10 yıllık insandan 10 saniyede soğudum

Öncelikle kişilerin isimlerini mi karışık yazdınız diye defalarca kontrol etmek zorunda kaldığımı belirteyim.

Uyanık(!) ve haset bir eski sevgiliyle karşı karşıyayız. Neden derseniz:
1) İlk iki mesajda da “çekememe” düşüncesini aşılayan eski sevgili. Sizi tehdit olarak gördüğü ve kurtulmak istediği çok açık.
2) Eski sevgili size karşı çok ağır laflar söylemiş, arkadaşınızı sizi eleştirsin diye uğraşmış.
Bazıları böyledir. “Ne kadar kötü değil mi değil mi değil mi” diye sıkıştırır, lanet olsun sussun diye yarım ağız birşey söylersiniz. O da fil hafızasına yazılır, üçüncü mesajdaki gibi size karşı kullanılır.
3) Arkadaşınızın sizi savunmamasının nedeni sizi tebrik etmemesi ile aynı. Sizi kaybetme korkusu yok, kendine çeki düzen vermesi lazım.

Bence eski sevgiliyi hemen telefondan engelleyin, çok fesat birisi.

Arkadaşınız ile hemen bağınızı koparmayın.
Mesajları göstererek sadece kırıldığınızı belirtin.
Ne kadar kısa o kadar iyi.

Biraz da o sizin gönlünüzü almak için çırpınsın, samimi gerçek özürlerini dilesin bakalım.
Tepkisine göre karar verirsiniz.

Evet katlanma/çekememe gibi şeyleri onun eski sevgilisi olacak şahıs gündem haline getirir hep yıllardır. Arkadaşım zor bir insan sevgililik konusunda biraz. Onun sevgiliside bu durumdan rahatsızdı çünkü arkadaşım fazla abartılı davranabiliyordu, tripler, kaprisler vs...Benim üzerimden oynamış muhtemelen. Ama buraya yazsam çok uzun olacağı için her konuşmayı atmadım. Sürekli benim ilişkimle kendi ilişkilerini kıyaslamışlar kendi aralarında. Rekabete girmişler gibi adeta. Konuşmaları okuduğumda fark ettimki aslında kendi ilişkilerinde olan sorunları sanki benim ilişkimde o sorunların daha büyüğü varmışçasına çamur atmışlar, kendilerini böyle yaparak rahatlatmışlar. 10 yılı geçkin süredir arkadaşız biz bunu yapması bana çok yanlış geldi. Ben hakkımda konuşulandan söylenenden çok ilişkim hakkımda atılıp tutulmasına kızdım. Çünkü ben insani ilişkilerime muazzam boyutta önem veren bir insanım sadece sevgililik değil arkadaşlıktada bu böyle. Birisi onunla olan arkadaşlığım hakkında ileri geri konuşsaydı, böyle sessizde kalmazdım hışmıma uğrardı kesin çünkü arkadaşlık 1.sırada gelir benim için. Yinede sakinliğimi koruyup, arkadaşımı küçük düşürtmedim eski sevgilisine karşı. Yaptıysa, dediyse bunları vardır bir bildiğide sana ne oluyor senin ne haddine, haddini bil ne hakkımda konuş bundan sonra ne de muhattabım ol. diyip engelledim her yerden. O şahısın istediği tepkiyi vermedim kızdıgımı kırıldıgımı belli etmedim o kadar sinirlenmeme şok olmama ragmen. Ben doğru olanı yaptıgıma inanıyorum olayın bu kısmına kadar. Tek çekincem şimdi şu an yanlış bir karar vermek. Hayatımdan sessizce çıkartmayı düşünüyordum ama dedikleriniz bana yol gösterdi bunun için teşekkür ederim. En iyisi her şeyi usulünce konuşmak ve gelecek tepkilere bakıp ona göre karar vermek. Dediğiniz gibi kaybetme korkusu yoksa zaten arkadaşlığı kurtarmak için bir şey yapmayacaktır. Hayatımdan çıkartmam gerektiğini anlarım içim rahat olur en azından

Ne karaktersiz bi eski sevgili. Arkadasınızın da size laf ettirmemesi gerekirdi. Ama ben olsam senin yerinde çocuga şunu yazardım sırf istediğini, yapmaya çalıştığını batırmak için..
Senin 2 lafınla arkadasımla küsecek değilim,Sen kışkırtmışsın yazardım.
Sonra arkadaşımla da mesafe koyacaksam koyardım.
Çocuk hem arkandan saydırmış hem de utanmadan yolluyor.

