10 yıllık insandan 10 saniyede soğudum

Ben o tarz biri değilim çekinirim öyle şeyler yapmaya, aslıda yapamayacağımdan değil iğrenç bir huyum var kalp kırmayı sevmiyorum o yüzden frenliyorum kendimi ben böyle şeylerde hep

Bende aynı şeyi düşündüm nedense. Eski sevgili konuyu açıp bilerek konuşturmuş sanki bilinçli olarak yapmış gibi geldi bana

Ben o tarz biri değilim çekinirim öyle şeyler yapmaya, aslıda yapamayacağımdan değil iğrenç bir huyum var kalp kırmayı sevmiyorum o yüzden frenliyorum kendimi ben böyle şeylerde hep
Bende kalp kıramam ama bir noktadan sonra insan artık patlıyor, mecbur kırıyorsun.

Kıskançlıktan yapmış bundan dost olmaz. Gönderin mesajları görüşmeyin bence. Bir kez affettiniz mi kazıkların ardı arkası kesilmiyor maalesef

konunun baslarini okudum sadece.. sacma sapan tik t..k videolari ceken apaci ergen emo'lar var ya.. onlar canlandi gozumde..

Bu yıl hem 7 yıllık iliskimden hem de 10 yıllık dostumdan kazık yedim. Ağırdı, ama altın bir yıldı. Öğrendiğim ve daima uygulayacagım bir sey söyleyeyim, size saygı duymayan insan çöptür. Alavere dalavereye de gerek yok. Direkt yüzüne ben bunları okudum, eski sevgiline karsı da seni korudum. Ama artık bu dostluk vadesini doldurmus deyin ve sutlayın bence hayatınızdan. Hiç gereği yok. Mutlaka açıklaması gerekçesi vardır ama herkesin vardır zaten kimse durduk yere kötülük yapmaz. Fakat sonuçlarını hesap eder, etmeli.

evet haklısınız ben arkadaşlıgım boyunca elimdn geleni yaptım tek bir hatam olmadı hemde. ve gördüklerim karşısında şok olmama rağmen eski sevgilisine istediği tepkiyi yani primi vermedim. ama ailesi ile aram çok iyi ve onlarıda üzmek istemiyorum ve beni kötü bilsinler istemiyorum çünkü olayı çok farklıda anlatabilir ailesine. bunu kimseyi kırmadan çözmenin bir yolu yok sanırsam

Seni cekemiyor,haset etmis belli ki..
Konusacak ortak noktalari da olmadigi icin onun bunun dedikodusunu yapiyorlar.
Konu her ne olursa olsun her ikisi de suçlu.
Bir olur iki olur.. surekli bunlar konusulmaz ki!

Sana ayakbağı olan, seni aşagi cekeni, motivasyonunu bozanin ipini kesip ustune basacaksin !!
Siz ,dost olamamissiniz uzgunum.
Bir arkadas yazmis, erkegin ekran goruntulerini alip kiza yollardim bu mu senin insanligin dostlugun diye?
Seni hayatimdan cikardim ve affetmiyorum der engellerim. Gorusmem de.. ama' larini bile dinlemem.
Benim de vardi oyle bir iki dost sandigim arkadaslarim. Yardim ettigim,ekmegimi paylastigim,onunla gulup onunla uzuldugum..
Değmeyecegini gordugum an tek kalemde siler gecerim, gectim de..

* ortada tamam kotu bir konu yok. Ama ya en ozel seylerini anlatsaydin? Dost dedigin sırdaştır. Layık olamamis buna. Gorusme, insanlari da dikkatli seç bundan sonra.

Yani bunlar konusulup halledilse bile bir daha yüzüme nasıl bakacak, hadi baktı diyelim ben nasıl bakacağım
Bakılmıyor. İnsan kendine saygı duyuyorsa genelde bu tarz arkadaşlıkların devamı gelmiyor. Yani bu ilişki gibi aynı. Yok emek verdim, yıllarımı verdim kaybedemem asla bırakamam gibi hastalıklı düşünceniz yoksa gayet bunu arkanızda bırakıp ilerleyebilirsiniz. Hem onu hem de bu lafları taşıyanları

sevgilisi bilerek konuşturmuş, bu konuda yazmış gibi geldi. konuları hep o açmış. tek arkadaşı sizmişsiniz tamamen yalnız kalması için yapıyor. yine de bunları gördükten sonra eskisi kadar yakın olamamanız normal

Öncelikle kişilerin isimlerini mi karışık yazdınız diye defalarca kontrol etmek zorunda kaldığımı belirteyim.

