Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Toptan yazayım.
Sabah 1 domates çok az peynir ve simit
Sonrasında bir bardaktan az süt
Bir bardak ayran
2 3 kaşık profetorol
Küçük Bir parça tarhana
1 haşlanmış patates.
1 tane de şeker
Dağınık böyle garip bir menü oldu. Artık yarın tam düzgün öğünler yapacağım. En iyisi 3 öğün ve 3 ara yapıp düzgün miktarlar yemek.

selam kızlar nasılsınız? ayyy ben bugün çok kötüyüm. nasıl bir burnum var anlamadım ki sanki tüm mutfak hala et kokuyordu. sabah kahvaltıyı zor yaptım. bütün gün midem ağzımdaydı sanki. bende kahvaltıdan sonra tüm mutfak dolaplarını sildim, halıyı sildim, aspiratörü yıkadım, yerleri, sandalyeleri komple aklınıza ne gelirse çamaşır suyundan geçirdim. tabi midem daha fazla dayanamadı ve az önce herşeyi çıkarttım. sabah yediğim domatesleri bile midem öğütmemiş :mad: günümden bahsedersem;

kahvaltı saat 10:00; 3-4 lokma sucuklu yumurta, domates, zeytin, peynir, 1 lokma bal, 1.5 dilim ekmek, şekersiz çay
saat 15:00 orta boy salkım üzüm
akşam 16:30 2 tane mücver, 3-4 kaşıl yoğurt
çok midem bulanıyordu bende 1-2 saat uyumuşum
eşim çaya kaldırdı, tatlı da vardı yarım dilim sakızlı muhallebi ve 2 bardak çay içtim.
ayyy içmez, yemez olaydım, aradan 15 dk geçmedi kendimi lavaboya zor attım ne varsa çıkarttım. dediğim gibi ne kahvaltıdaki domates, ne yediğim mücver ne tatlı, ne çay kaldı hepsi çıktı. ıııyyyhhhh sizinde midenizi bulandırmadım umarım :KK43:
hala midem kaynıyor resmen, bi soda içsem fayda eder mi acaba?

selam kızlar nasılsınız? ayyy ben bugün çok kötüyüm. nasıl bir burnum var anlamadım ki sanki tüm mutfak hala et kokuyordu. sabah kahvaltıyı zor yaptım. bütün gün midem ağzımdaydı sanki. bende kahvaltıdan sonra tüm mutfak dolaplarını sildim, halıyı sildim, aspiratörü yıkadım, yerleri, sandalyeleri komple aklınıza ne gelirse çamaşır suyundan geçirdim. tabi midem daha fazla dayanamadı ve az önce herşeyi çıkarttım. sabah yediğim domatesleri bile midem öğütmemiş :mad: günümden bahsedersem;

kahvaltı saat 10:00; 3-4 lokma sucuklu yumurta, domates, zeytin, peynir, 1 lokma bal, 1.5 dilim ekmek, şekersiz çay
eşim çaya kaldırdı, tatlı da vardı yarım dilim sakızlı muhallebi ve 2 bardak çay içtim.
ayyy içmez, yemez olaydım, aradan 15 dk geçmedi kendimi lavaboya zor attım ne varsa çıkarttım. dediğim gibi ne kahvaltıdaki domates, ne yediğim mücver ne tatlı, ne çay kaldı hepsi çıktı. ıııyyyhhhh sizinde midenizi bulandırmadım umarım :KK43:
Çok geçmiş olsun. Hayırlısı olsun inş

Merhaba kizlarrr nasilsiniz @erigim ve alpikesonsuz alpikesonsuz cook cok gecnis olsun mevsim gecisleri dikkat edelim menume geceyim
Sabah
Klasik kahvalti(ekmek yerine ceyrek simit)+3 4 minik dilim borek
Ikindi bir tabakta sebzeli et yemegi+az bulgur pilavi+kavurma+yogurtlu fasulye(sanirim) ama az az yemeye calstm hepsibden+ayran
Su
Canım simit borek olmamış evet
Ben piknikteydim usuttum yere oturdum bi ara açısı fena çıkıyor :(
gözümün önünden kalkmaları gerek bir tepsi baklava duruyor evde bıktım ben de ama diyet psikolojisi itiyor resmen ye ye diye ama okuldayım zaten yarından itibaren 8saatim rahat oh mis bir de gelmişken söyleyeyim belki yarın okul sebebiyle unuturum bu sabah aç karnına 51.9 kg çıktım
Tmm canım ayy sizin okullar açılıyor ne heyecan ne hazırlık :)
Yarin Allah izin verirse daha degisik baslcm gune okul basliyor..ogrencilerim veliler..tekrar sabahcilik ki iki vesait gdyrm
Bi taraftan 3 aydir full oglumlayim ondan ayrilma duygusu....
Veeee bayramin ardindan tarti gunu....
Degisik,yogun ama ins hayirlisiyla huzurlu baslar huzurlu biter...
Ay ilk gün senin için zor lur oğlundan ayrı :( bol bol sarılıp sevgi depoliyonux dimi :)
Slm Ne yedim belirsiz bugun parça parça bir sürü şey yedim inşallah yarın arti çıkmam. Hala Karnım ağrıyor.
Bizi kurban mi çarptı ne :(
spor:
1mile
kalça seviye 1
dumbell video/12dk
400ip

