• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümü yazayım
Sabah
Tarçınlı kuru dutlu çiğ bademli yulaf ezmeli süt

Öğle
Bir kepçe mercimek çorbası
Et köfte
Salata
Ayran

Ara
Bir bardak süt

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Hindi kapama
Salata

Su 3 litre spor yok malesef

moni moni
Ya senin menülere hayranım ya yazması bile uzun sürüyor :) o kadar özenlice hazırlanmış ne güzel

*** 10. Takım 660. ETAP ***

Nezesali (56,1///% )
moni (104,0///% )
perihan00 (57,8/// % )
Ekrl (63,0///% )
sara_28(78,5///% )
gezegenfeza(75,3///% )
Antepia27 (122,3///% )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

2evlatanası (70/)Yeni üye, bt: 8 aralık bk:73 h: 59
baby_cat(74,5/)izinli üye.
reklam(67,5/)b.t: 13 ocak b.k:68 h:59
canevim(71,9/)657. etapta 71,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
yst38(83/)Mezun üye geri döndü.
Efillim(80/)Kendi isteği ile ayrılan üye. bt:02 şubat bk:80 h:68 (eski k a: Karye)
nisandeniz(99,9/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 99,9 h: 59
ecrinya(88,6/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 88,6 h: 70
kahvemsimutluluk(72,5/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 72,5 h:
feruzecerci(55/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 55 h: 47
gizemm0(61,5/)Yeni üye, bt: 31 ocak bk: 61,5 h: 57
sogumuskahve(77/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 77 h: 60
orkidee0238(60/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 60 h: 55
kackaloribu(64,4/)Yeni üye, bt: 02 şubat bk: 64,4 h: 55
Merhaba kaptanım şimdi girdimde . Ben izne ayrılmlştım ama listede izne ayrıldı diye ismim yok ? Nedenini öğrene bilir miyim ?

Selam
Bugün çok yedim öyle ki 2buçuk saat devrildiğim yerde kaldım 😄😄😂
Ama muhabbet güzeldi ya çok şükür ondan yoksa aç falan değildim
Ama şükürler olsun ki günde tek öğüne düşebildim zamanla bu öğünün miktarı da azalacak inşallah
Saat 14.30
1 fincan kahve
..
Saat 18.30 19 arası
1 tabak bamya çorbası
4-5 kaşık pirinç pilavı:sinirli:3 ay sonra falan ilk kez yedim
Üzerinde 2 kaşık barbunya vardı
4 ısırık tavuk yedim dünkü haşlanmış tavuğu az yağda kızarttık
Bu kadar
Spor yok kapıda kozalak topladım.5dk 😄
Su yeni yeni başlıyorum aç olunca içmedim gündüz
...
Bir de kaunana dili diue kaktüs bitkisi var meyve mi artık neyse bağırsaklarım çalışsın diye zorla toplamış eşim :)) ama tadı güzelmiş. Ancak hala tık yok :)) kaktüsü bütünüyle yesem anca çalışır benimkiler😂
Bakalıö yarın sabah inşallah greyfurt suyu kürü yapıcam yağ yakıyormuş baya

Ben olsam kahvaltida o bademleri yalniz yemezdim yaninda tarçinli az isitilmiş Süt ..oh misss..:KK72:
Canım diyetisyenim süt içmememi söyledi. Son yıllarda sütün pek çok zararı çıktı. Bende hafif polikistik over olduğu için vücuttaki rahatsızlığı çoğaltırmış süt. Yoğurt ve peynir önerdi. Teneffüs arası ancak bu kadar yiyebiliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmmm ebesin demek aklımda bulunsun şaka bi yana teşekkür ederim canım :KK60:

Tavsiyelerini dikkate alacam canım sağolasın

Amin inşallah canım :dua::dua::dua:

Defalarca denedik canım bi seferinde oldu ondada bebeğim sadece dokuz gün yaşadı sonrasında olanlarda ya kalp atışı durdu yada düşük oldu neyse......