Uyanık(!) ve haset bir eski sevgiliyle karşı karşıyayız. Neden derseniz:
1) İlk iki mesajda da “çekememe” düşüncesini aşılayan eski sevgili. Sizi tehdit olarak gördüğü ve kurtulmak istediği çok açık.
2) Eski sevgili size karşı çok ağır laflar söylemiş, arkadaşınızı sizi eleştirsin diye uğraşmış.
Bazıları böyledir. “Ne kadar kötü değil mi değil mi değil mi” diye sıkıştırır, lanet olsun sussun diye yarım ağız birşey söylersiniz. O da fil hafızasına yazılır, üçüncü mesajdaki gibi size karşı kullanılır.
3) Arkadaşınızın sizi savunmamasının nedeni sizi tebrik etmemesi ile aynı. Sizi kaybetme korkusu yok, kendine çeki düzen vermesi lazım.

Bence eski sevgiliyi hemen telefondan engelleyin, çok fesat birisi.

Arkadaşınız ile hemen bağınızı koparmayın.
Mesajları göstererek sadece kırıldığınızı belirtin.
Ne kadar kısa o kadar iyi.

Biraz da o sizin gönlünüzü almak için çırpınsın, samimi gerçek özürlerini dilesin bakalım.
Tepkisine göre karar verirsiniz.

Ben olsam arkadaşımla bağı hemen koparmazdım. Soğurum belki çok doğal ama o konuşmaların öncesini sonrasını bilmiyorsunuz. Eski sevgilisi muhtemelen sizin hakkınızda doldurdu da doldurdu. Ve şunu söyleyeyim belki de arkadaşınız sizi 100 kere korudu laf ettirmedi, 2 kere boş bulundu bu kişi de onu ss attı doğal olarak çünkü amacı sizi doldurmak. Eski sevgilisinin kötü niyetle konuşturduğu sonra da size sırf aranız bozulsun diye attığı çok açık oyununa gelmeyin. En azından arkadaşınıza yazın senden beklemezdim diye. Belki anlık dolduruşa geldi ama pişman oldu. Belki o ss ler dışında sizi hep koruyordu? Çok iyimser düşünüyorum belki ama benim de 6 senelik arkadaşım vardı; kendimden çok güvenirdim,böyle anlık dolduruşa gelip bi laf ettim. Sadece benim lafım ona
iletildi ve arkadaşlığımız bitti. O cümlem dışında tek laf ettirmedim yıllardır ama anlık bana karsı doldurulunca benimle kıyaslanınca gereksiz konusmustum.Arkadasız hala ama soğuğuz onunla su an.

Niye hemen kötüye cekiyorsun ki yazismalari?

Sevgilin seni yaninda gezdirmeye utaniyor diye varsayimda bulunmus. Bunun altinda illa seni asagiliyor anlami yatmiyor olabilir.
Sorsana ne demek istedi diye arkadasina..

Hem yazismalarin bir kismini silmis de olabilir o ex zavallisi ..

Ne karaktersiz bi eski sevgili. Arkadasınızın da size laf ettirmemesi gerekirdi. Ama ben olsam senin yerinde çocuga şunu yazardım sırf istediğini, yapmaya çalıştığını batırmak için..
Senin 2 lafınla arkadasımla küsecek değilim,Sen kışkırtmışsın yazardım.
Sonra arkadaşımla da mesafe koyacaksam koyardım.
Çocuk hem arkandan saydırmış hem de utanmadan yolluyor.

Bence ortada bişe yok, arkadaşımla ilişkimi bozmazdım. Seb hiç sevgilinle arkadaşın hakkında yorum yapmıyormusun, bende kız senib için kötü bişiler dedi sandım ama bişe göremedim.

Tek arkadaşı benim çünkü. İyi bir sevgili değildi belki ilişkisinde ama bana karşı iyi bir arkadaştı.

