Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yazmayı unutmuşum kızlar okul zamanı saat 12de öğle arası bildiğiniz gibi 16 gibi de evde olunuyor öğle yemeklerimizde haftada bir gün döner diğer günlerin çoğunda aşırı yağlı pirinç pilavı ve bir çeşit yemek en az iki haftada bir şinitzel kadınbudu ve patates kızartması gibi şeyler oluyor o yüzden bu dönem yemekhanede yememeyi düşünüyorum açıkçası hem doyurmuyor pirinç dolayısıyla hem de diyete uygun olduğunu pek sanmıyorum onun yerine sabah kahvaltıda yine yulaf vs gibi tok tutucu şeyler yiyip öğle arasında da kantiden geçirmeyi düşünüyorum ama ne yiyebilirim hem beni birkaç saat tok tutacak hem de az kalori alacağım evden birşeyler getirmekten hoşlanmıyorum arkadaşlarımın da öğrenmesini istemiyorum ona göre acil alternatifler gerekli :(

Iyi geceleerr naslsnz kizlar menumu paylasayim hemen
Sabah
Peynir domates salatalik sucuklu 1 yumurta 2 3 dilim ekmek
Ikindi
1 mandalina
Aksam
Sutlu nesfit
2.5 lt su ara ara 2 kucuk cikolata
judiee judiee ayni sorunun cevabni bende merak ediyrm sanirim yuvarlak misirlar varya onlrdan olblr hem lezzetli hemde kalorisi az.

Iyi geceleerr naslsnz kizlar menumu paylasayim hemen
Sabah
Peynir domates salatalik sucuklu 1 yumurta 2 3 dilim ekmek
Ikindi
1 mandalina
Aksam
Sutlu nesfit
2.5 lt su ara ara 2 kucuk cikolata
judiee judiee ayni sorunun cevabni bende merak ediyrm sanirim yuvarlak misirlar varya onlrdan olblr hem lezzetli hemde kalorisi az.
O da bir seçenek ama bizim okulda yağlı olanları var Gong yani her zaman yemek pek mantıklı olmaz diğerini de yesem acayip kaçar okulda Gong varken dışardan almak direk göze çarpar eminim

O da bir seçenek ama bizim okulda yağlı olanları var Gong yani her zaman yemek pek mantıklı olmaz diğerini de yesem acayip kaçar okulda Gong varken dışardan almak direk göze çarpar eminim
Aynı dertten bende muzdaribim. Okulun yemekle güzel ama bakalım yurtta akşam yemeklerinde napıcam. Sağlıksız olanlardan yemeyeyim diyorum ama yemekhaneye inince zaten açlıktan gözüm dönmüş oluyor, incecik kızları yerken görünce benimde canım çekiyor. Önümüzdeki hafta yemek düzenim oturana kadar bocalayabilirim.

Aynı dertten bende muzdaribim. Okulun yemekle güzel ama bakalım yurtta akşam yemeklerinde napıcam. Sağlıksız olanlardan yemeyeyim diyorum ama yemekhaneye inince zaten açlıktan gözüm dönmüş oluyor, incecik kızları yerken görünce benimde canım çekiyor. Önümüzdeki hafta yemek düzenim oturana kadar bocalayabilirim.
öğle yemeğini atistirmaliklarla geciriyordum dersim genelde sabah başlayıp 4gibi bitiyordu akşamda mümkünse yoğurtlu çok tüketip karnını dolduruyordu çorba yoğurt çok zda yaglida olsa yemekten
53den 43civarlarina inmistim birde günlük yürüyordum birde bildiğin göbek atıyordu oynak oda arkadasimla :)

aynen öyle çok fena acıkıyorum ben hani bir de kahvaltı etmezdim bir simit vs bişler alırdım bazen. kahvaltı yapmayı sevmeyince öğlen çok acıkırdım bir de dondurma derdi var arkadaşlar ısrar edince bir güzel yeniyo :(

öğle yemeğini atistirmaliklarla geciriyordum dersim genelde sabah başlayıp 4gibi bitiyordu akşamda mümkünse yoğurtlu çok tüketip karnını dolduruyordu çorba yoğurt çok zda yaglida olsa yemekten
53den 43civarlarina inmistim birde günlük yürüyordum birde bildiğin göbek atıyordu oynak oda arkadasimla :)
o atıştırmalıklar neler işte bize o lazım :D

