• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bakin ben pes ediyormuyum...şu an sade türk kahvemi yudumluyorum :kahve: birazdanda sporumu yapacağim...mezun olsam bile busefer çok dikkat etmekte kesin kararliyim...göbeğimde hala yağ var onu telafi edene kadar düzenimi bozmayacağim inşallah...

PAZARTESİ TARTISI

moni (102,0/101 )
perihan00 (57,5/57,5)
Ekrl (62,5/62,8 )
sara_28(77,5/78 )
gezegenfeza(74,0/)
Antepia27 (119,7/ )
yst38(82,6/81,2)
baby_cat(74,2)
reklam(69,2/67)
canevim(71/70,7)
nairobi (87,1/86,2)
Efillim(76,5/)
oynakbası34(/124,5/)

KIZLAR HANİ KİLOLAR
:sinirli:
Ama ben hedefimi yazmıştım neden listede yok ki

Hjk

Pes etmek yok kizlar okadar emek verdiniz emeklerinizi hebami edeceksiniz..pes ederseniz emin olun eskisinden daha fazla kilonuz olacak.nedenmi.. umutsuzluk hayalkirikliği insani depresyona sokar buda iki misli kilo almaya sebep olur sadece verdiğiniz kilolari tekrar almakla kalmayip üstüne dahada fazla kilo alirsiniz..umudunuzu yitirmeyin hayallerinizi yikip hayalkirikliğina kendi ellerinizle sebep olmayin...benimde öyle günlerim odu ..bukonuda yalniz değllsiniz ama .pes etmgk yok yolun sonuna kadar devam💪🏻
Isterseniz sizde aralikli oruca başlayin..en iyi cözüm bu bence...
Haklısın zaten onu biliyorum pes edersem 2 kat fazla olacsk kilom zaten burası ve sizler Allah razı olsun iyiki varsınız şimdi bende ödem cayı yaptım elma limon yeşil çay onu içiyorum bu cuma o hedef bulunacak inşallah

Bakin ben pes ediyormuyum...şu an sade türk kahvemi yudumluyorum :kahve: birazdanda sporumu yapacağim...mezun olsam bile busefer çok dikkat etmekte kesin kararliyim...göbeğimde hala yağ var onu telafi edene kadar düzenimi bozmayacağim inşallah...
Süpersin canım

Pes etmiyorum ama midemde bi kara delik var gibi. Biraz çiğ badem yedim umarım iyi gelir

Back
X