- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.232
- 208
Exra bir şey yok aslında kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum yapabildiğim kadar spor yapiyorum onun dışında suyu mu içiyorum geçen hafta perşembe kaçamak yapmıştım bir gün yapmadan tartilmistim cuma perşembeye göre artı cikmistim onunda etkisi var yani bu hafta fazla ekşi çıkmasındaÇok güzel bir aonuc canım naptın
Gerçi bende sabah kalkar kalkmaz tartıldgimda 66.3 gördüm geçen hafta 67.4 tü.
Bakalım lazere geldim sonra eve gidip tekrar tartilcam
Diyet ve spro işe yaradı
Hep böyle tam gazExra bir şey yok aslında kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum yapabildiğim kadar spor yapiyorum onun dışında suyu mu içiyorum geçen hafta perşembe kaçamak yapmıştım bir gün yapmadan tartilmistim cuma perşembeye göre artı cikmistim onunda etkisi var yani bu hafta fazla ekşi çıkmasında
Hepimiz inşallah canımHep böyle tam gaz
Benimde öle hemen regl düzensizliği yapar hemen anlarım kilodan kaynaklı olduğunu. Oyuzden seni de sağlam ve istikrarlı görmek istiyoruz lütfen canimBende de kilo regl düzensizliği yapıyor benimde sebeblerimden biri buydu aslında inşallah veririz bir an önce spor da önemli canım çünkü sedace az yemekle kilo verilmiyor tecrübeyle sabit bende akşam eşim gelince yürümeye baslicam artik
Çok saol canımmm. Ama şu var 24 ünde regli olucam ooff ödemeler gene gelecek ooff bide onları vermeye çalışMuhtesemsin
Pcos var sinirlerimi bozuyor ama 25 kilo verdim neredeyse boya düzene girdi şimdi her ay olmaya başladım çok şükürBenimde öle hemen regl düzensizliği yapar hemen anlarım kilodan kaynaklı olduğunu. Oyuzden seni de sağlam ve istikrarlı görmek istiyoruz lütfen canim
Bende de kilo regl düzensizliği yapıyor benimde sebeblerimden biri buydu aslında inşallah veririz bir an önce spor da önemli canım çünkü sedace az yemekle kilo verilmiyor tecrübeyle sabit bende akşam eşim gelince yürümeye baslicam artik
bende ki bu gevşeklik olmasa ben güzel verirdim sporla da eve gidince bi uyuşukluk geliyor üstüme eskiden olsa akşam 10 da olsa spor yapardım
Sadece koruyoruz vermek istiyorsak kalori açığı olması lazım sporuda ekleyince gidiyor zaten kilolalarAynen öyle spor yapmadan bir işe yaramıyor
Sadece koruyoruz vermek istiyorsak kalori açığı olması lazım sporuda ekleyince gidiyor zaten kilolalar
Can heimizde bu ruh hali oluyor geçecek bu günlerde rabbi tez zamanda selamete erdirsin inşallah zor dönemden geçiyorsun haliyley psikolojik olarak etkileniyorsunKesinlikle öyle canım ama sadece yatmak istiyorum gidince bu sıralar o psikolojideyim bazen kalkıyorum yapıyorum oh ne güzel bazen yatmak istiyorum sadece haliyle düzenli olmuyor spor
Can heimizde bu ruh hali oluyor geçecek bu günlerde rabbi tez zamanda selamete erdirsin inşallah zor dönemden geçiyorsun haliyley psikolojik olarak etkileniyorsun
Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz canım sabret onlarında tepetaklak olacağı günler gelir yarın evladınız büyüdüğü zaman bunlardan haberi olduğu zaman babası onun yüzüne nasıl bakacak yada bakabilecek mi onlar istediğini yapsın sen evladın için güçlü ol olmaya devam etAslında hiç bişey yok gibi takılıyorum ya öyle şeyler yapıp söylüyorlar ki bir anda tepetaklak oluyorum dün mesela uyuyamadım devamlı rüyalar gördüm çok korktum Rabbim onları bildiği gibi yapsın başka da hiç bişey demiyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?