• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hiç bozulmasın zamanla beyazlaşır bide guneslendimi tmmdir bak mesela benim erken kardeşim çok hızlı uzadı ve hiç kilolu olmamasına rağmen sırtı vatladi kilo ile alakası yok vücut yapısı birazda
buğday tenliyim zaten güneş gören yerlerim hafif koyu o kadar çatlakların olduğu yerlerde cildim beyaz çatlaklar daha beyaz neyse öbür türlüsünden iyidir ben bir deneyeyim aloe verayı

Benimde eşim antibiyotik kullanıyorsun boşver ye fenalaşacaksın sonra diyip duruyor. Antibiyotikler yüzünden tuvaletten çıkamıyorum bende :(

cildim aksine çok nemli kız arkadaşlarım gelip gelip ellerime dokunurdu zamanında bu aralar her spor sonrası duş aldığım için kurudu mu ki acaba :KK43: yaz tatilinde günde en az 1kez alıyordum kimyasal kullanmak istemiyorum ama aloe vera işe yarıyormuş sanırım onu deneyeyim bir ağda yanıklarımı geçirdi buna da çare olur umarım :KK43:
Onu bilmemdd bahsettiğim krem doğal yoksa kullanmazdim
Benimde eşim antibiyotik kullanıyorsun boşver ye fenalaşacaksın sonra diyip duruyor. Antibiyotikler yüzünden tuvaletten çıkamıyorum bende :KK43:
Sabır canım geçecek bugünlerde kendini iyi hissediyorsan eğer bu hafta donuyorsun
Bizim evde daha 1 sene sarma yapılmaz canım zaten :))) @erigim
ohh ohh iyi haber

Selam canlar nasilsiniz yazilanlari okudum ara ara bole hissediyo insan ki daha dun bende cok farkli hissetmiyrdm cok sukur sizlerinde destegyle gecti gitti ve bugun bi diger kuzenmn bebek mevludu vardi 2 hafta oncede vardi baska kuzenn Rabbim kabul etsin ve ben baya bi abartmstm ozellikle @erigim sen hatrlarsn cunku beni baya bi fircalamstn:KK70:bu sefer %100 iyi gecstedm diyemesem de digerine gore daha iyiydm bnce simdi menu zamaniiii:kk77:
Sabah
1 haslanms yumurta
Ikindi
Yarim pilav ustu tavuk
6 7 sarma
Aksam(erken saatte-acikmstm)
6 7 sarma
Maydinoz suyu 1.5 lt su
Spor
Jillian

Selam canlar nasilsiniz yazilanlari okudum ara ara bole hissediyo insan ki daha dun bende cok farkli hissetmiyrdm cok sukur sizlerinde destegyle gecti gitti ve bugun bi diger kuzenmn bebek mevludu vardi 2 hafta oncede vardi baska kuzenn Rabbim kabul etsin ve ben baya bi abartmstm ozellikle @erigim sen hatrlarsn cunku beni baya bi fircalamstn:KK70:bu sefer %100 iyi gecstedm diyemesem de digerine gore daha iyiydm bnce simdi menu zamaniiii:kk77:
Sabah
1 haslanms yumurta
Ikindi
Yarim pilav ustu tavuk
6 7 sarma
6 7 sarma
Maydinoz suyu 1.5 lt su
Spor
Jillian

çok düzensiz olmuş kalorisi az ama sağlıklı değil :(

Onu bilmemdd bahsettiğim krem doğal yoksa kullanmazdim

Sabır canım geçecek bugünlerde kendini iyi hissediyorsan eğer bu hafta donuyorsun
ohh ohh iyi haber
o zaman bulmayaya çalışayım adı neydi ve nerelerde satılıyor tam olarak

ay ben acıkmaya başladım yatsam iyi olacak sanırım iyi geceler kızlar öptüm hepinizi :KK15:

Haklisin judiee judiee cim ama aksama kadar baska bi evn misafri olnca mecburi oluyo elmden gelenn en iyisi buydu inanki bnce

Niye yanlış anlıyım aybüke ablacım. İçini döktüğün iyi oldu. Benim boyum 1.60. Kilom aşırı değil evet çok takıntılı aşırı mükemmelliyetçi bir yapım var bu yüzden diyetide kendime rezil ettim. İnsan ara sıra kaçamakta yapmalıymış onu öğrendim. Çok kilom olmadığını ve biraz daha normal düzene geçmem gerektiğini kabul ediyorum yoksa kafayı yiycem zaten. Ama bu kiloda da mutlu değilim. Yaşım daha çok genç. 48 olsam bana yeter daha ilerde evlenince çocuk doğurunca çok şişko olmak istemiyorum. O zamanda verilebilecek kilom olsun istiyorum. Senin yürüyüşünde düzelir inşAllah ablacım, dua edicem sana.
Sağol canım iyi dileklerin için

