Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben inanıyorum sanaGünaydın arkadaşlar hayırlı haftalar olsun
moni dün ben ben degilim fena cozuttum millet stresten kilo verir erir bana yarıyor mutfaktan cıkmadım o yüzden menümü yazmadım ama kendime ceza mı verdim sabah sogukta tam 1.5 saat hızlı tempoda yürüdüm
Cuma kilom. 62.5
Bugün. 63.1 artı 600 ama cumaya eksi görmek hedefime ulaşmak
Teşekkür ederim canım benim sagol nasıl vicdan azabı oluyorum anlatamam yeyinceBen inanıyorum sana
Tebrik ederim sabah sabah güzel spor
Bu çok güzel bende aynen ufak bir parça attım ağzıma sanki artı çıkmanın tek sebebi o gibi geldiTeşekkür ederim canım benim sagol nasıl vicdan azabı oluyorum anlatamam yeyince
Uykusuzluk da cok etkiliyor bende geceleri zombiBu çok güzel bende aynen ufak bir parça attım ağzıma sanki artı çıkmanın tek sebebi o gibi geldi
3 gündür gece gündüz ayarım yok bide. Çok geç yatıyorum
istediğin an yaz tabiimoni cankaptan in izniyle biraz bi takım karistiriyim. Yeni bi yerlerde takilsam iyi gelir belki
Ben sabahlari 1 mil lesli ve göbek sporu yapcam...akşam arti olarakta ..yine spor yapcam ..KIZLAR CUMAYA KADAR LÜTFEN ARTILARI TEMİZLEYİP EKSİYE GEÇİN. TAKIMIN LİSTE DURUMUNU DÜŞÜNMELİYİZ, ELİNİZDEN GELEN ÇABANIN FAZLASINI YAPMALISINIZ. BİR TAKIMSAK KAÇAMAK YAPMAK VE ARTI GELMEK GİBİ BİR LÜKSÜMÜZ YOK. BİR AMAÇ İÇİN BURADAYIZ VE HEDEFİMİZE ULAŞALIM.
HERKES DEN GÜZEL EKSİ BEKLİYORUM CUMAYA BİLGİNİZE.![]()
59 a nasıl düştüm acaba, daha yataktan kalkmadımPAZARTESİ TARTISI
Nezesali (56,3/56,5 )
moni (103,0/102)
perihan00 (57,5/)
Ekrl (62,5/63,1)
sara_28(78,0/78)
gezegenfeza(74,9/59 )
Antepia27 (120,3/ )
yst38(80,7/80,9)
baby_cat(74,1/)
reklam(67,6/67,4)
canevim(71,2/71,3)
Efillim(76,5)
nisandeniz(98,3)
ecrinya(87,7/)
gizemm0(59,2/)
nairobi (88/87,6)
Perihanın kilosu o yanlış yazılmış59 a nasıl düştüm acaba, daha yataktan kalkmadım![]()