Bende arkadasım dediyse doğrudur vardır bi bildiği asıl senin ne haddine dedim engelledim her yerden. Çocuk tamamen bittiklerini fark ettiği için nasılsa bir daha görüşmeyeceğim mantığıyla attı bunları işte derler ya ‘benden sonrası tufan’ o mantıkla yaptı muhtemelen

Bence ortada bişe yok, arkadaşımla ilişkimi bozmazdım. Seb hiç sevgilinle arkadaşın hakkında yorum yapmıyormusun, bende kız senib için kötü bişiler dedi sandım ama bişe göremedim.

Hakkımda bir şey diyip dememesinden ziyade ilişkim hakkımda bir sürü yorumlar yapması kıyaslama yapması beni sinirlendirdi. Sevgilisini bu konuda konusturmaması lazımken, aksine konusması icin cesaret vermis resmen. Biz ise böyle şeyler yapmıyoruz insanları yorumlarken. insanların hayatlarını, ilişkilerini yargılayıp, kendimizle kıyaslamıyoruz.

Ben olsam arkadaşımla bağı hemen koparmazdım. Soğurum belki çok doğal ama o konuşmaların öncesini sonrasını bilmiyorsunuz. Eski sevgilisi muhtemelen sizin hakkınızda doldurdu da doldurdu. Ve şunu söyleyeyim belki de arkadaşınız sizi 100 kere korudu laf ettirmedi, 2 kere boş bulundu bu kişi de onu ss attı doğal olarak çünkü amacı sizi doldurmak. Eski sevgilisinin kötü niyetle konuşturduğu sonra da size sırf aranız bozulsun diye attığı çok açık oyununa gelmeyin. En azından arkadaşınıza yazın senden beklemezdim diye. Belki anlık dolduruşa geldi ama pişman oldu. Belki o ss ler dışında sizi hep koruyordu? Çok iyimser düşünüyorum belki ama benim de 6 senelik arkadaşım vardı; kendimden çok güvenirdim,böyle anlık dolduruşa gelip bi laf ettim. Sadece benim lafım ona
iletildi ve arkadaşlığımız bitti. O cümlem dışında tek laf ettirmedim yıllardır ama anlık bana karsı doldurulunca benimle kıyaslanınca gereksiz konusmustum.Arkadasız hala ama soğuğuz onunla su an.

sizi çok iyi anlıyorum ve evet arkadaşlık kolay kazanılan bir şey değil araya soğukluk girincede düzelmiyor ne yazıkki. fakat buraaya yazsam çok uzun olacağı için her konuşmayı aktaramadım. fakat üç beş kere değil aylardır konusmuslar elimde 13-14 tane ekran görüntüsü var whatsappta ismimi aratıp hepsinin ekran görüntüsünü almıs bana atan o şahıs. Ara bozmak icin yaptığı çok belli ama arkadaşımı masum göremiyorum o da çok yakışıksız cümleler kurmuş buraya yazmaya bile utandım açıkçası

Nedne suclı gibi favranıyorsunuz ki. Ayrıca neden bu mesajları okudum dıyemıyorsunuz.

Niye hemen kötüye cekiyorsun ki yazismalari?

Sevgilin seni yaninda gezdirmeye utaniyor diye varsayimda bulunmus. Bunun altinda illa seni asagiliyor anlami yatmiyor olabilir.
Sorsana ne demek istedi diye arkadasina..

Hem yazismalarin bir kismini silmis de olabilir o ex zavallisi ..

Yazışmalar buraya attıklarımdan ibaret deği yani sadece bunlar konuşulmuş olsa kötüye çekmezdim fakat çok fazla konuşmuşlar her ay en az 3-4 kere konuşulmuş hakkımda. 13-14 tane ekran görüntüsü attı bu şahıs bana. Whatsapptan ismimi aratmış üşenmemiş kaydetmiş her şeyi bana atmak için sırf aramız bozulsun diye. Hem çok uzun olacağı için buraya yazmadım hemde çok yakışıksız şeyler vardı utandığım için paylaşamadık burada. en hafif olan ve durumumu özetleyebilecek ne varsa onları buraya yazavbildim. Beni zaten o şahıs aşağılasa ne olur aşağılamasa ne olur hayatta hiç bir başarısı olmayan birini kaale alacak değilim ama arkadaşımın buna izin vermesi ve buna katılması beni çok üzdü asıl beni aşağılayan şey arkadaşımın buna engel olmaması oldu ve cok kırıldım

Nedne suclı gibi favranıyorsunuz ki. Ayrıca neden bu mesajları okudum dıyemıyorsunuz.

