Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bızde yas farkı var+ esımın ıkıncı evlılıgı + cocugu da var. aılem bastan pek sıcak bakmadı ama yas sorun olmadı dıger seyler sorundu, ama su an hıc sıkıntı yasamıyoruz.. sonucta bende sutten cıkmıs ak kasık degılım, benımde sevgılılerım oldu evlenmeden ılla nıkah kıymak gerekmıyor kı bırseyler yasamak ıcın kı bosanmakta suc degıl herkesın basına gelebılecek bır durum.Cevaplariniz icin tesekkür ederim :)
esiyle arasinda cok yas farki olan, yani 13-14 gibi....aileleriniz nasil tepki verdi? Kabul ettiler mi?
Ben 24 yasindayim ve hoslandigim kisi 38 yasinda, kendisi ama görünüs olarak 30dan büyük göstermiyor, hal ve hareketleride yasina göre degil...yani cocuksu falan degil ama 2 sene sonra 40 yasina girecek kafa yapisinda degil
Benim yasla ilgili sorunum yok, ama ailemin ve cevremin tepkisinden korkuyorum
tinvalla bızde yas farkı var+ esımın ıkıncı evlılıgı + cocugu da var. aılem bastan pek sıcak bakmadı ama yas sorun olmadı dıger seyler sorundu, ama su an hıc sıkıntı yasamıyoruz.. sonucta bende sutten cıkmıs ak kasık degılım, benımde sevgılılerım oldu evlenmeden ılla nıkah kıymak gerekmıyor kı bırseyler yasamak ıcın kı bosanmakta suc degıl herkesın basına gelebılecek bır durum.
o nedenle sız anlasıyorsanız , aılen de ıkna olacaktır...
bız tanıstıgımızda ben 25 yasındaydım.
15 yaş fark var...Sizin aranizdaki yas farki ne kadar?
Cocuguyla nasil anlasiyorsun? Eski esi sana ters davraniyor mu?
Ailen simdi nasil bakiyor size? Esini kabul ediyorlar mi yada ona karsi soguklar mi?
Cok soru sordum, kusura bakma ama bu konu beni cok düsündürüyor
tin
Cevaplariniz icin tesekkür ederim :)
esiyle arasinda cok yas farki olan, yani 13-14 gibi....aileleriniz nasil tepki verdi? Kabul ettiler mi?
Ben 24 yasindayim ve hoslandigim kisi 38 yasinda, kendisi ama görünüs olarak 30dan büyük göstermiyor, hal ve hareketleride yasina göre degil...yani cocuksu falan degil ama 2 sene sonra 40 yasina girecek kafa yapisinda degil
Benim yasla ilgili sorunum yok, ama ailemin ve cevremin tepkisinden korkuyorum
valla bızde yas farkı var+ esımın ıkıncı evlılıgı + cocugu da var. aılem bastan pek sıcak bakmadı ama yas sorun olmadı dıger seyler sorundu, ama su an hıc sıkıntı yasamıyoruz.. sonucta bende sutten cıkmıs ak kasık degılım, benımde sevgılılerım oldu evlenmeden ılla nıkah kıymak gerekmıyor kı bırseyler yasamak ıcın kı bosanmakta suc degıl herkesın basına gelebılecek bır durum.
o nedenle sız anlasıyorsanız , aılen de ıkna olacaktır...
bız tanıstıgımızda ben 25 yasındaydım.
bende tepkiden çok korkmuştum üstüne evlenip boşanmış biriydi.aileme nasıl söylicem derken benim mutluluğum önemli sizin için değil mi böyle biri var dedim.zaten söylemeden önce 1-2 ay annemi alıştırmak için kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum bütün arkadaşlarım evleniyor ben kaldım bende bulursam kesin yaşı büyük bulucam haberin olsun diyordum.tabi baştan olmaz diyenler oldu ama netice de mesleğim var kendime güvenim var sorunsuz atlattık yani.eğer ekonomik özgürlüğün varsa alıştırma turlarından sonra söyle.yaşa takılma uyuşmanız mühim.:)
"benimki" de evlenmis ayrilmis ama cocugu da var. onunla hersey hakkinda rahatca konusabiliyorum, sakalarimi anliyor gülüyor, gönlümü nasil alicagini falan....ama iste....ben 24, o 38.....sanki aramizda ucurum var...
bende evlenmis ayrilmis sayilirim (yakinda bosanma davam olucak), zaten hemen evlilik istemem...onu iyice tanimak isterim...ama o bambaska...eski esim gibi hic degil...böyle erkek var mi hala deditiriyor insana
"benimki" de evlenmis ayrilmis ama cocugu da var. onunla hersey hakkinda rahatca konusabiliyorum, sakalarimi anliyor gülüyor, gönlümü nasil alicagini falan....ama iste....ben 24, o 38.....sanki aramizda ucurum var...
bende evlenmis ayrilmis sayilirim (yakinda bosanma davam olucak), zaten hemen evlilik istemem...onu iyice tanimak isterim...ama o bambaska...eski esim gibi hic degil...böyle erkek var mi hala deditiriyor insana
peki siz su an hangi durumdasiniz? sözlü mü nisanli mi?
ailemde bi kac kisi sakadan yakisirsiniz dediler......ama isin ciddi olacagini düsünmediler galiba, öylesine dediler, bana takilmak icin.