Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok koruyum geceden beri ishal kusma olsa ilaçla kesmek gerekli ama olmadığı için müdahale etmedim anneme geldim kuzeye bakıyorlar
Göbekli ergen mişuan kahvaltımı da yapıyorum bitince spor planım vardı da misafir işi çıktı aniden öğlen yaparm artık akşama da okul hazırlıkları ay heyecanlandım
sabah:
1kase sütlü müsli
2parmak kalınlığında simit/kardeşim sırf ben kilo veremeyim diye almış sabah görmemiştim hiç odama geldi sana simit aldım ye diye bir parça aldım bıraktım avcunu yalar göbekli ergen hıh![]()
en güzeli bu bencejudiee canim. Sabah kahvaltini iyi yaparsan öğlene çok acikmazsin. Oglwn yemekhaneye gidersen de çorba, salqta, yoğurt veya ayranla gecirirsin. Arada da mutlaka nohut, fasulye, tavuk falanda cikar. Hep kizartma cikmaz diye düşünüyorum. Bizim okulda mutlaka yoğurt veya ayran olurdu. Eğer kantinde yersende ayran ve kepekli sandivic yersin. Benim aklima bunlar geldi. Kantininiz nasil neler var bilmiyorum ki :)
Sağol canimGeçmiş olsun erigim
Afiyet olsun sütlacı hak ettinkahvaltım:
Yarım dilşm tb ekmeği
Yarım yumurta
5 zeytin
Minicik bir kase sütlaç
Domates, salatalık
yok yok tartilacak herkes ona gore cumaya kadar telafi edeceğiz bizde pek masum değilizHoş buldum kaptan.maalesef +1 ile döndüm. Ben yarın tartilmayayim.
Çok geçmiş olsun...
evet canım bakalım kimler kilo almış cumya kadar yuklenelim onlara düzene sokalimYarın tartı günü mü hiç haberim yoktu inş okul telaşıyla unutmam
Yoğurt ?Evde hiç sebze yok.ne yiyecegimi şaşırdım.akşama tarhana çorbası var
Çok sukur o var.dün gelir gelmez mayaladim.buzluga da bir şey koyamamıştım.domates,salatalık....hiç bir şey yok.iki gün boyunca kebap yeyince protein de istemiyor vücut...Yoğurt ?
marketler bomboş zaten hal kapalı olduğu için pazar varsa en güzeliÇok sukur o var.dün gelir gelmez mayaladim.buzluga da bir şey koyamamıştım.domates,salatalık....hiç bir şey yok.iki gün boyunca kebap yeyince protein de istemiyor vücut...
Yarın pazardan alırız inş.
Alttan soğutmalı üstten ısıtmalıBugün de saçma sapan geçiyor . Patates haşlayayim bari. Pek bir sey yiyemiyorum ne yesem.midem ağzımda . İnşallah yarın iyinolurum. Cumaya kadar çok sıkı tutup telafi etmem gerek. Ayağımda buz karnımda sıcak su torbası çok komik bir durumdayım![]()
Nerelerdesin sen: (@erigim,alpikesonsuz gecmis olsun kizlar...bende darti günü bugün saniyordum
bu aralar pek ihmal ettim kusura bakmayin
![]()
artık bitirelim kacamaklarin bayram bittiitiraf ediyorum gün içinde toplamda yarım simit 1.5dilim baklava yedim saatleri belli değil gördükçe canım çekti bir yerde patladım((( menümü de yazayım da bol bol eleştirin beni
sabah:
1kase sütlü yulaf
2parmak simit
ara: yarım avuç fıstık
akşam
1.5kase yoğurt çorbası
1tabak mercimekli patlıcan yemeği
gözümün önünden kalkmaları gerek bir tepsi baklava duruyor evde bıktım ben de ama diyet psikolojisi itiyor resmen ye ye diye ama okuldayım zaten yarından itibaren 8saatim rahat oh mis bir de gelmişken söyleyeyim belki yarın okul sebebiyle unuturum bu sabah aç karnına 51.9 kg çıktımAlttan soğutmalı üstten ısıtmalı
Nerelerdesin sen: (
artık bitirelim kacamaklarin bayram bitti![]()
simit ve börek aynı anda olmamış ikisinden de olacaktı madem keşke tadımlık alsaydınMerhaba kizlarrr nasilsiniz @erigim vealpikesonsuz cook cok gecnis olsun mevsim gecisleri dikkat edelim menume geceyim
Sabah
Klasik kahvalti(ekmek yerine ceyrek simit)+3 4 minik dilim borek
Ikindi bir tabakta sebzeli et yemegi+az bulgur pilavi+kavurma+yogurtlu fasulye(sanirim) ama az az yemeye calstm hepsibden+ayran
Su
Miktarlar az azdi yani bi buyuk tabaga sigacak kadardi hepsi ewt simit ve borek olmdi ayni anda farkndaym snra baya bi dolastm sayilir ins ertmstrm regl donemmde istahim artar malasef ki yinede iyi gecrdgmi dusnuyrm diger donemlerne gore inssimit ve börek aynı anda olmamış ikisinden de olacaktı madem keşke tadımlık alsaydınikindi güzel gibi duruyor ama miktarlar belli değil pek yorum yapılamaz