10 üzeri yas farki

Ben karşıyım çevremde hep olumsuz Örnekler mutsuz Çiftler vardı bu sebeple eş tercihimde yaş farkına Önem verdim eşimle aramda 4 yaş var bence en ideali 4 5 yaş arası fark olmasınfazlası Kuşak farkına giriyor ...

25 ten sonra olabilir düşünülebilir çok fazla problem olacağını düşünmüyorum.
Amaa öncesinde arada uçurum var ve ilk başta problem çıkmasada uzun vadede aradaki uçurum başa çok dert açabilir.
Zaten problem erkeğin yaşadıkları birikimi ve karşındakine bakışı iki tarafında birikimi tecrübesi farklı olmamalı

ben 30 eşim 45 yasında hocte sıkıntı yasamıyoruz zaten ruhu cocuk adamın ; ) ben yasıma gore olgunum , o ıse tam tersı koca bır cocuk , zamanla fızıksel olarak yıpranmalar oluyor halıyle ama hayat kadınları daha cabuk yaslandırıyor bu nedenle bızde sorun olmadı hıc bu arada 5 yıldır bırlıkteyız ve evlıyız ...

Cevaplariniz icin tesekkür ederim :)

esiyle arasinda cok yas farki olan, yani 13-14 gibi....aileleriniz nasil tepki verdi? Kabul ettiler mi?

Ben 24 yasindayim ve hoslandigim kisi 38 yasinda, kendisi ama görünüs olarak 30dan büyük göstermiyor, hal ve hareketleride yasina göre degil...yani cocuksu falan degil ama 2 sene sonra 40 yasina girecek kafa yapisinda degil

Benim yasla ilgili sorunum yok, ama ailemin ve cevremin tepkisinden korkuyorum

esiyle arasinda cok yas farki olan, yani 13-14 gibi....aileleriniz nasil tepki verdi? Kabul ettiler mi?

Ben 24 yasindayim ve hoslandigim kisi 38 yasinda, kendisi ama görünüs olarak 30dan büyük göstermiyor, hal ve hareketleride yasina göre degil...yani cocuksu falan degil ama 2 sene sonra 40 yasina girecek kafa yapisinda degil

valla bızde yas farkı var+ esımın ıkıncı evlılıgı + cocugu da var. aılem bastan pek sıcak bakmadı ama yas sorun olmadı dıger seyler sorundu, ama su an hıc sıkıntı yasamıyoruz.. sonucta bende sutten cıkmıs ak kasık degılım, benımde sevgılılerım oldu evlenmeden ılla nıkah kıymak gerekmıyor kı bırseyler yasamak ıcın kı bosanmakta suc degıl herkesın basına gelebılecek bır durum.
o nedenle sız anlasıyorsanız , aılen de ıkna olacaktır...
bız tanıstıgımızda ben 25 yasındaydım.

Sizin aranizdaki yas farki ne kadar?
Cocuguyla nasil anlasiyorsun? Eski esi sana ters davraniyor mu?
Ailen simdi nasil bakiyor size? Esini kabul ediyorlar mi yada ona karsi soguklar mi?

Cok soru sordum, kusura bakma ama bu konu beni cok düsündürüyor

valla bızde yas farkı var+ esımın ıkıncı evlılıgı + cocugu da var. aılem bastan pek sıcak bakmadı ama yas sorun olmadı dıger seyler sorundu, ama su an hıc sıkıntı yasamıyoruz.. sonucta bende sutten cıkmıs ak kasık degılım, benımde sevgılılerım oldu evlenmeden ılla nıkah kıymak gerekmıyor kı bırseyler yasamak ıcın kı bosanmakta suc degıl herkesın basına gelebılecek bır durum.
tin

Sizin aranizdaki yas farki ne kadar?
Cocuguyla nasil anlasiyorsun? Eski esi sana ters davraniyor mu?
Ailen simdi nasil bakiyor size? Esini kabul ediyorlar mi yada ona karsi soguklar mi?

Cok soru sordum, kusura bakma ama bu konu beni cok düsündürüyor

tin
15 yaş fark var...
mesafe ve saygı cercevesınde devam eden bır ılıskımız var cocukla, velayetı annede ve onunla kalıyor, haftanın ıkı gunu ve bayramlarda falan bızımle , sorunumuz yok ben ona ablalık yapıyorum sadece ...
eskı esle bu zamana kadar hıc yuz goz olmadım, o benı bılır ben onu, ne o bızım hayatımızı kurcalar ne de ben esımın gecmısını :KK66:
kısacası eskı es su an sadece cocugunun annesı, sırf o nedenle ona saygısı var esımın , anlasmalı ayrılmıslar o nedenle aralarında hır gur de yok , herkes kendı hayatını yasıyor..
aılem sımdı esımı sevıyor, gayet sıcaklar hatta bazı durumlarda onu bana karsı savunuyorlar bıle..
kısacası hersey sızde bıtıyor.

kafalarınız uyusuyor ıse, ortak zevklerınız varsa, bır erkek olarak sana kadınlıgını hıssettırebılıyor ıse yas sorun olmuyor.
benım kı gıbı ıkıncı evlılıgını yapan erkeklerde de , eskı esle arasına mesafeyı koydu ıse kı cocuk yoksa arada zaten gorusme olmaz ama cocuk olunca ıletısım kesılmıyor herhangı bır sorun olmuyor.