Iyi aksamlar 10. Takimin 10 numara hatunlari:KK76:
cok yogun gecen gunumun ardindan menumu yazip biraz azar isitmeye geldim o_O
haydi bismillahhh

sabah
2 dilim ekmek
omlet 1 yumurtada
domates
peynir
zeytin

oglee
1 tatli kurabiye
1 tuzlu kurabiye
2 yk ptates salatasi
1 pogaca
2 sarma

aksamda
1 pogaca

su 1 lt olmamistie bigin
spor okadr kosustirdm ki leslie 1 ml yapmis sayilirm yani

tamaaaam farkindayim fazla kacirdim haklisniizz.. ama bu hafta telafi edicrm sporla ve yediklerime cok dikkat ederekkkkk kacamak yok daha:KK20:

Kızlar selam . Çok şey yazmışsınız okuyamadım hepsini.
Ahufizar Ahufizar canım kendini üzmek , pes etmek, isyan etmek yok... Birlikte çok güzel şeyler başaracağız.. Benim kardeşimde senin gibi zayıf ama kendisinde hep kusur buluyor. Kusurlarımızı sevip onları zamanla sabırla yeniyoruz. Kardeşimle aynı yaştasın ve bu konuda sizi birbirinize çok benzetiyorum cadısınız ikinizde :)
Canım benim yaa:KK23: gerçekten iyiki varsınız.

Günaydın kızlar. 2 senedir sağlıklı smoothilere merak salmıştım, malum tüm yabancı diyet sitelerinde tarifler falan var, ama yurt şartlarında kullanabileceğim bir smoothie makinası olmaz diye araştırmamıştım. Bu sabah bir bakayım dedim, ürünleri yorumları falan inceledim ki bir alet buldum haznesini çıkarınca bıcak olan kısmı söküp kapak takılıyor ve inanılmaz pratik çünkü sadece bıçaklı kapak kısmı yıkanıyor. Amazondan sipariş verdim gelir gelmez maydonoz kürüne başlıyorum inşAllah. Zaten maydonozu normal yiyince bile çok çok etkili ve ben tadınıda çok severim. Minicik pek sevimli birşey, 2 tanede yanında kutusu var. Direk hazırlayıp çantama koyup okulda tüketebilirim. Resmi şu eğer böyke bir şey almayı düşünen varsa:
blogger-image--552796872.webp
419flrG70fL._SY400_.webp

Sabah
1 haslanms yumurta
Ikindi
Yarim pilav ustu tavuk
6 7 sarma
6 7 sarma
Maydinoz suyu 1.5 lt su
Spor
Jillian
Yine kizacagim hem pilav hem sarma :( en azından birini yeseydin öğle çok olmuş ama hafta içi telafi bekliyorum jillian kaç dk bakıyim artacak o spor
o zaman bulmayaya çalışayım adı neydi ve nerelerde satılıyor tam olarak
Nutria internet magazasindan aldım ben arkadaşından kullandı memnun kalınca biz 4arkadas aldık tesadüf mu bilmem kimsede çatlak yok ama çok yoğun bir kakao kokusu var soyleyimde
Iyi aksamlar 10. Takimin 10 numara hatunlari:KK76:
cok yogun gecen gunumun ardindan menumu yazip biraz azar isitmeye geldim o_O
haydi bismillahhh

sabah
2 dilim ekmek
omlet 1 yumurtada
domates
peynir
zeytin

oglee
1 tatli kurabiye
1 tuzlu kurabiye
2 yk ptates salatasi
1 pogaca
2 sarma

aksamda
1 pogaca

su 1 lt olmamistie bigin
spor okadr kosustirdm ki leslie 1 ml yapmis sayilirm yani

tamaaaam farkindayim fazla kacirdim haklisniizz.. ama bu hafta telafi edicrm sporla ve yediklerime cok dikkat ederekkkkk kacamak yok daha:KK20:
pogacaya izin vermemiştim ben :( bu hafta hergun spor goreceğim :KK67:
Günaydın kızlar. 2 senedir sağlıklı smoothilere merak salmıştım, malum tüm yabancı diyet sitelerinde tarifler falan var, ama yurt şartlarında kullanabileceğim bir smoothie makinası olmaz diye araştırmamıştım. Bu sabah bir bakayım dedim, ürünleri yorumları falan inceledim ki bir alet buldum haznesini çıkarınca bıcak olan kısmı söküp kapak takılıyor ve inanılmaz pratik çünkü sadece bıçaklı kapak kısmı yıkanıyor. Amazondan sipariş verdim gelir gelmez maydonoz kürüne başlıyorum inşAllah. Zaten maydonozu normal yiyince bile çok çok etkili ve ben tadınıda çok severim. Minicik pek sevimli birşey, 2 tanede yanında kutusu var. Direk hazırlayıp çantama koyup okulda tüketebilirim. Resmi şu eğer böyke bir şey almayı düşünen varsa:
Eki Görüntüle 1660839 Eki Görüntüle 1660840
hiç ihtiyacım yok ama alaşım geldi ya çok tatligule güle kullan canım :KK68:

Back
X