- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben hedefimi yazmıştım neden listede yok kiPAZARTESİ TARTISI
moni (102,0/101 )
perihan00 (57,5/57,5)
Ekrl (62,5/62,8 )
sara_28(77,5/78 )
gezegenfeza(74,0/)
Antepia27 (119,7/ )
yst38(82,6/81,2)
baby_cat(74,2)
reklam(69,2/67)
canevim(71/70,7)
nairobi (87,1/86,2)
Efillim(76,5/)
oynakbası34(/124,5/)
KIZLAR HANİ KİLOLAR![]()
Haklısın zaten onu biliyorum pes edersem 2 kat fazla olacsk kilom zaten burası ve sizler Allah razı olsun iyiki varsınız şimdi bende ödem cayı yaptım elma limon yeşil çay onu içiyorum bu cuma o hedef bulunacak inşallahHjk
Pes etmek yok kizlar okadar emek verdiniz emeklerinizi hebami edeceksiniz..pes ederseniz emin olun eskisinden daha fazla kilonuz olacak.nedenmi.. umutsuzluk hayalkirikliği insani depresyona sokar buda iki misli kilo almaya sebep olur sadece verdiğiniz kilolari tekrar almakla kalmayip üstüne dahada fazla kilo alirsiniz..umudunuzu yitirmeyin hayallerinizi yikip hayalkirikliğina kendi ellerinizle sebep olmayin...benimde öyle günlerim odu ..bukonuda yalniz değllsiniz ama .pes etmgk yok yolun sonuna kadar devam
Isterseniz sizde aralikli oruca başlayin..en iyi cözüm bu bence...
Süpersin canımBakin ben pes ediyormuyum...şu an sade türk kahvemi yudumluyorumbirazdanda sporumu yapacağim...mezun olsam bile busefer çok dikkat etmekte kesin kararliyim...göbeğimde hala yağ var onu telafi edene kadar düzenimi bozmayacağim inşallah...
Hoşgeldin kaç kg sun kaç olacaksınMerhabalar...Ben de aranıza katıla bilirmiyim???Eski 7. takım kapitanı Aynura ben...Kilo aldım,mesuliyyetimi arttırmak adına size katılmak istedim.7.takım kapatılmış![]()
Hoşgeldiniz aramızaMerhabalar...Ben de aranıza katıla bilirmiyim???Eski 7. takım kapitanı Aynura ben...Kilo aldım,mesuliyyetimi arttırmak adına size katılmak istedim.7.takım kapatılmış![]()
Pes etmiyorum ama midemde bi kara delik var gibi. Biraz çiğ badem yedim umarım iyi gelirBakin ben pes ediyormuyum...şu an sade türk kahvemi yudumluyorumbirazdanda sporumu yapacağim...mezun olsam bile busefer çok dikkat etmekte kesin kararliyim...göbeğimde hala yağ var onu telafi edene kadar düzenimi bozmayacağim inşallah...
Girelim kızlar elimizden geleni ardımıza koymayalımBu cuma ilk 3 e girermiyiz?
Gireceğiz inşallah..Bu cuma ilk 3 e girermiyiz?
Sakın pes etme, nerdeydin nereye geldinÖyle olmalı çünkü menülerimi görüyorsunuz canım o kadar dikkat et sonra tartıda kilo almış gözük çok yoruldum bu durumdan pes edesim geliyor
Sağol kaptanımgeçmiş olsun gülüm![]()
Hoşgeldin canımMerhabalar...Ben de aranıza katıla bilirmiyim???Eski 7. takım kapitanı Aynura ben...Kilo aldım,mesuliyyetimi arttırmak adına size katılmak istedim.7.takım kapatılmış![]()
Vampirim, sen nasılsınSeni görünce geldim ablaa nasilsinnn büyüdü mu çocuklar![]()