10 üzeri yas farki

bende bir evlilik yasadim..ve cok mutsuzdum, hic ciddiye alinmadin, dövüldüm ve asagalandim....artik bana deger verene bende deger verecem....bana bakmayana bende bakmicam, ve bu adam benle ilgleniyor, kalbimi kirmamak icin elinden geleni yapiyor....onun yasina pekte takilmadim, sadece tepkilerden korkuyorum, sorunum bu.
ayrica kendisi zaten cok genc gösteriyor, kimse 38 yasinda demez...bir beyaz saci dahi yok.

O kadar haklısın ki onlara göre çok uyumlu görünüyolar ama dışardan bakınca hiç de öyle değil. İnsan birlikte yaşlanmak istemez mi anlamıyorum

Bakin sekekrim, sizin derdiniz sevilmemenin, asagilanmanin sizde yarattigi degersizlik hissi.

Simdi siz boyle duygusal enkazken, tabi ki adamin ilgi gostermesi, sefkat gostermesi hosunuza gider. Ilgi herkesin hosuna gidiyor.

Ama bir dsunun 2 yil sonra, siz 26, adam 40..olacak is degil.

Ne zaman bosandiniz? Bence acele etmeyin, flort edin, ama ciddi dusunmeyin, once bir kendinize gelin. (nacizane fikrim). Degersizlik zihniyetinden cikin. Ondan sonra tamamen ruhsal olarak saglikliyken karar verin derim.

Once yaralarinizi iyilestirin, gerekirse psikologa gidin, kendinizi erkekten gordugunuz degerden bagimsiz mutlu ve degerli hissetmek bence saglikli bir zihin halidir. Tamamen saglikli oldugunuzda oturun dusunun bu iliski nereye gider diye. Su anda gosterdigi ilgiye asiksiniz, peki kendine asik misiniz mesela?

Bu yasli adam-genc kadin ilsikilerinde arada maddi cikar yoksa, kadinlar genelde sizin gibi ya siginacak liman ariyor, ya da ilgiden asiri hoslaniyorlar. Adam kadinin gencligine guzelligine hayran, daha genc birine gitmesin diye hediyeler aliyor, ilgiye boguyor; yani karsidaki adam sevilmese bile boyle bir ilgi hosa gidiyor kadin tarafinda. Ben boyle bir seyi saglikli bulmuyorum, iliskiler bence 50-50 olmali. Lakin siz 50-50 ilgi gosterecek ruh halinda degilsiniz sanirim. Bu adam da bir insan evladi, yarin obur gun o da ilgi beklediginde gosterebilecek misiniz?

Yasiniz genc, bence acele etmeyin, bir soluklanin:))

Son düzenleme:
Bi komşumuz var..
14 yaş büyük eşi ..
ben gezmek istiyorum. .
eşim uyumak ..
içi geçmiş diyor. .
farklı çağların çocukları. .
Kadın kıpır kıpır. .
kocası yaşlı..
bi daha dünyaya gelirsem
kendimden küçükle evleneceğim der hep ...

Ne cok varmis kisi varmis esiyle/sevgilisiyle arasinda büyük yas farki olan...hic beklemezdim :) bende millet bana sapikmisin der diye korktum

Bizim de aramızda 11 yaş var. Ben 24 esim 35 yaşında.. Gayet de mutluyuz insan kendini kimin yanında huzurlu ve mutlu hissediyorsa orda olmalı...