Sanada çok geçmiş olsun Allah kızını çok bağışlasın
Benim de 8 sene sonra oldu.tüp bebek tedavisi de gördük negatif sonuç aldık tekrar tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim.doktorlar imkansız diurodu ama rabbim nasip etti.sende elinden geldiğince kafana takma dua et inan.rabbim sanada hayırlısı ile tez zaman da nasip etsin inşallah.dualarımdasın 🤲

Sağol canım :KK60:

:-):-):-):-):-)

Sağol canım malesef haklısın fazla geldi yedikten sonra rahatsız oldum :kızgın:

Sağol canım benim :KK60:

Sağol canım benim :KK60:

ben hala çocuğum olsun diye uğraşıyorum :KK51:
S saad canım benim bir arkadaşım yıllarca doktor doktor hastane hastane gezdiler be yaptılarsa yok olmuyor hep hayal kırıklığı en son birgün yine hastaneye gidiyorlar bir umutla yine negatif sonuç alıyorlar. Eşiyle hastane bahçesinde oturup saatlerce konuşuyorlar yok artık bunu kabullenelim olmuyor işte artık biliyoruz takmayalım kısmetimiz de yokmuş diyorlar ve kafaya takmıyorlar ve diger ay hamile kaldı arkadaşım şimdi 2 evladı var fazla takma canım benim Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatır

Benim annem 2 defa rahimden ameliyat olmus doktorlar da umutlanma bosuna demisler. Cocugun olmaz imkansiz demisler. Annemin her kist olusumunda adeti kesilirmis yine olmus annem de yine ameliyat olacagim diye dertlenmeye baslamis. Karni da buyudukce buyumus ve sonuc ben😬 Allah isteyince oluyor. Hayirli zamani bekletiyor bence. Tez zamanda isteyen herkese nasip olsun

Benim menu yine sacma sapan. Iyiki suraya geldim sanki vazgeceyim diye eve ugrayip yemek yapamiyorum ve hep bi sekilde aksam yemeklerinde sacmaliyorum. Yarin da son dakka disci olayi cikti kucuk icin. Yine eve gelisim aksamin yedisini bulacak. Insallah ondan sonra isten eve gecicem ve yemek yapabilecegim.

menu

sabah: bi dilim ekmek, bi bardak sekerli cay ve yarim sahanda yumurta.

ogle:1 portakal

aksam: sarma yarim porsiyon( buzluk sagolsun), bi kucuk sosisli ve 2 dilim gullac (kendimi odullendirdim ama niye bilmiyorum😬)

bu kadar...

Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Hadi tükkanı bugün ben açayım dedim :KK70:
Uzun zaman sonra ilk kez erkenden uyandım :KK66: tabi mide boş olunca :KK70:
Bol suyla güne başladım şükür ♡

İnşallah hepimizin günü dünkinden daha güzel geçer beslenme olarak :KK66:

Aleykümselam🤗 hayırlı sabahlar 🌷

Hayırlı sabahlar canım ama cok güzel bir duygu boş mide ile uyanmak

1581488722979.webp

Merhaba kaptanım şimdi girdimde . Ben izne ayrılmlştım ama listede izne ayrıldı diye ismim yok ? Nedenini öğrene bilir miyim ?
merhaba canım, izinli üyeler takıma döndüklerinde ve aktif olduklarında listede oluyorlar. sen de döndüğünde adın yazacak. :KK28:

Günaydın kızlar.
Dün eşim döndü çok şükür. Gece 1 gibi evimize geldik. Çocukları hazırla yatır derken yorgun düştüm. Midem bulanarak kalktım sabah. Hala 2 kg fazlam var. Hareketi artırdım yedikleri m aşırı değil ödem atıcı çayda içiyorum ne olacak böyle. Bu hafta için özür dilerim şimdiden. Bugün eşimle kahvaltıya oturduk sadece bi bardak çay içtim. Düzenim bozulmasın diye. Sofrada kızartmalar keteler nefsime sahip oldum. Sabit çıksam o da bişey

Back
X