Açıkça her şeyi konuşursam konu büyür daha büyük kavga yaşanır diye çekiniyorum, 2 sokak üstümde oturuyor ve ailesi ile çok yakınım yüz yüze bakıyoruz. Ailesi ile her seyini paylasan biri ve artık şu olaydan sonra güvenim kalmadıgı icin ailesine olayı nasıl anlatır bilemiyorum. Cunku doğruyu anlatsa ailesi ona çok kızar

Böyle böyle büyüyoruz ve insanlara güvenimiz olmuyor. Olayın özeti yukarıda. Hiç düşünmeyin, bilek ağırlığınızdan kurtulmuşsunuz. Asla bir şeyler paylaşabileceğiniz biri değil. Sizin gibi idare eden birisi olsa sizi hayatta hayatında tutmazdı. Kesinlikle yüzleşmeyin. Sadece şu dersi alın, özel ilişkilerinizi asla başkası ile paylaşmayın, karşınızda başkaları varken tartışmayın ve konulardan bahsetmeyin.

Çok arkadaşım yok demişsiniz de bakın gerçekten bir olaya sizin için sizin kadar sevinen dünyada çok az insan olur. İnsanlardan beklenti içine girmeyin. Onlara değer vermeyin. Herkese hak ettiği kadar. Başıma bit şey gelirse yardım ederler vs hikaye. Bazen yoldan geçen adam senin hayatını kurtarır, daha çok yardım eder.

Sadece o an yormadan yorulmadan iyi zaman geçirmek önemli. Bunun ayrımını yapın.

Bir de böyle mahalle karısı gibi erkekleri yanında çanta gibi yıllarca taşıyan insanların ne kadar düzgün karakteri olabilir ki? 18 yaşında zorla evlendirilen haricinde ağzını açtığında ... çıkan tipler ve eşleri bana masum gelmiyor.

İnsanlardan tek beklentim ben neysem aynısı olsunlar istedim. Kötü muamele yapmışsam, onlarda yapsın boynum kıldan incedir bu konuda. Fakat destek olmuşsam, destek olsunlar diye beklemem ama hiç değilse köstek olmasınlar bunu bekledim hep. Öncedende kimin neyi hak ettiğini, ileride bana yanlışı olur mu, olmaz mı bunları kestiremiyorum pek. Çünkü çok gözüm kapalı şekilde tüm kapılarımı açıyorum sevdiklerime ve bunu yıllarca bir sürü sorun yaşamama rağmen bir türlü düzeltemedim. Sizin değindiğiniz “sizin gibi biri ve sizinki gibi bir hayatı olsaydı, sizde onun gibi biri olsaydınız, o sizi hayatında tutmazdı” şu nokta, bir şeyleri daha iyi düşünmemi sağladı. Belkide tek arkadaşı ben olduğum için ve arkadaş edinmeye müsait bir karakter yapısı, çevresi vs... olmadığı için benimle arkadaşlığını yürüttü belkide. Bu açıdan bakmamıştım hiç teşekkür ederim

İlk diyalog dışında bir sorun göremedim ben. "Lady sevgilisine köpek durumunda" demesi çok çirkin ama sevgilisi sizin çekilmez biri olduğunuzu söylediği için savunma refleksiyle saçmalamış da olabilir.
Diğer konuşmalardaki kötü şeyleri sevgilisi söylemiş zaten.
Ama yine de böyle konuşturmamalıydı.

Ben olsam konuşmaların ekran görüntüsünü arkadaşıma atar açıklama isterdim.
Açıklama isteyecek kadar değer vermiyorsam da hayatımdan direkt çıkarırdım.