Böyle böyle büyüyoruz ve insanlara güvenimiz olmuyor. Olayın özeti yukarıda. Hiç düşünmeyin, bilek ağırlığınızdan kurtulmuşsunuz. Asla bir şeyler paylaşabileceğiniz biri değil. Sizin gibi idare eden birisi olsa sizi hayatta hayatında tutmazdı. Kesinlikle yüzleşmeyin. Sadece şu dersi alın, özel ilişkilerinizi asla başkası ile paylaşmayın, karşınızda başkaları varken tartışmayın ve konulardan bahsetmeyin.

Çok arkadaşım yok demişsiniz de bakın gerçekten bir olaya sizin için sizin kadar sevinen dünyada çok az insan olur. İnsanlardan beklenti içine girmeyin. Onlara değer vermeyin. Herkese hak ettiği kadar. Başıma bit şey gelirse yardım ederler vs hikaye. Bazen yoldan geçen adam senin hayatını kurtarır, daha çok yardım eder.

Sadece o an yormadan yorulmadan iyi zaman geçirmek önemli. Bunun ayrımını yapın.

Bir de böyle mahalle karısı gibi erkekleri yanında çanta gibi yıllarca taşıyan insanların ne kadar düzgün karakteri olabilir ki? 18 yaşında zorla evlendirilen haricinde ağzını açtığında ... çıkan tipler ve eşleri bana masum gelmiyor.

Son düzenleme:
İlk diyalog dışında bir sorun göremedim ben. "Lady sevgilisine köpek durumunda" demesi çok çirkin ama sevgilisi sizin çekilmez biri olduğunuzu söylediği için savunma refleksiyle saçmalamış da olabilir.
Diğer konuşmalardaki kötü şeyleri sevgilisi söylemiş zaten.
Ama yine de böyle konuşturmamalıydı.

Ben olsam konuşmaların ekran görüntüsünü arkadaşıma atar açıklama isterdim.
Açıklama isteyecek kadar değer vermiyorsam da hayatımdan direkt çıkarırdım.

Bugüne kadar hayatımdan çıkartmak zorunda kaldığım insanları hep bu sebepten çıkartmak zorunda kaldım, haset denen şey yüzünden. Bir insan bu duyguyu neden dost dediği kişiye karşı besler anlamıyorum hani haz etmediği sevmediği veya gıcık olduğu birisi olur besler insan bi derece anlarım bunu. Hep kendimde arıyorum yıllardır kabahati, ben bu insanlara ne yaptımda arkadaşsız kalıyorum her seferinde diye. Ama artık sebebe odaklanıyorum, bakıyorum her hayatımdan cıkarttığım kişiyi aynı sebepten çıkartmısım. Mükemmel biri değilim aksine büyük badireler atlattım, bi yerlere gelmek icin mücadele veriyorum. Ne bir ailem var basımda ne de kurulu, garantili bir geleceğim. Kendime zor yeterken insanlara kapımı açtım her seyimi paylaştım destek oldum. Karsılıgında hep sırtımdan vuruldum. En kötüsüde önceden kestiremiyorum bu insan bana kazık atar, bu ihtimal var diyemiyorum. Cok acık bütün kapılarım insanlara. Nasıl düzelticem bunu bilmiyorum. Suistimal edile edile bi kaldım, hala akıllanmıyorum

Ben vefa denen şeye çok önem veririm öyle yetiştirdiler beni. O yüzden yılların hatrı, yılların dostluğu gibi düsüncelerle anlam yüklerim ama bunu hastalık derecesinde yasamadığım icin çok şanslıyım, er yada geç karşımdaki insanın o yüklediğim anlamları hak etmediğini görüyorum ya, bir daha asla ama asla bir anlam yükleyemiyorum anında değersizleşiyor gözümde. Çok kızgın, kırgın olmama rağmen gidip konuşasım bile gelmiyor bu konuyu. Bana yaşatılan şeyi önemsiyorum ama yaşatan kişiyi önemsemiyorum artık sanırım bu yüzden harekete geçesim gelmiyor. Öyle veya böyle barışsak bile ben her yüzüne baktığımda onun hakkımda düşündüğü, konuştuğu şeyleri hatırlayacağım. Belki ona karşı bir şey hissetmeyeceğim aklıma gelince o an fakat kendimden utanırım neden hala daha bununla arkadaşsın derim. Bu da beni manevi olarak yorar ve yaralar. O yüzden hiç bir araya gelesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…