• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

20210521_113744.webp

Sabah 9dan beridir kosusturuyorum,calisiyorum,insallah odemdir,79,3

Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz canım sabret onlarında tepetaklak olacağı günler gelir yarın evladınız büyüdüğü zaman bunlardan haberi olduğu zaman babası onun yüzüne nasıl bakacak yada bakabilecek mi onlar istediğini yapsın sen evladın için güçlü ol olmaya devam et
Kesinlikle öyle. Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Ama takipte etmesin tepetaklak oldu mu diye. En güzeli yoluna bakmak.

Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz canım sabret onlarında tepetaklak olacağı günler gelir yarın evladınız büyüdüğü zaman bunlardan haberi olduğu zaman babası onun yüzüne nasıl bakacak yada bakabilecek mi onlar istediğini yapsın sen evladın için güçlü ol olmaya devam et

O kadar yalancı ve pişkinler ki kızımı bile doldururlar diye beklerim ben onlardan o kadar ki kişilikleri yokmuş onu gördüm

Kesinlikle öyle. Rabbim kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Ama takipte etmesin tepetaklak oldu mu diye. En güzeli yoluna bakmak.

Ben umursamıyorum cidden ama kulağıma geliyor illa ki yaptıkları ya ben 3 senedir aynı yerde oturuyorum bir gün olsun yöneticimin evine gitmemişim ex kişisinin annesi onlara gelmiş bizim hayatımızla alakalı laflar konuşmuş beni yermişler ne kadar sinirlendim anlatamam

Ben umursamıyorum cidden ama kulağıma geliyor illa ki yaptıkları ya ben 3 senedir aynı yerde oturuyorum bir gün olsun yöneticimin evine gitmemişim ex kişisinin annesi onlara gelmiş bizim hayatımızla alakalı laflar konuşmuş beni yermişler ne kadar sinirlendim anlatamam
E seni de bilen biliyor onların huyunuda.
Niyeyse aranız bozulunca gidip şikayet etme derdine düşmüş.
Sen o kadar kaliteli bir insansın ki böyle bir şeye gerek duymuyosun

Canım kızında anlar illaki aklı ermeye basladigi zaman kim iyi kim kötü

İnşallah canım kızım ben de kalır arayıp sormuyorlar bile sırf benim canımı yakmak için almak istiyorlar geçen ablası aramış bana diyor ki senin o kızını da alıcaz elinden diyor bana engelledim bütün ailesini zaten ulaşmak isterse babası ulaşsın tek diye

E seni de bilen biliyor onların huyunuda.
Niyeyse aranız bozulunca gidip şikayet etme derdine düşmüş.
Sen o kadar kaliteli bir insansın ki böyle bir şeye gerek duymuyosun

Dün gittim baktım adam kapıda yaşlı da biri gel kızım falan ya duydum çok üzüldüm filan diyor dedim alla alla nerden biliyor bu adam meğer annesi gelmiş ne alakaysa ben de olanı biteni üstten anlattım detaya girmeden adam hak verdi zaten dediğiniz gibi samimiyetim yok gidip gelmeyiz bile adam ona rağmen bişey olursa kapımızı çal kızım sen dedi bana gitti

Aslında hiç bişey yok gibi takılıyorum ya öyle şeyler yapıp söylüyorlar ki bir anda tepetaklak oluyorum dün mesela uyuyamadım devamlı rüyalar gördüm çok korktum Rabbim onları bildiği gibi yapsın başka da hiç bişey demiyorum gerçekten
Her sey gececek canim benim.emin ol Allah in izniyle❣

