• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eki Görüntüle 1660858
Gunaydin erigim kaptanim:) Iadeyi ziyarette bulunayim dedim. Dun yaptigim egzersiz, yarismada basarilar dilerim:KK39:
Waowww böyle rakibe can kurban kızlar bizi nispet mi yapıyorlar ne :D
Gunaydin canlarimm. Bugün kardeşimin nisani var kuafordeyim. Hazirlaninca size foto atayim mi??? :KK66:
Çok dokturme sen ctesi kan testi yaptırdım mi bakıyim
@kimyager1508 at tabiki de canım.

Bende kuafördeyim, haftya kuzenin düğünü var saç boya falan yaptırayım dedim. Sonrada arkadaşımın bebiş mevlütüne gideceğim..
sende at bakalim

Dün menunyazmamistim bugün hatırla digit kadarinilenyazaym
Dün için
Sabah
3 dilim ekmek peynir 2 ceri domates salatalık 2 3 zeytin
Öğle yokalsam kadar ara ara
1 süt 1 muz Türk kahvesi
1 kaşık kadar tatlı (profetrol)
Aksam
Izgara balık 2 dilim ekmek buyuklugunde
2 dilim ekmek
Salata (roka ve patlıcan ezme miktar çok değil ama hatırlayamadım )
10 tane falan üzüm
5 tane kadar fıstık

Şimdi temizlik yapacağım. Dünde 2 saat yaptım spordan sayılmaz belki ama çoook yorucu idi. Ter içinde kalınca ben azda olsa spordan sayıyorum.
Bu Eşime de gicigim eve de anlı tatlı taşıyor. Yememek icon mücadele veriyorum resmen:KK11: geçen akşam getirmiş yine akşam diye yemedim.

Dün için
Sabah
1 süt 1 muz Türk kahvesi
Aksam
2 dilim ekmek
10 tane falan üzüm
5 tane kadar fıstık
Öğlen biraz diyet dışına kaçmış sanki :( üzümde kilo yapar diye biliyorum ama o_O

Günaydın kızlar :KK73: bu hafta sizinle kapışıyormuşuz :KK49: çok eğlenceli olacak... Iyi olan kazansın :KK76:

Bende tam tersini düşünmüştüm kaptanım :KK48: siz poğaçalarlı götürürken biz spor yapıyorduk... O bakımdan yani :KK49:
Siz ne güzel rakipsiniz böyle. Hadi bakalım bizim yenemediğimiz takım olmadı şu ana kadar ona göre ayağınızı denk alın yani. :KK70:

Bende tam tersini düşünmüştüm kaptanım :KK48: siz poğaçalarlı götürürken biz spor yapıyorduk... O bakımdan yani :KK49:
R ruzgarinannesi bu taş sana:(
Neyse canım o emziriyorum spor niyetine 500cal havadan :D
Dün için
Sabah
1 süt 1 muz Türk kahvesi
Aksam
2 dilim ekmek
10 tane falan üzüm
5 tane kadar fıstık
öğlen protein salata yoğurt olsaydı o profitorol yenmezdi

image.webp

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım, 4. takımın ikramı :KK52: hoş siz zaten tatlıları götürüyorsunuz ya neyse :KK48:

sabah:
1bazlama/20cm en fazla çapı fazla oldu evet :(
2dilim beyaz peynir
kuruyemiş yarım avuç felan

spor: 50dk 5km yürüyüş tempoyu sürekli artırdım hedef 8kmydi elektrik kesildi duş aldım bugünlük bu kadar o yüzden :(

bugünlük ekmek veya pilav yeme hakkım var mı ben ölçemedim aydınlatırmısınız ona göre yiyim ızgara var öğlene :(

Eki Görüntüle 1660933
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım, 4. takımın ikramı :KK52: hoş siz zaten tatlıları götürüyorsunuz ya neyse :KK48:

ayyy o ne öyle biz kendimizi seviyoruz canım vücudumuz da bizi seviyo sen onu götür götür burda yiyen olmaz ziyan olmasın ama çok güzel görünüyor belki sizin takımdan yiyen olur :KK48:

Back
X