- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Günaydın canım
alpikesonsuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At at at atGunaydin canlarimm. Bugün kardeşimin nisani var kuafordeyim. Hazirlaninca size foto atayim mi???![]()
Waowww böyle rakibe can kurban kızlar bizi nispet mi yapıyorlar neEki Görüntüle 1660858
Gunaydin erigim kaptanim:) Iadeyi ziyarette bulunayim dedim. Dun yaptigim egzersiz, yarismada basarilar dilerim![]()
Çok dokturme sen ctesi kan testi yaptırdım mi bakıyimGunaydin canlarimm. Bugün kardeşimin nisani var kuafordeyim. Hazirlaninca size foto atayim mi???![]()
sende at bakalim@kimyager1508 at tabiki de canım.
Bende kuafördeyim, haftya kuzenin düğünü var saç boya falan yaptırayım dedim. Sonrada arkadaşımın bebiş mevlütüne gideceğim..
Tmm hadi anlasalim bu hafta ilk üçte birinci biz ikinci siz olun nasıl teklifGünaydın kızlarbu hafta sizinle kapışıyormuşuz
çok eğlenceli olacak... Iyi olan kazansın
![]()
Bende tam tersini düşünmüştüm kaptanımTmm hadi anlasalim bu hafta ilk üçte birinci biz ikinci siz olun nasıl teklif![]()
Öğlen biraz diyet dışına kaçmış sankiDün menunyazmamistim bugün hatırla digit kadarinilenyazaym
Dün için
Sabah
3 dilim ekmek peynir 2 ceri domates salatalık 2 3 zeytin
Öğle yokalsam kadar ara ara
1 süt 1 muz Türk kahvesi
1 kaşık kadar tatlı (profetrol)
Aksam
Izgara balık 2 dilim ekmek buyuklugunde
2 dilim ekmek
Salata (roka ve patlıcan ezme miktar çok değil ama hatırlayamadım )
10 tane falan üzüm
5 tane kadar fıstık
Günaydın kızlarbu hafta sizinle kapışıyormuşuz
çok eğlenceli olacak... Iyi olan kazansın
![]()
Siz ne güzel rakipsiniz böyle. Hadi bakalım bizim yenemediğimiz takım olmadı şu ana kadar ona göre ayağınızı denk alın yani.Bende tam tersini düşünmüştüm kaptanımsiz poğaçalarlı götürürken biz spor yapıyorduk... O bakımdan yani
![]()
Vay vay vay hodri meydan diyorsunSiz ne güzel rakipsiniz böyle. Hadi bakalım bizim yenemediğimiz takım olmadı şu ana kadar ona göre ayağınızı denk alın yani.![]()
R ruzgarinannesi bu taş sanaBende tam tersini düşünmüştüm kaptanımsiz poğaçalarlı götürürken biz spor yapıyorduk... O bakımdan yani
![]()
öğlen protein salata yoğurt olsaydı o profitorol yenmezdiDün menunyazmamistim bugün hatırla digit kadarinilenyazaym
Dün için
Sabah
3 dilim ekmek peynir 2 ceri domates salatalık 2 3 zeytin
Öğle yokalsam kadar ara ara
1 süt 1 muz Türk kahvesi
1 kaşık kadar tatlı (profetrol)
Aksam
Izgara balık 2 dilim ekmek buyuklugunde
2 dilim ekmek
Salata (roka ve patlıcan ezme miktar çok değil ama hatırlayamadım )
10 tane falan üzüm
5 tane kadar fıstık
Tövbe haşa kimseye taş atmadımR ruzgarinannesi bu taş sana
Neyse canım o emziriyorum spor niyetine 500cal havadan
öğlen protein salata yoğurt olsaydı o profitorol yenmezdi
valla pogacayi o yediTövbe haşa kimseye taş atmadım
Sadece hiç şansınız yok diyorum![]()
Kendine çok güveniyorsun kaptanımvalla pogacayi o yedi![]()
Eki Görüntüle 1660933
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım, 4. takımın ikramıhoş siz zaten tatlıları götürüyorsunuz ya neyse
![]()
Oy çok kremalı biz almayalım çilekleri alabilirim sadeceEki Görüntüle 1660933
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım, 4. takımın ikramıhoş siz zaten tatlıları götürüyorsunuz ya neyse
![]()
ben takımıma güveniyorum rakibemKendine çok güveniyorsun kaptanımyarı yolda kalırsan üzülürsüüüün
![]()
Eki Görüntüle 1660933
![]()