Pcos var sinirlerimi bozuyor ama 25 kilo verdim neredeyse boya düzene girdi şimdi her ay olmaya başladım çok şükür
Bu sefer asla pes etmek yok bu kilo gidecek
Çok iyi anlıyorum canm bendede bir kis türü vardı ayyy aldırdım sene 3 defa regl oluyordum oyuzden de çocuk olmuyordu. Kilo herseye zarar herseye
Benim de kızla oynamaktan başka işim yok müzikle oynamayı seviyor aslında oynatırken yapabilirim ama o kadar isteksizim ki herşeye
Canm çok güzel gidiyordun hicbirsey için deymez inan. Boşver çocuğunla her geçirdiğin dakikanın değerini bil bence boşver
Sadece koruyoruz vermek istiyorsak kalori açığı olması lazım sporuda ekleyince gidiyor zaten kilolalar
Ben secret kalori takibi yapıyorum en güzel kalori hesaplayıp birazda hareket. Bide en geç 6da yemeği kesmek
Geçen hafta 62,4
Bu hafta 63,8
Fark -1,4
Yüzde -2,244
Canım eksi demişsin artı idi sanırım.
Eki Görüntüle 2853676
Kizlarr gecen cuma : 79.0
Bugun : 79.1
Fark : +100gr
Ramazan dönüşü böyle olacağını bildigim icin menu bildirimi yapmayayimm demistim
Az bile almisim o kadar yemeye :)))
Ama bu hafta o kilidi Allah in izniyle acmayan ne olsun😊
Hani dedim ya biri acildi ben reddetim falan diye
Baya kararli yani dun ilk kez telefonda konuştuk 4 saat🤣
Sabah anneme doiorum ki anne ya 6 senede kocamla toplasan bu kadar konusmadim :)))
Bilen arkadaslar bilir bizim iletisim sorunumuz vardi .hic konusmazdi ilgisiz falan
Ama buna hemen kapilmayacagim
Bekleyecekse 2 sene falan bekleyecek benim cocugumunokulu baslasin ben bir duzen kurayim kendimi saglama alayim.brir kez daha baba evine donemem en azindan evimde otururum Allah korusun
Tabi insan bosanmak icin evlenmez ama en kotusunu de dusunmek lazim
Aha bu ay parayi yollamadi it
Doktora gittik
Adrenalin ignesi aldik
Bunlar hep parayla yani. ama neymis beyefendinin parasi yokmus
Artik tedbiri elden birakmiyorum hemen guvenmek yok seven bekler😊😊
Aman canım kimseye güven olmaz hiç bir zaman güvenme. Sağlam olan kadını çalışan kadını sağlam duran kadının kapısına 10bin adam sıralanır zaten. Hiç acele etme. İlk konuşman 4 saat olması çok normal. Sonuçta okdar yıllar geçmiş. Oyuzden ayağın sağlam bassın
Dün gittim baktım adam kapıda yaşlı da biri gel kızım falan ya duydum çok üzüldüm filan diyor dedim alla alla nerden biliyor bu adam meğer annesi gelmiş ne alakaysa ben de olanı biteni üstten anlattım detaya girmeden adam hak verdi zaten dediğiniz gibi samimiyetim yok gidip gelmeyiz bile adam ona rağmen bişey olursa kapımızı çal kızım sen dedi bana gitti
Zavallılar

Merak etme hiç canninida sıkma...

İnşallah canım kızım ben de kalır arayıp sormuyorlar bile sırf benim canımı yakmak için almak istiyorlar geçen ablası aramış bana diyor ki senin o kızını da alıcaz elinden diyor bana engelledim bütün ailesini zaten ulaşmak isterse babası ulaşsın tek diye
Ablasına ne dert düşmüş terbiyesiz ya annesi dururken annesine ihtiyacı olan küçücük çocuğu kimse alamaz zaten ne oluyorsa bu ailenin karışması yüzünden oluyor

Ablasına ne dert düşmüş terbiyesiz ya annesi dururken annesine ihtiyacı olan küçücük çocuğu kimse alamaz zaten ne oluyorsa bu ailenin karışması yüzünden oluyor

Evlilik süresince bana görümcelik yapıp diş geçiremedi ya kendi aklınca onun hıncını çıkarmaya çalıştı ama ben de altta kalmadım verdim ağzının payını sonra da engelledim

Back