Ne cok varmis kisi varmis esiyle/sevgilisiyle arasinda büyük yas farki olan...hic beklemezdim :) bende millet bana sapikmisin der diye korktum

öyle diyenlerde var zaten :) ama sevdikten sonra ve kesinlikle kafa yapınız uyuşuyorsa olmayacak diye bir şey yok.40 yaşındaki adam çok gezmek isteyip sen de evde oturmak isteyebilirsin.şahsen ben evden çıkmayı hiç sevmiyorum.:)

Ben ve eşimin arasında 14 yaş var, eltimle kaynım arasında 11 yaş, kuzenimle eşi arasında 16 yaş var. Mutluyuz, uyumluyuz, takılıyoruz, eğleniyoruz vs. Allah utandırmasın inşallah :)

Bi arkadaşım var 86 lı eşi 54 yaşında filan. Ama o arkadaşım her zaman daha olgun ve büyüksüydü. Bıraksan benle değil annem ve arkadaşlarıyla oturup sohbet ederdi yani gayette anlaşır o yüzden evliliğinde hiç bir sorun olmadı. Başka bir tanıdığım ise 75 li ama eşi 61 yaşında resmen kız çürüdü yanında espri anlayışları bile farklı. Onunla ben çok anlaşıyorum mesela benim kafa yapımda. Kavga gürültü yok ama arkadaşlarıyla olduğu gibi sohbet muhabbet değil evlilik hayatı. Kısacası bırazda kişinin yapısına kalmış aradaki yaş farkı diye düşünüyorum ben. Sen 5 yaş farkla bile anlaşamazsın o yirmi yaş farkı uygun bulur. O yüzden kimseye sorma kendini düşün derim. Bana sorarsan da ciddi jenerasyon farkı ileride ikinizde kendi jenerasyonunuzun insanıysanız problem olabilir.

olabilir bence ben fesatlık sezmedim 15 yasında bir kızın 30 yasında biriyle olması garipsenir tabi.ama reşit birisinin kendinden 10 küsüratlı yas farkı biriyle olması amaca göre yine değişiklik gösterebilir

bizim olayimiz zaten biraz farkli, "benimkisi" türkiyede, ben almanyada. kendisi ama türkiyede kalmak istiyor. en son 2 ay önce görüstük. kendisi benden cok fazla bisey beklemiyor, senden cok hoslandim cok etkilendim diyor ama bana karsilik vermek zorunda degilsin, ne zaman istersen o zaman görüsürüz diyor. olmazsa da olmaz, sorun yok, hersey senin elinde, sen istersen anca olur diyor.
ben simdilik bisey demedim, diyemedim, biraz zamana ihtiyacim var. sonucta cok ciddi bir yas farki var vede isin icinde ailelerde olucak egerki sevgili olmaya karar verirsek. ailemde onu herkes taniyor ve seviyor.

Burda çoğunluğun söylediği şey belli.Bir ilişki de sayılara takılmaması gerektiğini düşünüyorum.Yaşı,boyu,kilosu.Bazen öyle bağlanıyorsun ki gözün kör oluyor zaten.Ama kafa yapısı uyuşması çok çok mühim.Mesela ben o kadar küçüğüm nişanlımdan ama gezeyim tozayım demem sevmem çok.Arada onunla çıkar dolanırız yeter.O daha çok seviyor mesela daha hareketli daha genç gibi yanımda.Sizi anlayan,dinleyen,sadık bir erkek bulmak çok çok zor.Siz anlaşıyorsanız,seviyorsanız sorun yaşamayız diyorsanız zaten aile seviyormuş sorun çıkmaz :)

evet, ailemde herkes seviyor, kendisini sevdiriyor zaten, herkese iyi davranir. cok sey yasamis, cok ülke gezmis, karakteri oturmus birisi vede cok ama cok dürüst, bana acik acik yaptigi seyleri gittigi yerleri söylüyor. en cokta bu zaten hosuma gidiyor.
eski esim bana cok yalan söylerdi....dedikleri dogru mu yalan mi diye düsünmekten hep saclarim döküldü. o yüzden böyle biseyi asla yasamak istemiyorum. dürüst olmasi beni cok mutlu ediyor.

30 yaş var bizim yıllardır kavgamiz bile olmadı doğru düzgün

21 yaşımda çıkmaya başladık 25 e giriyorum hala evlenmedik ama aynı evde yaşıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…