Şu mesajlara göre arkadaşınızdan çok eski sevgilisinde sıkıntı var sanki sürekli dedikoduyu başlatıp kötü konuşan o oluyor gibi geldi bana ama daha çok mesaj var diyorsunuz bilemeyeceğim... yerinizde olsam şimdilik sesimi çıkarmazdım mesajlardan yola çıkarak ona çok pis laflar sokardım. Şakayla karışık yapıyor diyorsunuz ya sizde aynen öyle yapın bence rahatsız olduğu yerden vurun onu. Yaa sizde hiç birlikte gezmiyorsunuz bu aralar galiba allah allah niye ki falan diyin. Zamanını bekleyin, sonra yüzüne vurmak için.
Bende aynı şeyi düşündüm nedense. Eski sevgili konuyu açıp bilerek konuşturmuş sanki bilinçli olarak yapmış gibi geldi banaArkadaşının eski sevgilisi mi attı sana bu mesajları?
Eğer öyleyse bence arkadaşına sana son bir iyilik yapıyorum hayatına aldığın insanın gerçek yüzünü gör diye diyip ss'leri gönderin. En azından neden soğuduğunuzu anlasın. Ona göre açıklamasını yapsın. Böyle ailesine de en kötü zamanda beni yalnız bıraktı diye anlatır hem.
Bir de şu var evet arkadaşınız belliki hasetlenmiş size ama eski sevgilinin yaptığı çok çirkin bir yalnızlaştırma politikası. Sırf şu hareketine çok sinir olduğum için pas vermezdim belki ben olsam. Çok zeki zannediyor kendini. Asıl o bu konuları açıp spnrasında size ağır laflar söylemiş. Belki vakti geldiğinde kıza karşı kullanmak için bile yapmış olabilir bunları. Arkadaşınızla eskisi gibi olamasanız bile kadın dayanışması diyorum ben
Bende kalp kıramam ama bir noktadan sonra insan artık patlıyor, mecbur kırıyorsun.Ben o tarz biri değilim çekinirim öyle şeyler yapmaya, aslıda yapamayacağımdan değil iğrenç bir huyum var kalp kırmayı sevmiyorum o yüzden frenliyorum kendimi ben böyle şeylerde hep
konunun baslarini okudum sadece.. sacma sapan tik t..k videolari ceken apaci ergen emo'lar var ya.. onlar canlandi gozumde..
Bu yıl hem 7 yıllık iliskimden hem de 10 yıllık dostumdan kazık yedim. Ağırdı, ama altın bir yıldı. Öğrendiğim ve daima uygulayacagım bir sey söyleyeyim, size saygı duymayan insan çöptür. Alavere dalavereye de gerek yok. Direkt yüzüne ben bunları okudum, eski sevgiline karsı da seni korudum. Ama artık bu dostluk vadesini doldurmus deyin ve sutlayın bence hayatınızdan. Hiç gereği yok. Mutlaka açıklaması gerekçesi vardır ama herkesin vardır zaten kimse durduk yere kötülük yapmaz. Fakat sonuçlarını hesap eder, etmeli.
Bakılmıyor. İnsan kendine saygı duyuyorsa genelde bu tarz arkadaşlıkların devamı gelmiyor. Yani bu ilişki gibi aynı. Yok emek verdim, yıllarımı verdim kaybedemem asla bırakamam gibi hastalıklı düşünceniz yoksa gayet bunu arkanızda bırakıp ilerleyebilirsiniz. Hem onu hem de bu lafları taşıyanlarıYani bunlar konusulup halledilse bile bir daha yüzüme nasıl bakacak, hadi baktı diyelim ben nasıl bakacağım
Tek arkadaşı benim çünkü. İyi bir sevgili değildi belki ilişkisinde ama bana karşı iyi bir arkadaştı.
rkadaşım ilk kazandığı bölümü kalınca terk etti, başka bir 2 yıllık bölüme geçti ondada son senesinde kaldı, bu sene mezun olmaya çalışıyor. Ex’i ise liseyi bitirmedi, girdiği hiç bir iştede 3 aydan fazla çalıştığını görmedim 27 yaşında birde. Y
sevgilimin okulu olsun, ilerideki kariyeri ve geleceği konusunda attığı adımlar olsun, o çok başarılı biri. ben hem örgünden hem uzaktan 2 tane bölüm okuyorum aynı zamanda ve yeni bir dil daha öğreniyorum.
Seni cekemiyor,haset etmis belli ki..
Konusacak ortak noktalari da olmadigi icin onun bunun dedikodusunu yapiyorlar.
Konu her ne olursa olsun her ikisi de suçlu.
Bir olur iki olur.. surekli bunlar konusulmaz ki!
Sana ayakbağı olan, seni aşagi cekeni, motivasyonunu bozanin ipini kesip ustune basacaksin !!
Siz ,dost olamamissiniz uzgunum.
Bir arkadas yazmis, erkegin ekran goruntulerini alip kiza yollardim bu mu senin insanligin dostlugun diye?
Seni hayatimdan cikardim ve affetmiyorum der engellerim. Gorusmem de.. ama' larini bile dinlemem.
Benim de vardi oyle bir iki dost sandigim arkadaslarim. Yardim ettigim,ekmegimi paylastigim,onunla gulup onunla uzuldugum..
Değmeyecegini gordugum an tek kalemde siler gecerim, gectim de..
* ortada tamam kotu bir konu yok. Ama ya en ozel seylerini anlatsaydin? Dost dedigin sırdaştır. Layık olamamis buna. Gorusme, insanlari da dikkatli seç bundan sonra.
Bakılmıyor. İnsan kendine saygı duyuyorsa genelde bu tarz arkadaşlıkların devamı gelmiyor. Yani bu ilişki gibi aynı. Yok emek verdim, yıllarımı verdim kaybedemem asla bırakamam gibi hastalıklı düşünceniz yoksa gayet bunu arkanızda bırakıp ilerleyebilirsiniz. Hem onu hem de bu lafları taşıyanları