Buraya sunamadığım çok fazla konuşma var ben durumu en iyi bunlar özetliyor diye bu kadarını paylaştım birde en hafifleri bunlardı. Aralarında o kadar yakışıksız konuşmalar varki okurken utandım, buraya atmayada utandıgım icin paylasmadım. Yani aslında ikisi bir olup öyle konuşmuşlar hep. Savunma konusunda çok yetenekli birisi ve asla saçmalamaz ağzı çok iyi laf yapıyor zaten yaptığı şeyi kendide doğru bulmasa yapmazdı onada yaptırmazdı, yaptığında savunmaya geçerdi. Ben konusmaların hiç birinde beni korudugunu göremedim. Hangisi bir söylediyse, karşısındaki iki katmıs üstüne hep. Açıklama isteyecek kadar değer veriyorum yani veriyordum ama özürü kabahatinden büyük olur gibi geliyor şu olaydan sonra güvenim kalmadığı için, onu artık tanıyamıyorum...

Arkadaşlar merhaba herkese. Birlikte büyüdüğüm diyebileceğim çocukluk arkadaşım. Çok yanlış tanımışım ve bunca zaman nasıl fark etmemişim bilmiyorum. 5 senelik bir ilişkisi vardı ve ayrıldılar. Bugün bir sürü ekran görüntüsü attı bana, arkadasımın eski sevgilisi. Sürekli benim ve ilişkim hakkımda konuşmuşlar. Hakkımızda konuşulan şeylerin özetini ise farklı günlerde konuşulan dialoglardan kesitlerle yazıyorum; ( arkadaşım Z, eski sevgilisi X olsun. )

”X: ladylena’nın sevgilisi onu nasıl çekiyor, nasıl katlanıyor bu kadarı ilginç değil mi?
Z: öyle gözüktüğüne bakma ladylena ona köpek durumda resmen.” - Kasım aylarında bir dialog

“Z: Birlikte gezmiyorlar fazla ikiside kendi arkadaşlarıyla dolaşıyor
X: O çocuk utanıyo bence ladylena’yı yanında gezdirmeye, arkadaş ortamına sokmuyor onu”
- Ocağın ilk haftasında bir dialog

“Z: Benimle hiç bir yere gitmiyorsun, gezmiyoruz hiç. bir pazar bile vakit ayırmıyorsun. Daha geçen onlara laf yapıyordun, şimdi kendin bana aynısını yapıyorsun.
X: Bütün hafta çalışıyorum, bu pazarda param yoktu borç yatırdım saçma saçma konuşma”
- Ocağın ikinci haftasında bir dialog.

Bunlar gibi bir sürü var daha. Tek cevabım, “ arkadaşım bunları dediyse vardır bir bildiği, fakat benim veya ilişkim veya sevgilim hakkında konuşmak sana düşmez haddini bil ve bir daha muhattap olma benle “ diyip engelledim eski sevgilisini.

Şu çekme, katlanma meselesi bunlardan baya önce şakayla karışık yüzümüzede söylenmişti. Sonrasında başbaşayken sevgilime ”bana katlanmak, çekmek gibi bir durumun var mı? hani o gün X ile Z öyle bir espri yapmıştı ama merak ettim” diye sordum. “X, Z’yi benim seni çektiğim kadar bile çekemiyor demekki” dedi şakacı bir ifadeyle ama anlamadım, gülümseyerek öptü, “boşver takılma böyle şeylere” dedi.

Ama şimdi daha iyi anlıyorum neyin ne olduğunu, sevgilimin o gün ne demek istediğini. Arkadaşım bir ilişki içerisinde olmaması gereken bütün sağlıksız şeyleri yaşadı (karsılıklı aldatma, aldatılma, para konularından kavga vs...) ve hep ayrıl barış derken bir şekilde sürdürdü. Mutsuz olduğu halde, hemde sırf alışkanlıktan, yeni bir hayata ve sonrasında yeni bir ilişkiye başlamaya çekindiğinden. ( bu özgüvensizlikten dolayı mı oluyor bilemiyorum ).