su belirsiz hiç dikkat etmedim ne kadar içtiğime 2ltyi geçmiştirama
Spor geri dönmüş :)
Toptan yazayım.
Bir bardak ayran
2 3 kaşık profetorol
Küçük Bir parça tarhana
1 haşlanmış patates.
1 tane de şeker
Dağınık böyle garip bir menü oldu. Artık yarın tam düzgün öğünler yapacağım. En iyisi 3 öğün ve 3 ara yapıp düzgün miktarlar yemek.
Prifitorol olmamış :(
Kızlar çok üzgünüm bende bu gün diyeti bozdum. Artık geçti pişman değilim. Evde son günüm annem her bulduğunu ağzıma tıktı. Napalım oldu artık. Yarın yeni bir haftaya başlıyoruz. Geçmişi unutalım artık hadi.
Unutalim bugün söndü :(

sende benim gibisin ya ben evde hiç et pisiremwdim valla :(

Selam kızlar
Daha iyiyim hala karnim ağrıyor ama diare geçti en azından oğlundan yapışık bana annemlerdeyiz bile üstumden inmedi dinlenemedim o uyurken yanında uyudum biraz bi tek o dinlenme
Akşam üzeride dayimlar memleketten gelmiş bayramlaşmaya gittik ayy dayım hemen laf soktu sen hala kilo vermedim mi çocuk kaç aylık oldu diye
Çıldırdı verdim diyorum hanı nerde diyo
Ayy sana ne dayi vermiycem belki dedim
Ver ver diyo
Kendisi hergun sabah 5de kalkar koşar hiçbir zararlı alışkanlık yok gali içecekler dahil olmeyecegim ben diyo
Bende allah ol derse olur öl derse olursun diyorum
Yok ben kendine iyi bakıyorum diyo
Hee dayı mezar taşına yazacam dedim çok iyi baktı ama olmadı oda öldü diye dedim
Millet koptu gülmekten
Ama ben artık bu sizlerden biktim hızlı kilo vermek istiyorum :(

Selam kızlar
Daha iyiyim hala karnim ağrıyor ama diare geçti en azından oğlundan yapışık bana annemlerdeyiz bile üstumden inmedi dinlenemedim o uyurken yanında uyudum biraz bi tek o dinlenme
Akşam üzeride dayimlar memleketten gelmiş bayramlaşmaya gittik ayy dayım hemen laf soktu sen hala kilo vermedim mi çocuk kaç aylık oldu diye
Ver ver diyo
Kendisi hergun sabah 5de kalkar koşar hiçbir zararlı alışkanlık yok gali içecekler dahil olmeyecegim ben diyo
Hee dayı mezar taşına yazacam dedim çok iyi baktı ama olmadı oda öldü diye dedim
Millet koptu gülmekten
Ama ben artık bu sizlerden biktim hızlı kilo vermek istiyorum :KK43:
oyyy oyyy süpersin yaaa iyi laf söylemişsin çok güldüm :KK70: ayyy böyle patavazsız insanlardan hiç hoşlanmıyorum. bana da ayyy ne güzel vermişsin ama düğünler geçsin alırsın yine diyorlar. bende ben düğün için zayıflamıyorum. yeme alışkanlığımı değiştirip sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum onun için korumayı düşünüyorum diyorum gülüyorlar görücez bakalım diyolar. ayyyy ne gıcık oluyorumm

Geçmiş olsun canım nazar mi değdi gruba ne .
Selam kızlar
Ver ver diyo
Millet koptu gülmekten
Ama ben artık bu sizlerden biktim hızlı kilo vermek istiyorum :KK43:
ptavatsiz insanlar işte. Bende çok sıkıldım hızlı gitsin istiyorum artık . O sebeple anlıyorum seni.

Benim diyetisyenimin verdiği bir diet menu var. Onu yapayim diyorum kızlar . Biraz fazla gibi görünüyor yazarken ama düzenli yapınca gerçekten ise yariyor. Günde 5 dilim ekmek var. Öğlen yada akşam 2 kaşık pilav yada makarna si var. Günde 3 ana öğün 5 ara öğünde n oluşuyor . Bazi yiyecekleri değiş Tokuş yapabiliyorsun falan aynintili bir menü . Şimdi onu arayacağım bulursam size de fotosunu cekerim

