Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kilom 63-64 arasında gidip geliyor, durdu sanırım kilo vermem ama göbeğim falan gitti tartıda çok fark göremiyorum ama sıkılaştım sanki. bide beni gören herkes aa sen erimişsin diyor :)

Evet kızlar cumaya kadar gidecek alınanlar kimse kimsenin emeğini zedelemesin (aciyorum derya bir kilo vermiş ben gidip 500g almışim ilim deryadan fazla olduğu için -yüzden deryanın +yüzdesini yer ve takımı eksiye çeker eee buda kilo veren ama takımı eskilerde olanı demoralize eder )unutmayın biz iyi bir takımı çünkü iradeliyiz bayram bitti olan oldu artık cumaya kadar devam yiktiklarimizi toplayalim :)

***10.Takım 432.Etap***
eriğim(78.8/ / /% )
cansutr (76,6 / / /% )
keskee ( 63.8/ / /% )
Kimyager1508( 66.0/ / /% )
Potterhead ( 61.9/ / /% )
dudujan(106,9/ / /% )

Judiee ( 52,9 / / /% )
Basen(59.6 / / / % )
Ahufizar( 57/ / /% )

Oskhee(77.1 / / /% )
tobefit(98.8/ / /% )

10.takım ortalaması:%

***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ(+çıkan üyeler listeye alınmayacaktir)
Perimmm07 ( 76.1/ / /% )yeni üye baş. kilosu:78, hedef kilosu: 65 , başlangıç tarihi:21.08.2015-beklemede özel sebepler
Baldamlasmixmelis( 62.4/ / /% ) yeni üye baş. Kilosu: 64.5 hedef kilosu: 54baş.tarh:04/09/15
elfkkk(75.2 / / /% )yeni üye baş.kilosu:76 hedef kilosu: 65 baş.tar:13/09/15
Hayat70(79.9/ / /% )yeni üye baş. Kilosu: 79 hedef kilosu: 66 baş.tarihi:14/09/15

Reengaareenk (71.3/ / /% )
yeni üye baş.kilosu:70, hdf kilosu:57 ,baş. Tar:5/08/15

Evet kızlar cumaya kadar gidecek alınanlar kimse kimsenin emeğini zedelemesin (aciyorum derya bir kilo vermiş ben gidip 500g almışim ilim deryadan fazla olduğu için -yüzden deryanın +yüzdesini yer ve takımı eksiye çeker eee buda kilo veren ama takımı eskilerde olanı demoralize eder )unutmayın biz iyi bir takımı çünkü iradeliyiz bayram bitti olan oldu artık cumaya kadar devam yiktiklarimizi toplayalim :)
Evet yaa,ben 62.4 e bile raziyim cuma günü

eslenme listenizi aynı titizlikle uygulamaya devam etmenize, egzersizi sürdürmenize rağmen, tartının ibresi bir türlü yerinden oynamak bilmez.

Su içmeye devam edin: Evet, bunu bin kere duydunuz ama iş duraklama dönemine gelince, su içmek özellikle önem kazanıyor. Bunun sebebi, suyun metabolizmayı işler tutması. Günde en az 1-1,5 litre su tüketin.

MEZURAYLA VÜCUDUNUZU ÖLÇÜN
Ölçün: Bazen tartı, kaydettiğiniz gelişmenin en iyi ölçütü olmayabilir. Eğer kilonuzda bir farklılık görünmüyorsa, bir mezura yardımıyla vücudunuzu ölçün. Eğer düzenli egzersiz yapıyorsanız, kilo kaybı olmasa bile, santim olarak inceliyor olabilirsiniz. Bunun sebebi, kasın yağdan ağır oluşudur. Kaslarınızı güçlendirdikçe, vücudunuz sıkılaşır ve incelir ama kilonuzda bir düşüş olmayabilir.

Egzersizlerinizde değişiklik yapın: Eğer bir süredir aynı tarz çalışma yapıyorsanız, vücudunuz buna alışmış olabilir. Bu durumda egzersizin etkisi azalır. Her gün 5-10 dakika daha fazla yürüyerek kalorileri yakmaya devam edebilir veya yaptığınız egzersizin temposunu arttırabilirsiniz.

