Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya senin menülere hayranım ya yazması bile uzun sürüyor :) o kadar özenlice hazırlanmış ne güzelMenümü yazayım
Sabah
Tarçınlı kuru dutlu çiğ bademli yulaf ezmeli süt
Öğle
Bir kepçe mercimek çorbası
Et köfte
Salata
Ayran
Ara
Bir bardak süt
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Hindi kapama
Salata
Su 3 litre spor yok malesef
moni
Merhaba kaptanım şimdi girdimde . Ben izne ayrılmlştım ama listede izne ayrıldı diye ismim yok ? Nedenini öğrene bilir miyim ?*** 10. Takım 660. ETAP ***
Nezesali (56,1///% )
moni (104,0///% )
perihan00 (57,8/// % )
Ekrl (63,0///% )
sara_28(78,5///% )
gezegenfeza(75,3///% )
Antepia27 (122,3///% )
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
2evlatanası (70/)Yeni üye, bt: 8 aralık bk:73 h: 59
baby_cat(74,5/)izinli üye.
reklam(67,5/)b.t: 13 ocak b.k:68 h:59
canevim(71,9/)657. etapta 71,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
yst38(83/)Mezun üye geri döndü.
Efillim(80/)Kendi isteği ile ayrılan üye. bt:02 şubat bk:80 h:68 (eski k a: Karye)
nisandeniz(99,9/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 99,9 h: 59
ecrinya(88,6/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 88,6 h: 70
kahvemsimutluluk(72,5/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 72,5 h:
feruzecerci(55/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 55 h: 47
gizemm0(61,5/)Yeni üye, bt: 31 ocak bk: 61,5 h: 57
sogumuskahve(77/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 77 h: 60
orkidee0238(60/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 60 h: 55
kackaloribu(64,4/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 64,4 h: 55
Canım diyetisyenim süt içmememi söyledi. Son yıllarda sütün pek çok zararı çıktı. Bende hafif polikistik over olduğu için vücuttaki rahatsızlığı çoğaltırmış süt. Yoğurt ve peynir önerdi. Teneffüs arası ancak bu kadar yiyebiliyorumBen olsam kahvaltida o bademleri yalniz yemezdim yaninda tarçinli az isitilmiş Süt ..oh misss..![]()
Dün gece de ben öyleydim 3 sene sonra falan ilk kez guruldadıUzun zaman sonra ilk kez midem guruldadiözlemişim bu duyguyu ♡
Dün gece de ben öyleydim 3 sene sonra falan ilk kez guruldadı![]()
Benim de 8 sene sonra oldu.tüp bebek tedavisi de gördük negatif sonuç aldık tekrar tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim.doktorlar imkansız diurodu ama rabbim nasip etti.sende elinden geldiğince kafana takma dua et inan.rabbim sanada hayırlısı ile tez zaman da nasip etsin inşallah.dualarımdasınHmmm ebesin demek aklımda bulunsun şaka bi yana teşekkür ederim canım
Tavsiyelerini dikkate alacam canım sağolasın
Amin inşallah canım
Defalarca denedik canım bi seferinde oldu ondada bebeğim sadece dokuz gün yaşadı sonrasında olanlarda ya kalp atışı durdu yada düşük oldu neyse......
Sanada çok geçmiş olsun Allah kızını çok bağışlasın
S saad canım benim bir arkadaşım yıllarca doktor doktor hastane hastane gezdiler be yaptılarsa yok olmuyor hep hayal kırıklığı en son birgün yine hastaneye gidiyorlar bir umutla yine negatif sonuç alıyorlar. Eşiyle hastane bahçesinde oturup saatlerce konuşuyorlar yok artık bunu kabullenelim olmuyor işte artık biliyoruz takmayalım kısmetimiz de yokmuş diyorlar ve kafaya takmıyorlar ve diger ay hamile kaldı arkadaşım şimdi 2 evladı var fazla takma canım benim Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatırSağol canım
Sağol canım malesef haklısın fazla geldi yedikten sonra rahatsız oldum
Sağol canım benim
Sağol canım benim
ben hala çocuğum olsun diye uğraşıyorum![]()
Ses geldikçe istemsiz bir gülümseme oluşuyor insanın yüzünde![]()
AleykümselamSelamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Hadi tükkanı bugün ben açayım dedim
Uzun zaman sonra ilk kez erkenden uyandımtabi mide boş olunca
Bol suyla güne başladım şükür ♡
İnşallah hepimizin günü dünkinden daha güzel geçer beslenme olarak![]()
Hayırlı sabahlar canım ama cok güzel bir duygu boş mide ile uyanmakSelamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Hadi tükkanı bugün ben açayım dedim
Uzun zaman sonra ilk kez erkenden uyandımtabi mide boş olunca
Bol suyla güne başladım şükür ♡
İnşallah hepimizin günü dünkinden daha güzel geçer beslenme olarak![]()
merhaba canım, izinli üyeler takıma döndüklerinde ve aktif olduklarında listede oluyorlar. sen de döndüğünde adın yazacak.Merhaba kaptanım şimdi girdimde . Ben izne ayrılmlştım ama listede izne ayrıldı diye ismim yok ? Nedenini öğrene bilir miyim ?