden koşturması felan palavraymış ya nasıl uyuyorki bu vicdan azabıyla..nasıl uyuyor?

bin de olsa yetmez buna şahit..bide erkek gb felan diyolar bunları övmek için ya da bir kızı övmek için..
çoğu kız erkeklerden daha cok sevdiğnin arkasında

canım neler oldu aradı mı seni dönüş yaptı mı?

yok cnm arayıp soran dedikoduları ayuka cıkaranlar var daha cok...yok ben düğüne 20 gün kala tüm ev hazırken ayrılmışım felan filan...beyfendide antalya da tatildeymiş bi kaç erkek arkadaşıyla....

sen en zor zamanlarında yanında ol kendinden cok ona dua et işi gücü olsun diye..seni nasıl bir iftirayla bıraksın ki tüm geleceğinide etkilesin diye uğraşsın..herşey iyi olucak dedikçe gittikçe zorlasıyor sınavım..inşallah versem de kurtulsam şu sınavı :43::43:

iyi insanlar oldugna inanmak istiyorum artık...:26:

söylenen ben ona büyü yapmışım...niye yapmışsın deme onuda bilmiyorum..10 sene beraberdik hocaya gitmiş son 2 senedir sana büyü yapmışlar ailenle kötü ol diye demiş..şarlatan..

iyi bahane bulmuş
10 yıl sevgililik için çok uzun bi sure bu zamanda evlilikler bu kadar sürmezken ne diyim
herşeyde bi hayır vardır

Ya adam ayrılmak istemiş, ne uydursam acaba demiş bunu bulmuş. Bırak ya adi herif, yok büyüymüş bilmem neymiş kendi yazmış kendi oynamış. Kimse öyle bir şey dememiştir bu bahane yaratmış işte canım saf olma!

hadi tahminlerinizi bekliyorum kızlar...sizce 10 yıl birbirne deli gb aşık olur düğününe 5 ay kala kim nişanlısından neden ayrılır?

sizin sebepleriniz ne olabilirdi?

bakalım sizin sebepleriniz onunkine ne kadar benzer çıkıcak? tahminlerinizi çok merak ediyorum acaba tutturabilen çıkıcak mı?:53::53:

sen yazalı çok olmuş arkadaşım ama ben yine de yazayım istedim.seven bir erkek sadece evlilik konusunda değil,her türlü konuda dünyayı karşısına alır, sevdiği kız için o derece dikkatlidir ki herşeyden,onunla ilgili ne varsa haberdardır,meraklıdır.benim aklıma birşey geldi ama nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum...belki zamanından önce bir cinsel birliktelik yaşamışsanız eğer,bazı erkekler evlenmeden önce bunu yapabiliyor fakat çoğu zaman aynı bayanla evlenmeyip bakire birini tercih edebiliyorlar.bide çok aşık olan bir erkek sevdiği bayanla evlenmek için 10 yıl bekleyemez..geçmiş olsun arkadaşım,haddimi aştıysam özür dilerim,umarım şuan çok çok mutlusundur..mutlu ol inşallah..

Merhaba öncelikle ben 16 yaşındayım, belki bu konu için beni küçük göreceksiniz ama yorumumu yapmak istedim.
Ablacığım çok geçmiş olsun..
Ama üzülmen değil sevinmen gerek böyle birinden kurtuldun hiç olmazsa.
Tabiki 10 yıl olmuş iyi kötü acı tatlı unutman mümkün değil ki 3 aylık bir ilişki bile unutulamıyorken..
Ama güçlü olman lazım öyle bir mutlu ol ki herkez hayran kalsın ; 'Ne kadar da güçlü , helal olsun' diyebilsin.
Seni tanımasamda çok seviyorum ve üzülmeni istemiyorum..:50:

Son düzenleme:
söylenen ben ona büyü yapmışım...niye yapmışsın deme onuda bilmiyorum..10 sene beraberdik hocaya gitmiş son 2 senedir sana büyü yapmışlar ailenle kötü ol diye demiş..şarlatan..