Porsiyonları küçültün: Yedikleriniz sağlıklı besinler bile olsa, fazla miktarlarda tüketmek kilo verme hızınızı düşürebilir. Bu sebeple porsiyonları küçültmek iyi olabilir.

Beslenme günlüğü tutun: Her yediğinizi ve içtiğinizi saat saat mutlaka yazın. Eğer kilo vermeniz yavaşladıysa, bu günlükleri kontrol edip, bu dönemde yediklerinizi tekrar gözden geçirin. Yememeniz gereken besinler yediyseniz ya da fazla miktarda yemek yediyseniz, bunu değiştirin.

Bekleyin: Kadınların kilo vermesindeki yavaşlama hormonlarla da bağlantılı olabilir. Özellikle adet öncesinde ve başlarında vücut su tutabilir. Bu durumda diyeti bırakmak yerine sabredip, diyet programınıza devam edin. Kısa süre sonra bu şişkinlikten kurtulacaksınız.

KALORİ AZALTIN
Aldığınız kalorileri bir miktar azaltın:Hedeflediğiniz kiloya yaklaştıkça kilo vermeniz yavaşlar. Çünkü vücudun ideal kilosunu korumak için alması gereken miktarda kaloriye yakın kalori alıyorsunuzdur. Bu durumda, aldığınız kalorileri aşırıya kaçmadan bir parça azaltmak, kilo vermenizi hızlandırabilir.

Metabolizmanızı hızlandırın: Metabolizmayı hızlandırmanın en bilinen ve ispatlanmış yolu, vücudunuzdaki kas kütlesini arttırmaktır. Bunun sebebi, kasın, dinlenme anında yağdan daha fazla kalori yakmasıdır. Haftada iki-üç kez yapacağınız bir ağırlık çalışması istediğiniz sonucu sağlar.

Intervalli antrenman yapın: Pek çok çalıştırıcı, kilo vermedeki duraklamayı kırmanın en iyi yollarından birinin, intervalli çalışmayı egzersiz planınıza eklemekten geçtiğini iddia ediyor. Bu çalışmada, yoğun ve az yoğun aktiviteler bir arada uygulanıyor. Örneğin hep aynı hızda pedal çevirmek yerine, çalışmayı belli hız aralıklarına bölüp, çok hızlı, yavaş, orta hızda çalışmaya devam edebilirsiniz. Ya da yürüyüş ve koşuyla böyle bir çalışma yapabilirsiniz. Bu tür çalışmalarda önerilen yöntemse, yavaş yaptığınız egzersizi, hızlıdan 3 kat daha uzun uygulamak. Örneğin 5 dakika koşuyorsanız, 15 dakika yürüyün. Bunu en az 30 dakika boyunca tekrarlayın.

Değişiklik yapın: Bunun geçerliliğine dair bilimsel delil bulunmamakla birlikte, diyet uygulayan bazı kişiler beslenme planlarında yaptıkları değişiklikler sayesinde bu duraklama dönemini atlatabiliyorlar. Mesela yediğiniz tavuğu balıkla değiştirmek veya tavuk salatası yerine yumurtalı salata yemek gibi basit değişiklikler sizin üzerinizde de işe yarayabilir.

Biraz önce bir haşlanmış patates bir bardak ayran ve light peynir yedim. 60 mekik ve 30 göbek hareketi yaptım. Sabahtan beri ütü yapıyorum :mad: ve daha bir o kadar daha var. Acaba ütü yapmak kaç kalori yaktirir:KK59:

UYARI:
– BU LİSTE SADECE 1 GÜNLÜKTÜR.

– DÜZENLİ OLARAK BESLENME LİSTELERİNİ UYGULAMANIZA RAĞMEN,3 HAFTADIR KİLO VEREMİYORSANIZ BU LİSTEYİ UYGULAYINIZ.

