Canım çok şükür alnın ak başın dik asıl onlar düşünsün ne yapacaklar hem bu dünyada hem ahirette kaybettiler RAbbim tez zamanda söküp alsın onu kalbinden inşallah
hayrı deildi kızlar onbeş tatilde eşyalara baktı alcaktık mart gelmeden seçtik bile...istikbalden başka bir başlıga eklemiştim..
hepiniz o kadr haklsınız ki cevremdeki tüm arkadaslarım annem babam da aynı sizler gb düşünüyor zor ama gececek diyorlar ...
geçecek biliyorum ama hızlı gecse hemen bitse sevgsi içimden bir düğün reklamı cıkınca doluvermese gözlerimm ...
ama haksızlıga da ugrasa ınsan bazen hemen unutmak hiç kolay olmuyor inş. alsın Allah sevgisini içimden ...
bir an önce alsa ben kariyer peşinde bile değildi orta halli bi yuvam olsun cocugum olsun cocuklarımın babası o olsun istedim..
dedimya aldatsa bile affedecek salaklıktaydım ne kadar öle gözükmesem de ama bu affedilcek bişey değil.Allah ın bi bildiği var demkki..
ya sabır ya sabır ya sabır
duan için Allah razı olsun cnm..inş alsın içimden hem anılarını hem kendini
ailesini bir görcektiniz
babası felan kzıım kızım dilinden düşürmüyordu annesi de hep iyi davrandı Allah var şimdi ama soguk bir kadınd baştan beri
konuşmayı muhabbeti pek sevmezdi...
günahları boyunlarına bana düşen tek şey sabretmek ve biran önce toparlanmak çünkü zaten bir on yılımı yedi
toparlanmam da bir 3 yıl sürmez inaşşallh..
annem diyorkiiftira eden kendi iftirasına uğrar..bakalım neler olucak ne zamn olucak ben duycak mıyım ?
oğullarına dedim yazdım hatta dua edin sizden öne ölmeyim ve benle helalleşme fırsatı bulun...yoksa nasıl can verirsiniz bu veballe bilmiyorum dedim...
bakışını bi görseniz bana sanki bunu diyen ateist biri öle iğrenerek umurmayarak bakıyorki...inanılmaz..
Allah sabrımı artırsın ben ve benim durumumda olan herkesin..
(amin)
ama çok zor demeden geçemeyeceğim..
Şu anda kendini çok şanssız ve berbat hissediyosun biliyorum ama emin ol bu da geçecek. Bu yaşına kadar neler gördün geçirdin kimbilir. nelere üzüldün ağladın bunalımlara girdin... ama hepsi SONUNDA GEÇTİ.
Kendini şuna inandır 'ben şanslı bir insanım ki bu adam ve ailesi sayesinde yaşayacağım korkunç gelecekten kurtuldum' çünkü herşey olabilirdi. Yarın öbür gün siz evlenmişken seni aldatmakla suçlayabilirlerdi. Ya da bebeğin karnındayken o bebeğin oğullarından olmadığıyla suçlayabilirlerdi. Ya da aileye büyü yaptığını ve oğullarını onlardan böyle uzaklaştırdığınla suçlayabilirlerdi. Sen gerçekten kurtulmuşsun arkadaşım. Olabilecek birçok kötü şeyden kurtulmuşsun. Şimdi yapman gereken şeyler
1-Asla onunla geçirdiğin 10 yıla lanet etme. Çünkü bu 10 yılda güzel birçok gününüz olmuştur. Seni çok mutlu etmiştir eminim ve sen de onu. Tüm o geçen yıllarını yanına kar kalmış gibi düşün.
2-Asla kendini suçlu hissetme ve bu neden benim başıma geldi? diye düşünme. Çünkü nedeni yok! Herkesin başına gelebilirdi. Bu kez seni bulan bir kötülük olmuş. Senin bir hatan yok ve bu konuda yapabileceğin bişey de yok.
3-Eğer 10 yıldır devam eden temelinde karşılıklı saygı olan bir ilişkiniz varsa emin ol pişman olacak ve hayatı boyunca sana yaptığı şeyin pişmanlığını yaşicak. Her geçen yıl birçok örneğini görüyorum kendimde de etrafımda da yaptığımız kötülükler haksızlıklar bir şekilde dönüp dolaşıp bizi buluyo. Buna inan.
4-Unutma bu hayatta senin için senden daha değerlisi yok! Biraz bencil olmayı öğren. En önemli şey benim diye düşün. Sen kendine ne kadar çok değer verirsen etrafındakilerde bu oranda değer verir. Uygula.
5-tüm bunları unutup başka biriyle güzel bir hayata başlicaksın eninde sonunda.İnan.
6-Lanet etme sürecini uzatma. Artık kendini iyileştirme sürecine gir. Bunu bir geçecek bir hastalık gibi düşün. Hasta olduğumuzda nasıl ilaç alarak dinlenerek ve kendimize iyi bakarak iyileşiyosak şimdi senin yapman gereken şey de bu. Yani kendine bak. En güzel kıyafetlerinle gez dolaş. Arkadaşlarınla program yap. Tutkuyla sarılabileceğin bir uğraş edin kendine.
7-Unutmak için çaba göster ama kötü anıları. Güzel anıları içinde yaşat ve zaman zaman hatırlayıp gülümse.
8-Bunu yaşamam gerekiyomuş diye düşün ve kabullen.
Bunlar benim tavsiyelerim umarım işine yarar.
her şeyi geçtim, etrafa yaymaları nasıl bir insanlık.
on yılını seninle geçirmiş ama senin geleceğine dahi saygısı yok, etrafa yayarak günahlarını katlamışlar.
seni sevmemiş iyi ki kurtuldun diyemem, on yıl zaman geçmiş illaki sevmiştir. senin üzülmen de çok normal zamana ihtiyacın var.
Allah yardımcın olur inşallah...
ailesiyle yada direk annesiyle yüz yüze konuşma fırsatın oldu mu peki?
ya yuh......
ne denır buna yuh.........
bı kızın kayallerıyle oynamak bu kadar kolay mı....
ya Rabbim gor ya gör.....
bu nasıl bı adamlık....bu bu ya bunun kurulacak hıcbır cumlesı bıle yok..
canım allaha sıgın...
ben bana yapanlara allahıma sıgındım..
ve kendı agızlarından duydum..
.'' allahım ben kımın ahını aldım '' diye aglıyordu sokaklarda bır bayan..
donu benım dıyeceektım ya yıne allaha havale ettım...
sende kendı agzınla duy ıns. cnm..
tatlm ne dediki sana tam olarak ya..gercekten karaktersizmis kusura bakma ama.ya acaba baskasinami asik oldu.yada seni sevdiginimi sandi sevmedimiki..off bilmiorumki ne diycegimi sasirdim.allah onu bildigi gibi yapsin.seni tanimiprum ama dua etcem sana.belkide bolesi hayirlidir.belki sana ondan daha cok deger verecek seni daha cok sevecek biri yazilidir kaderinde.allaha havale et.buarda pskoljk yardm al muhakkak.rahatlatir seni biraz bile olsa canim
sabırla bekliyorum inşallah çarcabuk gelirler kapımıza helallik dilemeye... helallik için feryat etsinler..canım çok yandı kızlar...tarif edemiycem kadar yandı...sevdiği m yaptı..bağrıma bastığım hayallerimi süsleyen yaptı..yuvada düşlediğim yaptı bunu bana herkes yapsaydı da o yapmasaydı..yaktı canımı çok yaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?