Merhaba canım konu hortlatmak gibi olacak ama durumunu merak ettim, diğer arkadaşlar da merak ediyordur diye özel mesaj atmadım.
Nasılsın neler oldu?

Merhaba canım konu hortlatmak gibi olacak ama durumunu merak ettim, diğer arkadaşlar da merak ediyordur diye özel mesaj atmadım.
Nasılsın neler oldu?

merhaba canım,

şöyle ki..geçen gün bir arkadaşım aradı üniversiteden..başka şeylerden bahsettik ara ara görüştüğümde biri zaten. durdu durdu dedi ki nasıl sorcam bilemiyorum ama merak ediyorum bi şey duydun mu onun tarafından dedi.

ben de sor canım sor dedim. zaten artık oralı değilim bile. yani bi sene geçti...tam bu sıralar 14 şubatta çiçek göndermişti bana.ondan sonra da ailesi on beş tatilde evlerinde oluşan kalabalıktan olsa gerek bir anda boşluğa düşüp oğullarının yanına gitme kararı vermişti ki bi hafta sonra da ayrılmıştım. şirkettekiler de o çiçekten sonra beni aldattı da onu yakaladım felan sanmıştı , o yüzden ayrıldık diye. şimdi yalan gibi geliyor o günler sanki bu bi seneden daha fazla olmuş gibi. çok eskide kaldı yani nedense. oysaki çok çok şaşkın ve zor günlerim olmuştu. gerçekle hayali rüyayı karıştırdığım günler.

hasılı kelam arkadaşıma da dediğim gibi başına aman aman bi b.k gelmemiş hala :)) şaka bi yana bi haber yok. olsa duyardım. ama biliyorsunuz etme bulma dünyası.

başına bi şey gelsin diye de bi gayem yok açıkçası.. elbet bir gün donk eder zaten. tek duam Allah bütün iftiraya uğrayanları refaha erdirsin sabırlarının karşılığını versin.(amin)onları daha güzelle iyiyle karşılaştırsın.

bana o zor günlerimde de destek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar... :16::16::16:

merhaba canım,

şöyle ki..geçen gün bir arkadaşım aradı üniversiteden..başka şeylerden bahsettik ara ara görüştüğümde biri zaten. durdu durdu dedi ki nasıl sorcam bilemiyorum ama merak ediyorum bi şey duydun mu onun tarafından dedi.

ben de sor canım sor dedim. zaten artık oralı değilim bile. yani bi sene geçti...tam bu sıralar 14 şubatta çiçek göndermişti bana.ondan sonra da ailesi on beş tatilde evlerinde oluşan kalabalıktan olsa gerek bir anda boşluğa düşüp oğullarının yanına gitme kararı vermişti ki bi hafta sonra da ayrılmıştım. şirkettekiler de o çiçekten sonra beni aldattı da onu yakaladım felan sanmıştı , o yüzden ayrıldık diye. şimdi yalan gibi geliyor o günler sanki bu bi seneden daha fazla olmuş gibi. çok eskide kaldı yani nedense. oysaki çok çok şaşkın ve zor günlerim olmuştu. gerçekle hayali rüyayı karıştırdığım günler.

hasılı kelam arkadaşıma da dediğim gibi başına aman aman bi b.k gelmemiş hala :)) şaka bi yana bi haber yok. olsa duyardım. ama biliyorsunuz etme bulma dünyası.

başına bi şey gelsin diye de bi gayem yok açıkçası.. elbet bir gün donk eder zaten. tek duam Allah bütün iftiraya uğrayanları refaha erdirsin sabırlarının karşılığını versin.(amin)onları daha güzelle iyiyle karşılaştırsın.

bana o zor günlerimde de destek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar... :16::16::16:

merak ediyordum senii atlatmış olmana ve iyi olmana sevindim.
herşeyin hayırlısı umarım bundan sonrası çok güzel olur senin için.

Back