– TAMAMLADIĞINIZDA KALDIĞINIZ LİSTEDEN DEVAM EDEBİLİRİSİNİZ.

1 GÜNLÜK HIZLANDIRICI DİYETİNİZ
SABAH
1 su bardağı diyet yoğurt
Veya

2 adet sade probiotik yoğurt
Veya
1 su bardağı diyet kefir veya diyet süt
2 dilim taze ananas
1 kiwi
1 adet limon lifli diyet büsküvi
1 çk toz tarçın
1 çk toz zencefil
Tüm malzemeleri blenderdan geçiriniz2 SAAT SONRA
3 adet mısır pirinç patlağı

ÖĞLEN
Doyana kadar çorba

Çorba malzemeleri
8 bardak su
2 adet derisiz tavuk baget
1 demet maydanoz
½ limon suyu
5-6 tane karabiber
2 ob kereviz ve sapları
3 yk haşlanmış kepekli pirinç

2 SAAT SONRA
3 adet mısır pirinç patlağı

2 SAAT SONRA
3 adet mısır pirinç patlağı + 1’er tk labne light peynir

AKŞAM
Sabah kahvaltısının aynısı

2 SAAT SONRA
1 avuç altın çilek
1 çb diyet kefir veya diyet süt
Taylan kümeli

Günaydın mini mini bir :KK70:

Cansu kahvaltıdan önce tartil bebis
senin su kardeşin dayaklik ama ne simit severmiş :KK70: bende çok severim :KK43:
aynen öyle tam dayaklık :( bende bayılırım zaten pastane yanımızda sabah simit kokularıyla uyandım bir de sıcak sıcak gelince bir acayip oldum valla

öğlen sadece meyve suyu içtim bir karton kutu. ayran yoktu malesef birazdan da bir tabak yoğurtlu makarna yicem yanında da doymazsam yoğurt eklerm ve salata

Sabah
1yumurta sarısı (beyazı pismemisti )
60g peynir
1kepekli lavaş
Yeşillik

Ara
Yarım nektarin

Öğle
Nescafe
6 adet gofret :(

Akşam
4yk kurufasulye
1yk pilav
1bardak ayran

Su:2lt
Spor:30dk yuruyus

Sabah
1yumurta sarısı (beyazı pismemisti )
60g peynir
1kepekli lavaş
Yeşillik

Ara
Yarım nektarin

Öğle
Nescafe
6 adet gofret :KK43:

Akşam
4yk kurufasulye
1yk pilav
1bardak ayran

Su:2lt
Spor:30dk yuruyus
güzel olmuş bence gofretler küçük hoşbeşlerdense tabi

Akşam yemeğim :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    190 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba naslsnz bende kilo verebilenlerdenim dimi @erigim kaptanim:KK76:bu cuma hepimiz dususlere geccz ins tekrar .menum
Sabah
Yarim pogaca zeytn peynir
Ara
Cok az ceviz ve findik(4 5 tane felan)
Ikindi
Bi kase sutlu cornflakes
Aksam(esimi bekliyorum ama planmi yazayim:kk77:)
Sac tava corba salata
Su 1 meyve

Uyanir uyanmaz limonlu su.

Sabah icin direk resim atacam. Okulda bulabildigim en saglikli seyler bunlardi. Yarin sabah evde kahvalti yapip gidecegim.

Öglen: 2 adet yumurtadan omlet, 2 dilim tost ekmegi(evde siyah ekmek kalmamis) 5 adet zeytin, 1 dilim peynir

Ikindi: yarim haslanmis misir

Aksama cok tatli krizine girdim böyle kücük seker gibi 3-4 cikolata attim agzima ve kendime 100 mekik ceza verdim aksama cekerim kaptanim az diyorsn baska bir ceza daha ver ve 1 bardak zayiflama shake i
Yatmadan önce de yogurt kürü yiyecem
daha ilk günden cikolata olmamaliydi ama en azindan kendimi zaptettim. :KK23: artik bir gün önceden diger günün listesini yapacagim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    104,6 KB · Görüntüleme: 64
Back