bende bir evlilik yasadim..ve cok mutsuzdum, hic ciddiye alinmadin, dövüldüm ve asagalandim....artik bana deger verene bende deger verecem....bana bakmayana bende bakmicam, ve bu adam benle ilgleniyor, kalbimi kirmamak icin elinden geleni yapiyor....onun yasina pekte takilmadim, sadece tepkilerden korkuyorum, sorunum bu.
ayrica kendisi zaten cok genc gösteriyor, kimse 38 yasinda demez...bir beyaz saci dahi yok.
Bakin sekekrim, sizin derdiniz sevilmemenin, asagilanmanin sizde yarattigi degersizlik hissi.
Simdi siz boyle duygusal enkazken, tabi ki adamin ilgi gostermesi, sefkat gostermesi hosunuza gider. Ilgi herkesin hosuna gidiyor.
Ama bir dsunun 2 yil sonra, siz 26, adam 40..olacak is degil.
Ne zaman bosandiniz? Bence acele etmeyin, flort edin, ama ciddi dusunmeyin, once bir kendinize gelin. (nacizane fikrim). Degersizlik zihniyetinden cikin. Ondan sonra tamamen ruhsal olarak saglikliyken karar verin derim.
Once yaralarinizi iyilestirin, gerekirse psikologa gidin, kendinizi erkekten gordugunuz degerden bagimsiz mutlu ve degerli hissetmek bence saglikli bir zihin halidir. Tamamen saglikli oldugunuzda oturun dusunun bu iliski nereye gider diye. Su anda gosterdigi ilgiye asiksiniz, peki kendine asik misiniz mesela?
Bu yasli adam-genc kadin ilsikilerinde arada maddi cikar yoksa, kadinlar genelde sizin gibi ya siginacak liman ariyor, ya da ilgiden asiri hoslaniyorlar. Adam kadinin gencligine guzelligine hayran, daha genc birine gitmesin diye hediyeler aliyor, ilgiye boguyor; yani karsidaki adam sevilmese bile boyle bir ilgi hosa gidiyor kadin tarafinda. Ben boyle bir seyi saglikli bulmuyorum, iliskiler bence 50-50 olmali. Lakin siz 50-50 ilgi gosterecek ruh halinda degilsiniz sanirim. Bu adam da bir insan evladi, yarin obur gun o da ilgi beklediginde gosterebilecek misiniz?
Yasiniz genc, bence acele etmeyin, bir soluklanin:))