- 20 Ağustos 2015
- 445
- 789
- 18
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbulda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor...
evde tek misin?? bende iş yerindeyim ve laboratuvarda tekimVe ben tırsıyorum(
Akşam yemeğim :)
Niye kimseler gelmiyor ... cis yemiyor uz değil mi
canım daha hafifti ama adını bilmiyorum eşim almış çocukta durmayınca ögle yemeği niyetine gittigüzel olmuş bence gofretler küçük hoşbeşlerdense tabi
evet canımMerhaba naslsnz bende kilo verebilenlerdenim dimi @erigim kaptanimbu cuma hepimiz dususlere geccz ins tekrar .menum
Sabah
Yarim pogaca zeytn peynir
Ara
Cok az ceviz ve findik(4 5 tane felan)
Ikindi
Bi kase sutlu cornflakes
Aksam(esimi bekliyorum ama planmi yazayim)
Sac tava corba salata
Su 1 meyve
sen yurdışındamıydın yani türkiyedeysen baya bi değişiö var okullarda smothie filanUyanir uyanmaz limonlu su.
Sabah icin direk resim atacam. Okulda bulabildigim en saglikli seyler bunlardi. Yarin sabah evde kahvalti yapip gidecegim.
Öglen: 2 adet yumurtadan omlet, 2 dilim tost ekmegi(evde siyah ekmek kalmamis) 5 adet zeytin, 1 dilim peynir
Ikindi: yarim haslanmis misir
Aksama cok tatli krizine girdim böyle kücük seker gibi 3-4 cikolata attim agzima ve kendime 100 mekik ceza verdim aksama cekerim kaptanim az diyorsn baska bir ceza daha ver ve 1 bardak zayiflama shake i
Yatmadan önce de yogurt kürü yiyecem
daha ilk günden cikolata olmamaliydi ama en azindan kendimi zaptettim.artik bir gün önceden diger günün listesini yapacagim
gayet güzel canımAksam
3 kaşık bulgur pilavı (bol domatesli hatta yarısı domates Biber oldu )
Bir kase salatalık cacık
İstanbulda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor...
Ve ben tırsıyorum(
ay ne güzel ben olsam yaparım kahvemi izlerim yağmuru çok severimevde tek misin?? bende iş yerindeyim ve laboratuvarda tekim![]()
hee söyle güzel menüler görelim +4kg farkı cumaya kadar nasıl vereceksin cansucukNedir ki bu ?kimyager1508 kolay gelsin tatlim tebrikler birde kilo vermissin
Sabah: omlet, peynie 1 kirmizi biber, ceviz + yesil cay
Aksam: 3 tavuk kanat
Birazdan bir yesil cay daha yudumlarim
Sabah kahvaltidan önce: ip atladim ve squat filan hareketler yaptim.
yok kahve içiyorum eşime kızdım birazNiye kimseler gelmiyor ... cis yemiyor uz değil mi
tam buğdaydan yap mis gibibenim müsli bitti ya almayı unuttum yeni aklıma geldi öföföfff yarın tost yicem sanırım yanında da yoğurt felan bişeyler artık
Geçmiş olsun canımBugun hic saglikli brslenemedim Kizlar mide bulantim hala devam ediyor. İlaç içiyorum 2 gundur bulanti kesici.
Sabahkalkinca büyük bardak maydanoz suyu
Kahvalti domatesli 2 yumurta peynir zeytin bal 2 sandivic ekmeği. (Dun hic bisey yiyemedim sürekli cikarttim diye çok acikmistim)
Ara maden suyu ve 2 misir patlagi
Aksam kadarki sandivic ve sut, sonra cay
Ara 10 tane cekirdek, yarim elma, maydanoz suyu
kepekli dabdvich ekmekleri var onlara peynir yeşillik yada peynir domates köy akşamdan strecke hiçbirşey olmuyor yumuşacık kalıyor okulda gevrek zir olur hem dabdvich dikkate çekmez :) ben bitki çayının çokluğuna karşıyım malum üçten fazla bitki yanyana farklı etkileşimler yapıyor bugün olnasada ilerde böbreklerin sorulacak ayrıca protein tozuda aynı malum eczanelerde artık ticaret için satıyorlar evet yardımcı ama ne kadar sure kullanacak son yan etkileri neler fiyatı takma bazen fiyatta doğruluk göstergesi olmayabilir ayrıca takım bakanlığını yoksa sağlık bakanlığı mi onaylı bu en önemlisi sağlık bakanlığı derken ok ama birçok ilaç tarım bakanlığı onayıyla giriyor biz bitki yada hayvan değiliz ki tarım hayvancılık onayı yeterli olsun dimi amaIyi geceleerrr canlarr naslsnz ben yatsa gecyrm malum baya bi sabahciyim sabahlari cook acikiyrm evde hazrlmya hic vaktm olmuyo okula bile zor ywtsyim nerdeyse okuldada pigaca yada biskuvi tarzi seyler var bildgm kadaryla ama ins bi yolna sokcm olmzsa aksamdn kahvltlk hazrlcm yada cornflakes koyarm okldanda kucuk sut alrm kantnden .ole iste..simdi bi sey paylascm sznle.belki bilgnz vardr.ben form plus 7 cayni iciyrdm gunde 1 2 kez ve afedersnz wc ye cikmada etkli oluyrdu tadida hostu yani bana gore neyse bitti bugun baska bi eczaneye gttm sormya kiz bi urunden bahsetti protein tozu diyo asla hicbi katki maddesi yok diyo gida takviyesi zaten o yuzden eczanemzde var feln gozle gorlur incelme sagliyo feln dedi lullnnlar hep memnun felan fiyata gelnce 220 tlfiyati yuksek baya yani bana gore fiyatnn dsnda ole urnleri kullnmktan korkrm ve olabldgnce uzak durmaya calsrm zaten tabiki umarim mecbur kalmam ve hissetmem. R rengaarenkk yatmdn once shake dedi ya bana da milkshake gbi demslerdi aklma ordan geldi
acaba ayni urunmu diye
ole iste.yine gorszzz hepinizi opuyrmmmmm
![]()
Kilo değildir o normal diğerine devam edeceksin malum bende dün fala çıktım ana kilo olmadığını biliyorum bir kaç güne doğrusunu gösterir tartı çok tartışmanın sorunu bu işte şaşırtıyorMerhaba hanımlar;
Moralim çok bozuk çünkü pazar sabahı tartıldığımda(evdeyken) 55.3 çıkmıştım. Pazar günü baya yemek yedim ama dün hiç doğru düzgün bir şey yiyemedim. Vücudum su mu topladı nedir, şu an tartıda 56.6 çıkıyorum ki bir günde 1 kilo 300 gram almam mümkğnbdeğil bence. Napıcam ben?![]()
tozların zararı yok mu canım ya smotieye karşı değiliz hatta güzel tarifleri alabiliriz ıspanaklar yaptığım çok ise yaradı bende bugün 16:00daki arada onu yapmayı düşünüyorum
ben yıldırımdan çok korkuyorum. yolda yürürken yağmur yağsa ağaçların yanından yürüyemem meselaevde tek misin?? bende iş yerindeyim ve laboratuvarda tekim![]()