- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın . sabah tartıldığımda 63 çıktım. belki bu cuma 62 leri görürüm.
sabah kahvaltı da simitin çeyreğinden de daha küçük bi kısmını yedim.
Nedir bizim bu takımdaki simit belası![]()
Sadece tozu içersen zararlı ama ben tek bir öğünümü onunla tamamlıyorum böylece problem olmuyortozların zararı yok mu canım ya smotieye karşı değiliz hatta güzel tarifleri alabiliriz ıspanaklar yaptığım çok ise yaradı bende bugün 16:00daki arada onu yapmayı düşünüyorum
Bence gayet iyi. Bu sahake enerji protein içeceği falan mıSabah 7.00
3 yk kepekli yulaf+ yarım kase süt + 1 çay kaşığı bal
9.30 1 cappuccino vanilyalı ama şekersiz
10.30 ev yapımı müsli
Şimdi eve gidyorum size planımı yazacağım. Buraya yazınca yazdıklarımdan dışarı çıkmıyorum.
Saat 15.00 gibi izgara tavuk yaninada cacik veya ayran ve 2 dilim ekmek
16.00 gibi yarim haslanmis misir (veya 10 tane findik, badem karisimi)
17.00 1 meyve
18.00 shake ve yatmadan önce yogurt kürü
Spor: bugün 1 saat kosu yaptim okulla bide evde 100 mekik cekecegim dün ki cezam. Vaktim olmadigi icin haftada 3 gün birer saatden spor yapmaya karar verdim cumartesi günleride calisiyorum bütün hareket halinde oluyorum
Bide menülerim nasil tavsuye verirseniz cok sevinirim .
aksam yemeği yenmeyecekmisin pekiSabah 7.00
3 yk kepekli yulaf+ yarım kase süt + 1 çay kaşığı bal
9.30 1 cappuccino vanilyalı ama şekersiz
10.30 ev yapımı müsli
Şimdi eve gidyorum size planımı yazacağım. Buraya yazınca yazdıklarımdan dışarı çıkmıyorum.
Saat 15.00 gibi izgara tavuk yaninada cacik veya ayran ve 2 dilim ekmek
16.00 gibi yarim haslanmis misir (veya 10 tane findik, badem karisimi)
17.00 1 meyve
18.00 shake ve yatmadan önce yogurt kürü
Spor: bugün 1 saat kosu yaptim okulla bide evde 100 mekik cekecegim dün ki cezam. Vaktim olmadigi icin haftada 3 gün birer saatden spor yapmaya karar verdim cumartesi günleride calisiyorum bütün hareket halinde oluyorum
Bide menülerim nasil tavsuye verirseniz cok sevinirim .
ben yıldırımdan çok korkuyorum. yolda yürürken yağmur yağsa ağaçların yanından yürüyemem mesela
Simidi gormedim bu ara simit çok modakızlar günaydın . sabah tartıldığımda 63 çıktım. belki bu cuma 62 leri görürüm.
sabah kahvaltı da simitin çeyreğinden de daha küçük bi kısmını yedim.
Nasıl yanı ?Sadece tozu içersen zararlı ama ben tek bir öğünümü onunla tamamlıyorum böylece problem olmuyor
Gerek yok canım zamanında bu tur şeyleri boşuna kullanmış olarak soyluyorum@erigim zaten bende arastrmadn almam koly koly ole urunleri zaten kiz kendsi tantm yapmk istedi biraz galiba bende dinledm ins bu urunlere mecbur olmam ve hissetmm R rengaarenkk yaznca aklma geldi benmde.ole istee..sabah 6 7 findik ve 1 elma kendme bi sey hazrlyamdm ki malasef zaten gecde kaldm![]()
bizim için de az değil sağlıklı gitsin gr gr gitsin yeterGünaydın kizlar. Dün 80. 7 dim cumaya kendime hedef olarak 70 leri görmeyi koydum. 79.9 bile olur. Tekrar 70 li rakamlar istiyorum. Size az gelebilir ama ben kendimi biliyorum yavaş veririm kilo o sebeple büyük hedefler koyup umutsuzluk yaşamaktansa küçük hedefler le yavaş yavaş ilerleyecegim
Erigim genel kilo da da hedefim ilk olarak 65 düşmek . Sonrasında yenilerm. 80. 6 ile başlamıştım sanırım. Tarih 22 eylül du
Neyse hepinize neşeli günler dilerim. Ben dün ütü yu bitiremedim ona devam edeceğim. Ütünden nefret ediyorum ya![]()
ben işe geldim az önce. yaaaa benim mide bulantım hala geçmedi mide bulantısı için hap bile içiyorum ama çokta etkili olmuyor, sürekli bir bulantı hali hissetmek beni çok kötü yapıyoorrrKızlar nerdesiniz
Onun gibi bisey. Tok tutuyor seni ve alman gereken protein ve vitaminleri veriyor.Bence gayet iyi. Bu sahake enerji protein içeceği falan mı