- 24 Nisan 2020
- 285
- 326
- 23
- Konu Sahibi Songaripyolcu
-
Küçük bir şehirdeyim evet.Zaten güçsüz bir dönemimdeyim drama bağlamıyorum kendimi korumaya ayağa kalkmaya çalışıyorum ama o bana beni özlediğini unutmadığını söyledi bende ondan yardım istemiştim.Küçük bir şehirde olduğunuzu düşündüm okuyunca. Karşılaştınız diye hemen bir şeyler başlamak zorunda değil. drama bağlamayın az güçlü olun.
Gerçekten daha var ama kısa kestim birde sanki biri yazmış biz oynuyoruz ilerde çocuklarımız falanda evlenir diye korkuyorum2 sezon rahat çıkar ya bu ne biçim olay örgüsü
Ben de küçük şehir olan memleketime gidince bütün exleri ya görüyorum, ya onlardan haber alıyorum... bunca şey yaşanmış bitmiş önüne bakmalısınKüçük bir şehirdeyim evet.Zaten güçsüz bir dönemimdeyim drama bağlamıyorum kendimi korumaya ayağa kalkmaya çalışıyorum ama o bana beni özlediğini unutmadığını söyledi bende ondan yardım istemiştim.
Annesi çocuğunu kaybetmişti o dönem ama normal biri olduğunu düşünmüyorum deneyemem zaten istediği kadar değişmiş olsun ama yardımları geri mi tepmeliyim ?Adamin bosanmasina hic sasirmadim. Surekli arayan annesi olduktan sonra daha cok bosanir. Bence yaralarinizi sarip isinize odaklanin. Denenmis denenmez derim.
kafam çok dolu okumadan yazdım gönderdim.yapmak istemiyorum yardıma ihtiyacım var o da edecek ama bu yardımlaşmanın sonundan korkuyorum.Çıkarcı biri gibi davranıp onun duygularıyla oynamak istemiyorum ilgisinden ister istemez kafam karışıyor ama zaten benim için olmayacak bir şey.Çok karışık bi anlatım tarzınız var. Okunması çok zor. Başına sonuna baktimm.
Sonuç olarak zaten pek de matah bi geçmişiniz olmayan eski sevgiliyi 10 yıl sonra çocuklu haliyle yeni sevgili mi yapmak istiyorsunuz? Ve ya olmazsa olduramazsak mı diye dertlendiniz bu kadar?
Oldurmayin zaten. Ne gerek var?
Annesi çocuğunu kaybetmişti o dönem ama normal biri olduğunu düşünmüyorum deneyemem zaten istediği kadar değişmiş olsun ama yardımları geri mi tepmeliyim ?
Annesi çocuğunu kaybetmişti o dönem ama normal biri olduğunu düşünmüyorum deneyemem zaten istediği kadar değişmiş olsun ama yardımları geri mi tepmeliyim ?
Bence bulaşmayin. Hayatınıza dahil etmeden bile ruh haliniz tepe taklak olmuş, iyice kendinizi yormayın. Farzedin ki yollarıniz hiç kesişmedi. O zaman işinizi yapamayacak mıydınız? Başka insanlardan yardım alın.kafam çok dolu okumadan yazdım gönderdim.yapmak istemiyorum yardıma ihtiyacım var o da edecek ama bu yardımlaşmanın sonundan korkuyorum.Çıkarcı biri gibi davranıp onun duygularıyla oynamak istemiyorum ilgisinden ister istemez kafam karışıyor ama zaten benim için olmayacak bir şey.
Ne oldu olay ne ?konumu silmeye karar verdim dediğiniz gibi karışık yazmışım zaten içimde çözmem gerek.Eski ilişkinin peşinde değilim zarar görmemenin peşindeyim.Ama kendimi ifade edemediğim için yanlış anlaşılacağım.
Kuralları bilmiyorum daha önce yapanlar görmüştüm zaten bilmediğim kurallardan uyarı almaya alıştım
Dertleşebilirim sandım ama onu bile yapamayacak kadar yorgun hissettim kendimi kusura bakmayın.Yazmışın niye sildin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?