Ben onu, az ama öz arkadaş isteyen, dobra biri olarak görürdüm hep. Tek arkadaşı benim çünkü. İyi bir sevgili değildi belki ilişkisinde ama bana karşı iyi bir arkadaştı. Yıllardır beraberiz. Şok oldum bunları görünce. Yüzüme karşı iyiymiş sadece. Bugüne kadar, sadece kendisi konuşmak istediğinde yorum yaptım yanlışına yanlış, doğrusuna doğru dedim. Kararlarına saygı duydum. Onun sevgilisi olacak şahısıda haz etmediğim halde olabildiğince insani davrandım. Bir sürü midesizliklerini görmeme rağmen arkasından konuşmadım. birbirlerini sevmiyorlar, o yüzden böyle şeyler yaşıyorlar, alışkanlık var diyede ayrılamıyorlar sanıyordum öyle lanse ettikleri icin.
Benim ilişkimde 4 4lük değil, dört senedir beraberiz, bizimde anlaşmazlıklarımız oluyor ama hiç bir zaman ihanet etmedik birbirimize ve hep mutluluk icin sağlıklı ilişki için elimizden geleni yaptık, birbirimizin özel hayatına saygı duyduk, dış etkenlerden ilişkimizi koruduk. Ama korumam gereken en yakınımmış fark etmemişim bile. Anlattığım olaylardan kendilerince çıkarımlar yapıp dedikodu üretmişler resmen. Biz sürekli onlar gibi dip dibe gezmek zorunda hisseden, birbirinden başka hayatı olmayan insanlar değiliz, istediğimizde tek basına arkadaşlarımız ile gezebiliriz. Dedikodu uğruna nasıl bir senaryo kurdularda, bu iş, yanında gezdirmeye utanıyo, ayrı geziyorlara kadar geldi anlamadım. Bu neye yorulur bilemiyorum. Düşünmesi bile tiksinç ama kıskançlık olabilir mi?
Ben bile aklıma getiremez, toz konduramazken insanlar neler yapıyor. İnsanlara gözü kapalı güvenme huyumu bi türlü bırakamadım. Hala daha kendi kendime savunuyorum niye kıskansınlar beni ilişkimi veya sevgilimi diye. ama içimden bir ses, ( o; muhtemelen arada bir çalışabilen mantığım ) diyorki;
sevgilimin okulu olsun, ilerideki kariyeri ve geleceği konusunda attığı adımlar olsun, o çok başarılı biri. ben hem örgünden hem uzaktan 2 tane bölüm okuyorum aynı zamanda ve yeni bir dil daha öğreniyorum.
Arkadaşım ilk kazandığı bölümü kalınca terk etti, başka bir 2 yıllık bölüme geçti ondada son senesinde kaldı, bu sene mezun olmaya çalışıyor. Ex’i ise liseyi bitirmedi, girdiği hiç bir iştede 3 aydan fazla çalıştığını görmedim 27 yaşında birde. Yerinde saymasına rağmen her konuda motive ettim. o ise benim başarım olduğu zaman hep sustu, hedef koydugum zaman motive etmeye çalışmadı. İşsiz kalırsın o bölümde diyip hevesimi kırdığı bile oldu. (ki onun okuduğu bölümden daha geniş iş imkanı var) iyi niyetinden değilmiş yaptığı yorumlar şimdi düşüyor jetonum. Ailesi ilede aram çok iyi bana çok destekleri oldu, o yüzden bu konuları ona açıp tartışmak doğru mu olur ailesine ayıp etmiş olur muyum onuda bilemiyorum çünkü ailesi ile her şeyini paylaşan biri ve niye küstünüz dediklerinde nasıl anlatır kim bilir. Artık o kadar soğudumki görüşesim gelmiyor hiç. Hiç bu çirkin konulara girmek istemiyor bir yanım, bir yanımda söyle içinde kalcağına diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Görüşesimde gelmiyor soğuduğum için ve iki sokak üstümde oturduğu için çıkıp geliyor neyin var diye, bir bahane bulup geçiştiriyorum konuşup konuşmamakta kararsız olduğum için...
Ona de ki benim sevgilim beni cekemedigi. Benden utandıgı için hala beraberiz. Seçizde cok iyi bir cift oldugunuz için ayrıldınız.

Bu arada arkadasın fazla bişe soylememiş. Ama o exi neden okadar senin hayatınla ilgilenmiş ki? Surekli senin konun hakkında yorum yapmış. Kız kıskancıgından konustu diyelim peli exi senden ona ne

Ona de ki benim sevgilim beni cekemedigi. Benden utandıgı için hala beraberiz. Seçizde cok iyi bir cift oldugunuz için ayrıldınız.