oyyy oyyy süpersin yaaa iyi laf söylemişsin çok güldüm :KK70: ayyy böyle patavazsız insanlardan hiç hoşlanmıyorum. bana da ayyy ne güzel vermişsin ama düğünler geçsin alırsın yine diyorlar. bende ben düğün için zayıflamıyorum. yeme alışkanlığımı değiştirip sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum onun için korumayı düşünüyorum diyorum gülüyorlar görücez bakalım diyolar. ayyyy ne gıcık oluyorumm
öf hiç sorma ya bizim evdekiler de hiç inanmıyo o iki sene önce aldığım pantolonlara gireceğime o zamanlar da spor yapar yediklerime daha çok dikkat ederdim gittim 34beden pantolon aldım iki tane sığıyordu bacaklarım rahat bir şekilde ama fermuar ve düğme kapanmıyordu hala da etiketiyle duruyorlar ne zaman böyle diyet vs başlasam o pantolonlar hala etiketiyle duruyo görüyoruz vs şeyler anne dediğin destek olur ama nerde bizdeki bildiğin dışardan laf sokmaya çalışan teyzeler gibi maşallah

Tmm canım ayy sizin okullar açılıyor ne heyecan ne hazırlık :)

Bizi kurban mi çarptı ne :KK43:

Spor geri dönmüş :)
aynen öyle ilk gün hep adana dürüm olur bizde umarım arkadaşımı ikna ederim de bir kutu ayranla geçer of off bahçeler mis gibi kokacak :(

Herkese merhaba. Beni tanımayanLara kısa bir özet geceyim 8. Ayda başladım bu grupta diyete ve bıraktım tatile felan gittim tatilden sonra geleceğime söz vermiştim ve geldim umarım @erigim beni kabul eder çünkü birraz geç geldim :oops: ve kiloları alarak :KK23:.
Adım Büşra 18 yaşındayım 1.70 boy 71 kilo.
@erigim kabul edersen beni bu sefer bilinci, sağlıklı ve en önemli kalıcı bir şekilde kilo vermeye hazırlanıyorum ve yarın başlıyorumHoppa önümde tam 6 ay var ve ben 55 görcem bu sefer Allahın izniyle
Buarada hepinizin bayramı mübarek olsun

Toptan yazayım.
Bir bardak ayran
2 3 kaşık profetorol
Küçük Bir parça tarhana
1 haşlanmış patates.
1 tane de şeker
sabah simitlerini bırakamazsan imkanı yok kilo veremezsin en iyi ihtimal kilon sabit kalır o kadar diyorum kahvaltı sevmediğim için sınav dönemlerimin kurtarıcısıydı ben öyle sanardım tabi bi bakmışım ki pileli etek balon etek olmuş

Herkese merhaba. Beni tanımayanLara kısa bir özet geceyim 8. Ayda başladım bu grupta diyete ve bıraktım tatile felan gittim tatilden sonra geleceğime söz vermiştim ve geldim umarım @erigim beni kabul eder çünkü birraz geç geldim :oops: ve kiloları alarak :KK23:.
Adım Büşra 18 yaşındayım 1.70 boy 71 kilo.
@erigim kabul edersen beni bu sefer bilinci, sağlıklı ve en önemli kalıcı bir şekilde kilo vermeye hazırlanıyorum ve yarın başlıyorumHoppa önümde tam 6 ay var ve ben 55 görcem bu sefer Allahın izniyle
Buarada hepinizin bayramı mübarek olsun
hosgeldin biraz geç mi oldu ne bi bakayım yarın geçmişte ne demisiz sana giriş kilon filan yarın sabah tartil bayram dinusu hepimiz tartiliyoruz ok

IMG_20150927_234155.jpg

sabah simitlerini bırakamazsan imkanı yok kilo veremezsin en iyi ihtimal kilon sabit kalır o kadar diyorum kahvaltı sevmediğim için sınav dönemlerimin kurtarıcısıydı ben öyle sanardım tabi bi bakmışım ki pileli etek balon etek olmuş
haklısın canım hep esim yüzünden gıcık gidip sıcak sıcak alıyor :KK11: dayanamayıp yiyorum bende :KK11: Allahtan bugün bana tam buğday ekmeği almış 3- 4 gün yerim onu.

Ne geldi aklıma . Bir ara ise giderken sabah 2 poca alırdım birini sabah birini oglen yerdim. Başka bir şey yemezim. Aksama kadar aç aç gezerdim. Sonra da akşam tabii ipin ucu kaçar di sonrada kilo veremiyorum diye zirlardim. Bu kadar az ve sağlıksız ve düzensiz yemekle kilo verilir mi hiç. Ah ah senelerce bos şeyler le metabolizmayi boşuna bozduk:KK12:

Günaydinlar kizlarrrr Almanyadan selamlar 06:06 gösteriyor suan saatlerr...yokkk ben erken uyanmadim tüm gece uyuyamadim :KK70::KK70: birazdan spor ve kahvaltimi edicegim...kahvaltidan sonra görüsmek dilegiyle

slow pek dinlemem ama bu parcayi tavsiye ederim :oops:

sporun yaninda calinabilcek hareketli bir sarki: :rolleyes:

Back