10 yaş erkek çocuğunun anne ile uyuması normal mi?

10 yas buyuk bir yas ama bu annesiyle alakali malesef. Gogsunu elleyen cocuklar cok var ama bir yerde kesmek gerekiyor.

Bir tanidigin erkek cocugu en az 4 yasinda ,belki daha buyuk. Hala gidiyor geliyor emiyor demisti.Hepimiz sok olmustuk. Emzik gibi oynuyor yani dehip, normallestirmis.

Simdi ne yapti bilmiyorum.
yani sadece buysa takilmayin gecmiste kalmis.

Evet ben de şok oldum eşim anneye çok düşkün biri değildir açıkçası ama annesi ona çok düşkün. Bunu da duyunca bir tiksinti oluştu bende de

10 yaş uyuyabilir bence hergün değil tabi ama gidip meme ellemek saçma. Kınamayayım oğlum var ama elleyecek başka yeri mi yokmuş. O çocuğun aklı erer artık. Fazlasıyla anormal.

10 yaş uyuyabilir bence hergün değil tabi ama gidip meme ellemek saçma. Kınamayayım oğlum var ama elleyecek başka yeri mi yokmuş. O çocuğun aklı erer artık. Fazlasıyla anormal.
Her gün birlikte uyumaktan bahsetmedi zaten. Bazen giderdim annemle uyurdum ve memesini eller oynardım, hatırlıyorum 10 yaşındaydım diye anlattı. Ben de sen o sırada bir çocuksun yaptığının yanlış olduğunun farkında değilsin ama annen bir yetişkin olarak bir anne olarak bu duruma müdahale etmeliydi dedim. Üstelik baba da aynı yatakta yani hadi anne birşey demedi baba da mı demedi yahu bana garip geliyor

Erkek annesi değilim ama kızım bile 10 yaşında gelip mememi elleyip uyusa mantıksız gelirdi.

Ara ara annesiyle uyumasi normal. Korkar ruya gorur yada annesinin sicakligiyla uyumak ister. Erkek yada kiz olmasiyla ilgisi yok bence bunun ben belki daha buyuktum arada annemin koynuna giriverirdim cok mutlu olurdum. Yada film izlerdik korkardim annemle yatardim o aksam. Fakat meme elleme olayi annenin hatasi. Oglum 5 yasinda. Meme asigiydi. Hala arada dokunmak ister. Bazen sakaya alip gecistiririm ama cogu zaman ayip sen buyudun artik bebek degilsin memeye ihtiyacin yok diye ciddi konusup anlatmaya calisiyorum. Hatta diyorumki onlar benim git kendi memeni elle 10 yas bunun icin gec kalinmis bir yas. Cocuklarimiza mahremiyet egitimi veriyoruz ya bu sekilde verilememis oluyor ne yazikki.

Oglum 6,5 yasinda. Ozellikle hasta oldugunda yanimda yatiririm. Atesini olcmek, ilaclarini icirmek daha kolayima geliyor. Oglum da daha rahat uyuyor. Ancak mahremiyet egitimi 3-4 yaslarinda verilen birsey. Ozel bolge nedir, kendi ozel bolgelerimizi korumaliyiz, baskalarinin ozel bolgelerine dokunmamaliyiz vs bunlari cook onceden gectik.

Annesinden sonra başka kadınların memesini oynamadıysa tiksinecek bi durum yok o memeden beslendi o adam sonuçta 3-4 yaşına kadar emzirenler duyuyorum

Bugünün konusu hiç olmaması gereken bi konuymuş geçmiş gitmiş çocukmuş bugün kalkıp gidip oynamaz aklı eriyor kocaman adam olmuş . Anneside mahremiyeti öğretmemiş başka bi açıklaması yok

Güzel bir özet olmuş teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…