Bu arada arkadasın fazla bişe soylememiş. Ama o exi neden okadar senin hayatınla ilgilenmiş ki? Surekli senin konun hakkında yorum yapmış. Kız kıskancıgından konustu diyelim peli exi senden ona ne

Arkadaşım beni, Exide benim sevgilimi kıskanıyordur belkide. Çünkü karakteri olsun, tipi olsun, hayattaki başarısı olsun. Ben arkadaşımın exi olsam, vasıfsız bir erkek olarak bende kıskanırım onu. Hiç sevmiyorum şu kıskançlık muhabbetlerini. Ben bahsederken çocukça ve saçma buluyorum utana çekine yazıyorum millet buram buram nasıl yapıyo anlamış değilim

Bugüne kadar hayatımdan çıkartmak zorunda kaldığım insanları hep bu sebepten çıkartmak zorunda kaldım, haset denen şey yüzünden. Bir insan bu duyguyu neden dost dediği kişiye karşı besler anlamıyorum hani haz etmediği sevmediği veya gıcık olduğu birisi olur besler insan bi derece anlarım bunu. Hep kendimde arıyorum yıllardır kabahati, ben bu insanlara ne yaptımda arkadaşsız kalıyorum her seferinde diye. Ama artık sebebe odaklanıyorum, bakıyorum her hayatımdan cıkarttığım kişiyi aynı sebepten çıkartmısım. Mükemmel biri değilim aksine büyük badireler atlattım, bi yerlere gelmek icin mücadele veriyorum. Ne bir ailem var basımda ne de kurulu, garantili bir geleceğim. Kendime zor yeterken insanlara kapımı açtım her seyimi paylaştım destek oldum. Karsılıgında hep sırtımdan vuruldum. En kötüsüde önceden kestiremiyorum bu insan bana kazık atar, bu ihtimal var diyemiyorum. Cok acık bütün kapılarım insanlara. Nasıl düzelticem bunu bilmiyorum. Suistimal edile edile bi kaldım, hala akıllanmıyorum
Yok yanlis dusunuyorsun bence.
Insanoğlu yaratilisindan kiskançtir,bencildir,maddecidir.
Bunu dozunda tutanlar kazanacak bu dünyada ve obur tarafta..

Insan öz kardesini kiskaniyor. Ne insanlar var enistesine goz koyan, ablasinin kuyusunu kazan/ifşa eden.. kaldiki sizinki normal bir arkadaş.
Insanlar pek sır tutamaz,
ne demisler iki kişinin bildiği sır, sır değildir.
Bu yuzden seferler kaybedilmedi mi?
Hersey en yakin yaverden gelmedi mi?
Babana bile guvenme demiyorlar mi?
Boyle dusun.. kaybede kaybede ogreneceksin.

Tecrube denen şey; kaybettiklerin ile yedigin kaziklarin toplamidir demis ustad.

Derdini, sırrıni herkese acma.. insanlar uzaktakini degil yakınındakini kiskanir.

Yazışmalar buraya attıklarımdan ibaret deği yani sadece bunlar konuşulmuş olsa kötüye çekmezdim fakat çok fazla konuşmuşlar her ay en az 3-4 kere konuşulmuş hakkımda. 13-14 tane ekran görüntüsü attı bu şahıs bana. Whatsapptan ismimi aratmış üşenmemiş kaydetmiş her şeyi bana atmak için sırf aramız bozulsun diye. Hem çok uzun olacağı için buraya yazmadım hemde çok yakışıksız şeyler vardı utandığım için paylaşamadık burada. en hafif olan ve durumumu özetleyebilecek ne varsa onları buraya yazavbildim. Beni zaten o şahıs aşağılasa ne olur aşağılamasa ne olur hayatta hiç bir başarısı olmayan birini kaale alacak değilim ama arkadaşımın buna izin vermesi ve buna katılması beni çok üzdü asıl beni aşağılayan şey arkadaşımın buna engel olmaması oldu ve cok kırıldım

Bu konuyu arkadasinla konus bence en iyisi.
Yani ben olsam öyle yaparim. Madem yillardir taniyorsun ve yakinsiniz.

