10 üzeri yas farki

Slmlar hepinize,

size bir sorum olucakti: aranizda hic esiyle cok büyük yas farki olan varmi? yani 10 sene'den baslayan?
yada cevrenizde büyük ya farkina ragmen evleneneler yada iliskisi olanlar?
benim eşimle aramda 10 yaş var hatta akrabayız beni çocukken yiğenim diye severdi bende abi derdim ama çocukluğumdan beri hayrandım ona ve su an 1 yıllık evliyiz:KK76:

sizin iyice katılarmış,üzüldüm :KK43:
Maalesef cok ters bakiyorlar mutlu olamazmisim kesinlikle gelinlikle cikamazsin git evlen deniliyor her seyi denedik sabrettik sabrettikce kötü oldu.bekledikce inatlastgimiz düşünüldü ve cok mutsuz zamanlar gecirdim hala atlatabilmis değilim artik evlilik uzak bana bende baskasiyla düşünmüyorum çünkü. O yuzden diyorum arkadasa iyi dusunsun, tasinsin. Ailesini taniyordur

Maalesef cok ters bakiyorlar mutlu olamazmisim kesinlikle gelinlikle cikamazsin git evlen deniliyor her seyi denedik sabrettik sabrettikce kötü oldu.bekledikce inatlastgimiz düşünüldü ve cok mutsuz zamanlar gecirdim hala atlatabilmis değilim artik evlilik uzak bana bende baskasiyla düşünmüyorum çünkü. O yuzden diyorum arkadasa iyi dusunsun, tasinsin. Ailesini taniyordur

ailelerin bu kadar evlatlerını silecek kadar katı olmasını anlamıyorum.hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm cidden

benim eşimle aramda 10 yaş var hatta akrabayız beni çocukken yiğenim diye severdi bende abi derdim ama çocukluğumdan beri hayrandım ona ve su an 1 yıllık evliyiz:KK76:

bende abi diyordum abi kardeş diyerek başlıyor sanırım:KK68: tabi ben yiyecek gibi bakıyordum sanırım kaçardı,utanırdı resmen benden ama kaçamadı tabiki sonunda :KK14:allah mutluluğunuzu daim etsin

O ne ya nerdeyse babası yaşında adamla evlenenler evlenecekler var. Kafa yapısı uyuşsa ne olacak. Yaşınıza yakın olup uyuşan da vardır kesin. On küsür yaş adam yaşlanıyor işte ne kadar genç gösterse sportif falan olsa da sizin yanınızda nasıl durur. Ne bileyim ya o kadar itici ki. Öyle kendinden çok küçük kadınlara bakan adamların da iyi biri olacağını hiç düşünmüyorum. Eskiler tamam evleniyormuş ama o zaman öyleymiş. Ki benim annemle babam arasında bile dört yaş var. Nerde kalmış 14 yaş. Adam geziyor tozuyor hayatını yaşıyor belki çocuk bile yapıyor. Sonra gelmiş kırk yaşına gidip 25 yaşında kadın tavlıyor. Ohh ne hayat

bende abi diyordum abi kardeş diyerek başlıyor sanırım:KK68: tabi ben yiyecek gibi bakıyordum sanırım kaçardı,utanırdı resmen benden ama kaçamadı tabiki sonunda :KK14:allah mutluluğunuzu daim etsin
amin canım hepimizinkini inşallah:) :KK76: abi deme lazım olur:) oldu bizim iş

Erkek 10 yas büyük olursa belki ama kadın çok zor çünkü kadın biyolojik ve psikolojik olarak daha çabuk olgunlaşır erkek çocuğu gibi kalır

bence fazla. gerek yok o kadarına. bir adam vardı, benden hoşlandığını söylemişti. benden 12 yaş büyüktü. ben daha 20 yaşındayım. o 32 yaşındaydı. direk reddedip bir daha konuşmadım çünkü aile dostumuzdu alttan alttan iş çeviriyormuş :KK70: ancak, düşününce bana çok yanlış, büyük, hatta yaşlı gelmişti. düşünsene ben tam 30uma gelicem o 42 .. ben daha 40 o 52.. çok fazla.. babam su an 52 yasında annem 40 yasında olsa cok yaslı kalırdı yanında. sevmiyorum o yuzden

bu sorunun cevabı herkese göre değişir, kafanızı bulandırmayın cevaplarla
yine de cevabım: çok
35 yasındayım, 45 yasındaki biri benim gözümde yaslı adam kategorisinde

vallaha ben simdilik oluruna birakacam...kimseye bisey demeyecem, zaten daha cok yeniyiz...ama fikirleriniz icin cok tesekkür ederim, hepiniz öpüldünüz

Eşimle aramda 5 AY var, bayramda elini öptürmeye kalktı.
5 yaş olsa ayağını mı yalatırdı ne yapardı artık bilemedim

bu yetişmesi ailesinden görmesiyle alakalı bir şey var.bizde 14 yaş var konuştuk bu konuyu ben ailemden öyle gördüm ama sen nasıl istersen öyle olsun zorla elimi uzatacak değilim istersen ben öperim elini dedi.konu sahibi bence kişiyi tanımalı önce.bunlar çok sonra gelecek şeyler.ayrıca el öptünüz mü sonuç kimin idediği olduo_O

bu yetişmesi ailesinden görmesiyle alakalı bir şey var.bizde 14 yaş var konuştuk bu konuyu ben ailemden öyle gördüm ama sen nasıl istersen öyle olsun zorla elimi uzatacak değilim istersen ben öperim elini dedi.konu sahibi bence kişiyi tanımalı önce.bunlar çok sonra gelecek şeyler.ayrıca el öptünüz mü sonuç kimin idediği olduo_O
Öpmedim tabi ki geyik yapmıştır diye düşündüm:KK70:

O ne ya nerdeyse babası yaşında adamla evlenenler evlenecekler var. Kafa yapısı uyuşsa ne olacak. Yaşınıza yakın olup uyuşan da vardır kesin. On küsür yaş adam yaşlanıyor işte ne kadar genç gösterse sportif falan olsa da sizin yanınızda nasıl durur. Ne bileyim ya o kadar itici ki. Öyle kendinden çok küçük kadınlara bakan adamların da iyi biri olacağını hiç düşünmüyorum. Eskiler tamam evleniyormuş ama o zaman öyleymiş. Ki benim annemle babam arasında bile dört yaş var. Nerde kalmış 14 yaş. Adam geziyor tozuyor hayatını yaşıyor belki çocuk bile yapıyor. Sonra gelmiş kırk yaşına gidip 25 yaşında kadın tavlıyor. Ohh ne hayat

Su yoruma kalbimi basarim.

Ben anlayamiyorum, 40 yasindaki adamin 25 yasindaki bir kadina bakmasi igrenc bence. Olsa olsa abisi olacagi yastaki birine halleniyor, rezalet. Ben bu adamlara iyi gozle bakamiyorum.

Lakin anlamadigim taraf kadinlar. Konu sahibesi 24 yasinda gencecik kiz, ne yapacaksin kizim 38 yasindaki herifi, hem de bosanmis (ustune cocukluysa tadindan yenmez), baska adam mi yok?

Ne yapacaksiniz 40lik herifleri cidden anlayamiyorum, amca , abi , baba merakiniz mi var???? Yasitlarinizin suyu mu cikti?

X