kuzum bildirimin bu şekilde geçersiz, tekrar tarih ve kullanıcı adın ile bildirimde bulunabilir misinGünaydın kızlar tartı değişikliği yüzünden verdiğimi aldıgımı bilmiyorum
84.1 cıktım
salı gunu 84.3
200 Gr fark
27 temmuz 84.3kuzum bildirimin bu şekilde geçersiz, tekrar tarih ve kullanıcı adın ile bildirimde bulunabilir misin
tamam canım eğer tartının pilini değiştirme imkanın yoksa yapabilecek bir şey yok, bildirimin geçersiz sayılıyor bu durumda ve verdiğin kilo haftaya 3 e bölünecek.27 temmuz 84.3
30 temmuz 84.1
Tartının pili bitik oldugu için fotograf cekemiyorum tartıya cıktıgım anda loo işareti gösteriyor ben bile 3-4 kere tartıldıgım zaman ancak görebiliyorum o yüzden foto atamadım kusura bakmayın
Tamam sorun yok pili değiştirme imkanım yok tartı benim değil sonucta pazartesi gunu de tartı sonucu paylaşamıcam cumaya inşallah paylaşım yaparımtamam canım eğer tartının pilini değiştirme imkanın yoksa yapabilecek bir şey yok, bildirimin geçersiz sayılıyor bu durumda ve verdiğin kilo haftaya 3 e bölünecek.
tamam canımcımTamam sorun yok pili değiştirme imkanım yok tartı benim değil sonucta pazartesi gunu de tartı sonucu paylaşamıcam cumaya inşallah paylaşım yaparım
27 temmuz 84.3
30 temmuz 84.1
Tartının pili bitik oldugu için fotograf cekemiyorum tartıya cıktıgım anda loo işareti gösteriyor ben bile 3-4 kere tartıldıgım zaman ancak görebiliyorum o yüzden foto atamadım kusura bakmayın
Herkese günaydın
Arkadaşlar ben tatildeyim ve maalesef tartılma imkanım yok.moni beni mezun da edebilşrsin, ya da izin de olabilir. Hangisi uygun olursa. Tatil dönüşü yeniden aranızdayım
En son 63,2
Bugün 63
Fark 0,2
Yüzde 0,316
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | - | - | - | - | - | - |
E
Etabiti
| + | + | + | - | - | - | - |
| +120 | + | + | +130 | + | +120 | |
| - | - | - | - | - | - | - |
| - | + | - | - | - | - | - |