Olay çok tanıdık geldi.
Benim hali hazırda ayrildigim eski sevgilimle bir olup arkamdan iş çeviren,hatta çocuğun evine gidip olur olmaz şeyler anlatan bir kız arkadaşım vardı. Zaten halihazırda şeref yoksunu olan exi doldurup benim başıma bela etmişti ve o dönem yeni tanıştığım , içimin kıpır kıpır ettiği flörtume (bu kız vesilesiyle tanışmıştık) benimle ilgili eski sevgilimden duyduğu, aslı astarı olmayan, haklılık payı olan şeyleri de bire bin katarak yetistirmisti. Yetmemis bir de annemle konuşmuş da, o kısma tam hakim değilim .
Kızdaki kine bak... Kişisel olarak da asla problemim olmayan bir kızdı -hatta soyledigine göre- şehirdeki tek arkadasiydim.
Yaşanan olaylardan sonra ben de o kıza yapmıştım senin kızın sevgilisinin yaptığını. O güvenip evine gittiği eski sevgilimin onunla dalga geçtiği ,rencide edici bazı konuşmalarımız vardı (o dalga geçerdi,ben katılmazdim) konuşmalardan birazınin ekran görüntüsü alıp kıza göndermiştim.
Pişman mıyım??? Asla degilim.
Kime güvendiğini, kimin için beni sattığını bilsin istedim.
Sizin olayda da çocuk iyi yapmış bence.
Arkadaşınızın hakkınızda kötü konuştuğunu öğrenmiş oldunuz. O kadar da 'dostunuz' değilmiş. Daha da geç olmadan arkadaşlığınizi sonlandırın derim ben.
Her zaman geçirdiğiniz insanla ömür boyu dost olmak zorunda değilsiniz.
Eminim hayat onsuz da güzel olacaktır

Son düzenleme:
Bu konu üstünde konuşulmadan kapanacak bir konu değil içinden çıkmaz bu senin
Sadece ss leri at hic bir şey yazma
Bakalım sana ne diyecek

Olay çok tanıdık geldi.
Benim hali hazırda ayrildigim eski sevgilimle bir olup arkamdan iş çeviren,hatta çocuğun evine gidip olur olmaz şeyler anlatan bir kız arkadaşım vardı. Zaten halihazırda şeref yoksunu olan exi doldurup benim başıma bela etmişti ve o dönem yeni tanıştığım , içimin kıpır kıpır ettiği flörtume (bu kız vesilesiyle tanışmıştık) benimle ilgili eski sevgilimden duyduğu, aslı astarı olmayan, haklılık payı olan şeyleri de bire bin katarak yetistirmisti. Yetmemis bir de annemle konuşmuş da, o kısma tam hakim değilim .
Kızdaki kine bak... Kişisel olarak da asla problemim olmayan bir kızdı -hatta soyledigine göre- şehirdeki tek arkadasiydim.
Yaşanan olaylardan sonra ben de o kıza yapmıştım senin kızın sevgilisinin yaptığını. O güvenip evine gittiği eski sevgilimin onunla dalga geçtiği ,rencide edici bazı konuşmalarımız vardı (o dalga geçerdi,ben katılmazdim) konuşmalardan birazınin ekran görüntüsü alıp kıza göndermiştim.
Pişman mıyım??? Asla degilim.
Kime güvendiğini, kimin için beni sattığını bilsin istedim.
Sizin olayda da çocuk iyi yapmış bence.
Arkadaşınızın hakkınızda kötü konuştuğunu öğrenmiş oldunuz. O kadar da 'dostunuz' değilmiş. Daha da geç olmadan arkadaşlığınizi sonlandırın derim ben.
Her zaman geçirdiğiniz insanla ömür boyu dost olmak zorunda değilsiniz.
Eminim hayat onsuz da güzel olacaktır

Evet eğer o mesajları bana atmasaydı asla gerçek yüzünü göremeyecektim yaptığı yanlışı bilmeyecektim ve o bana iyi dost gibi davranırken içinde haset fesat duygular beslediğini tahmin bile edemeyecektim gözüm açılmış oldu iyi oldu bi yandan. Sadece bana çok iyiliği dokundu bir insan hem böyle hem öyle olmayı nası başarabiliyor hiç anlamıyorum

En iyisi herşeyi tüm gerçekliğiyle anlatıp msjları da gösterip arkadaşına bu kadar yıldır olumsuz duygularını fark etmeden de olsa beni desteklediğini ve sevdiğini düşünüp mutlu oldum ama vedalaşalım seninle artık görüşmek istemiyorum demek ailesinede tüm samimiyetleri için teşekkür edip artık kızlarıyla arkadaş olmayacağını ve evlerine artık gelmeyeceğini söylemek. Önüne bak ve elindekilerle çok mutlu ol inşallah.

X