Cok tesekkür ederim bu kadar ayrintili anlattigin icin :)

Bende onunla tanisdigimdan beri bir cikmazdayim, bi birakyim konusmayayim bi daha diyorum ama bi yandan da cok iyi anlasiyoruz, benimle cok ilgileniyor, deger veriyor....herseyin hayirlisi

Ailemin tepkisinden korkuyorum en cok, ailem onu taniyor ama bizim konustugumuzu bilmiyorlar

bende tepkiden çok korkmuştum üstüne evlenip boşanmış biriydi.aileme nasıl söylicem derken benim mutluluğum önemli sizin için değil mi böyle biri var dedim.zaten söylemeden önce 1-2 ay annemi alıştırmak için kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum bütün arkadaşlarım evleniyor ben kaldım bende bulursam kesin yaşı büyük bulucam haberin olsun diyordum.tabi baştan olmaz diyenler oldu ama netice de mesleğim var kendime güvenim var sorunsuz atlattık yani.eğer ekonomik özgürlüğün varsa alıştırma turlarından sonra söyle.yaşa takılma uyuşmanız mühim.:)

aynı şeyleri yaşamışız :) mutluluklar

bende tepkiden çok korkmuştum üstüne evlenip boşanmış biriydi.aileme nasıl söylicem derken benim mutluluğum önemli sizin için değil mi böyle biri var dedim.zaten söylemeden önce 1-2 ay annemi alıştırmak için kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum bütün arkadaşlarım evleniyor ben kaldım bende bulursam kesin yaşı büyük bulucam haberin olsun diyordum.tabi baştan olmaz diyenler oldu ama netice de mesleğim var kendime güvenim var sorunsuz atlattık yani.eğer ekonomik özgürlüğün varsa alıştırma turlarından sonra söyle.yaşa takılma uyuşmanız mühim.:)

"benimki" de evlenmis ayrilmis ama cocugu da var. onunla hersey hakkinda rahatca konusabiliyorum, sakalarimi anliyor gülüyor, gönlümü nasil alicagini falan....ama iste....ben 24, o 38.....sanki aramizda ucurum var...

bende evlenmis ayrilmis sayilirim (yakinda bosanma davam olucak), zaten hemen evlilik istemem...onu iyice tanimak isterim...ama o bambaska...eski esim gibi hic degil...böyle erkek var mi hala deditiriyor insana

"benimki" de evlenmis ayrilmis ama cocugu da var. onunla hersey hakkinda rahatca konusabiliyorum, sakalarimi anliyor gülüyor, gönlümü nasil alicagini falan....ama iste....ben 24, o 38.....sanki aramizda ucurum var...

bende evlenmis ayrilmis sayilirim (yakinda bosanma davam olucak), zaten hemen evlilik istemem...onu iyice tanimak isterim...ama o bambaska...eski esim gibi hic degil...böyle erkek var mi hala deditiriyor insana

bende 26 yaşındayım hiç evlenmedim.ama aramızda 13-14 yaş var.o evlenmiş ayrılmış kızı var hatta 14 yaşlarında.ama gayet sportif,okumuş,anlayışlı,sevecen biri.tartışsakta geri adım atar.yaşa takılmayan önemli olan kafaların ve kalplerin uyuşması :)

yaşa takılma canım ayrıca senin durumun daha kolay ikinizde evlilik yapmışsınız.yaş farkını bu kadar önemsemeyin düşünce olarak çok fark yoksa

peki siz su an hangi durumdasiniz? sözlü mü nisanli mi?

ailemde bi kac kisi sakadan yakisirsiniz dediler......ama isin ciddi olacagini düsünmediler galiba, öylesine dediler, bana takilmak icin.

peki siz su an hangi durumdasiniz? sözlü mü nisanli mi?

ailemde bi kac kisi sakadan yakisirsiniz dediler......ama isin ciddi olacagini düsünmediler galiba, öylesine dediler, bana takilmak icin.

nişanlıyız.2 aya evleniyoruz allahın izninle.benimde annem yakışıklı adam derdi komşuyuzda aynı zamanda :KK70: ben söyleyince şok oldu ama kabullendi sorunumuz yok artık :)

X