- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
q211

spor:
3miles
dumbell video/12dk
50mekik
200ip
+okuldan eve 30dk yürüyüş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spor:
3miles
dumbell video/12dk
50mekik
200ip
Sen söylemesende yazcaktım zaten seçilcim. :) sen aslında çok sıcakkanlı ama insanlarla çok çabuk kaynaşamayan bir insansın sanırım. Kendi iyi niyetliliğinden ötürü herkesi öyle sanıyorsun ve çok çabuk inanıyorsun. Nedense maddi olarak değil ama duygusal olarak yalnız olduğunu hissettim. Derstleşecek sıkı bir arkadaşa çok ihtiyaç duyuyorsun, sanırım yakın arkadaşlarınla çok sık görüşemiyorsun. Hayatın büyük oranda işinden ibaret yani zaman olarak öylemi bilmiyorum ama zihnen işin seni oldukça meşgul ediyor. Övülmeyi seven ve eleştirilere çabuk kırılan bir insansın, geçmişte yaşadığın olaylar seni buna itmiş olabilir. Çoğu zaman ailenin seni anlamadıklarını düşğndüğün halde kendini onlara karşı sorumlu hissediyorsun. Güzel şeylerin farkına varıp mutlu olmak için sebepler arıyorsun.
Anlıyorum canım. Rabbim gönlüne göre versin.Güzel tespitler :) ama arkadaşlarımla çok sıkça görüşüyorum hatta erkek arkadaşım evin yolunu unuttun diye söyleniyor bazen.. İlk girdiğim ortamda çekingenimdir gerçektenn ama sonra samimi olduklarını farkedersem kaynaşırım hemencik :) övülmeyi, ilgiyi çok severim cidden , ama seviyesizliğe asla gelemem malesef bu devirde çok gevşek insan var . Ailem konusunuda bilmişsin kız , sorumluluğum çok fazla, bazen üst üste gelince herşey yoruluyorum ama ben hep polyannacılık oynuyorum. Hayatı güzel taraflarından yakalamaya çalışıyorum çünkü ben çok küçük yaşta (20 yaşında) hayatımın en zor zamanlarını yaşayıp , bi daha geçmeyecek kadar büyük acı olduğunu düşünüp şimdi umrunda bile olmayan üzüntülerin geçtiğini farkettim.
Ay çok konuştum ya ben sanırsam :)
Hay deli kız üyelerin ustune tıkla msj bölümüne gir ordan saysana çok basitti bilseydim böyle tek tek sayfalara bakacağını veezdim cezayı ama iyi oldu bi daha CIS olmazdaha iki günü saydım 978 deyim önümde 50 sayfa var
bir daha cıs mıs yok say say bitmiuor![]()
Kizlar bugum regl oldum ama bu donem mide falan dinlemiyor cikolata almadigi icin esimi kesmeyi düsünüyorum :)
Eşini iki öpücük konudur bence@erigim kaptanım ben yarin bir normal diyet listesi uyglamaya başlıyorum izinliyim ama yinede resimlerini paylaşabilir miyim?
Kizlar isdeki son günüm artik kpss ve ebelik ve doktora tezime odaklanacam ama ben ders calisirken abur cubursuz durumam cayin yaninda yararli abur cubur var mi ki![]()
@erigim al canım valla :))) senin gibi kaynanam olsun öper başıma koyarım beraber diyet yapar, dedikodu ederiz :))
Tuzlumu gordum orda benMenum
Sabah peynirli domatesli kepek ekmgne sandvic
Ikindi
2 adet kuru pasta(tuzlu)
Aksam bi sey yemk istemdm cunku cok su ictm galiba ust uste
Ara 1 elma ceyrek mandalina
Ara ara toplam 10 tane feln findik
2.5 lt civari su
Brazdan jillian ins
Su çok az arada sana suyu hatirlaaliMasallah kizlar birkac saat girmeyince, sayfalar ucup gidiyor. Oku oku bitmedi.
Hemen yediklerimi yaziyorum.
Sabah yumurta,dimates,salatalik,1dilim ekmek
Ara 1 elma
Oglen maalesef yine bisey yemedim
Aksam balik salata
Su 3 bardak kadar
Yarin suyu dsha da fazla icicem
Ben youtubedan indirdim YouTube dinusturucuyu kullanabilirsjnKizlar birsey sorucam,
Su bahsettiginiz leslie 3 mil falan var ya,
İste o videolari her seferinde youtube drn mi izliyorsunuz. Evde internet yok, tlfondan da izleyemiyorum.
Gonul gözüyle birbirimiziNeye yorum yapacaz canim anlamadim ben
İlla biskuvi gibi bir sey istiyor canim ya
Neyi yorumluyoruz canim?
yandi gitti mantı :)spor:
3miles
dumbell video/12dk
50mekik
200ip
Söylemeseydin ya erigim ve güzel bir daha cıs yemiycekti. (ayy çok mu acımasızım neHay deli kız üyelerin ustune tıkla msj bölümüne gir ordan saysana çok basitti bilseydim böyle tek tek sayfalara bakacağını veezdim cezayı ama iyi oldu bi daha CIS olmaz
Eşini iki öpücük konudur benceçayın yanına biskuviler yok biskuviler kovalasin seni meyve ye kuru meyve ye olmadı sütle incirye :)
Tuzlumu gordum orda ben
Su çok az arada sana suyu hatirlaali
Ben youtubedan indirdim YouTube dinusturucuyu kullanabilirsjn
Gonul gözüyle birbirimizi
yandi gitti mantı :)
Tamamdır. Bende bu kadar psikklojik tahlilden sonra bölüm değiştirmeyi düşünmeye başlamalıyım. Yada çıkıp konağa(izmirin merkezi bilmeyenler için) iki mendil açayım olsun bitsin bu iş yaa ne bu, yarın yine okul var.
Anlıyorum canım. Rabbim gönlüne göre versin.
bende kactim kizlar iyi geceler Allah rahatlik versin. tarti yarin umarim güler yüzleimizegecmis sayfalard whatsup gurubu konusu acilmisti ama kaptanda kilo verirken girgir samataya ugruyor ise yaramiyor demisti..belki kilolar verilince bir arada kalabilmek adina belki olur
![]()