Kızlar çok koruyum geceden beri ishal kusma olsa ilaçla kesmek gerekli ama olmadığı için müdahale etmedim anneme geldim kuzeye bakıyorlar

o atıştırmalıklar neler işte bize o lazım :KK70:
Valla herşey bazen küçük poşetlere kuruyemiş gunkurusu karışımı bazen kentinden bisküvi zaten arkadaşlarla oturunca sana kalmıyor iki uç taneden de birşey olmuyor:D

Ayyy canimm sende mi hasta oldun. Çok geçmiş olsun. Bisey mi dokundu acaba? Eğer devam ederse Dr git mutlaka. Serum takarlar rahatlarsin. Ben serum ve ilaç almadan duzelemiyorum öyle durumlarda.
Kızlar çok koruyum geceden beri ishal kusma olsa ilaçla kesmek gerekli ama olmadığı için müdahale etmedim anneme geldim kuzeye bakıyorlar

Valla herşey bazen küçük poşetlere kuruyemiş gunkurusu karışımı bazen kentinden bisküvi zaten arkadaşlarla oturunca sana kalmıyor iki uç taneden de birşey olmuyor:KK70:

hım benim sadece bir arkadaşım yemekhaneden yemiyor onunla takılacağım için baya bir kalır ve o sürekli çikolatalı şeyler yer umarım beni de bozmaz kalori hesabına göre besleneyim o zaman okulda

şuan kahvaltımı da yapıyorum bitince spor planım vardı da misafir işi çıktı aniden öğlen yaparm artık akşama da okul hazırlıkları ay heyecanlandım :rolleyes:

sabah:
1kase sütlü müsli
2parmak kalınlığında simit/kardeşim sırf ben kilo veremeyim diye almış sabah görmemiştim hiç odama geldi sana simit aldım ye diye bir parça aldım bıraktım avcunu yalar göbekli ergen hıh :KK67:

judiee judiee canim. Sabah kahvaltini iyi yaparsan öğlene çok acikmazsin. Oglwn yemekhaneye gidersen de çorba, salqta, yoğurt veya ayranla gecirirsin. Arada da mutlaka nohut, fasulye, tavuk falanda cikar. Hep kizartma cikmaz diye düşünüyorum. Bizim okulda mutlaka yoğurt veya ayran olurdu. Eğer kantinde yersende ayran ve kepekli sandivic yersin. Benim aklima bunlar geldi. Kantininiz nasil neler var bilmiyorum ki :)

geçmiş olsun canım sende mi hasta oldun. Benden mi bulaştı ne :KK53:

Günaydın kizlar . Daha iyi gibiyim ama Karnım hala ağrıyor :KK11:
Peynir domates biraz simit atıştırdım az az. Şimdi ilaç içeceğim. Halim olursa biraz evi toparlayacagim. İş yaparsam unuturum belki karın ağrısını .

judiee judiee canim. Sabah kahvaltini iyi yaparsan öğlene çok acikmazsin. Oglwn yemekhaneye gidersen de çorba, salqta, yoğurt veya ayranla gecirirsin. Arada da mutlaka nohut, fasulye, tavuk falanda cikar. Hep kizartma cikmaz diye düşünüyorum. Bizim okulda mutlaka yoğurt veya ayran olurdu. Eğer kantinde yersende ayran ve kepekli sandivic yersin. Benim aklima bunlar geldi. Kantininiz nasil neler var bilmiyorum ki :)
inan kantinde neler var ben de bilmiyorum meb yine birşeyler yaptı o kalktı bu kalktı taze sebze meyve kuruyemiş vs gelecek diyorlar ama hiç bilmiyorum ne olacak bizim yemekhanemizde bir gün baklagil bir gün döner diğer günler kafalarına göre bir yemek pilav ve bazen çorba yemeği sevmediğim zamanlar çok oluyor o yüzden pilavı yemek zorunda kalıyorum o da aç bırakıyor zaten kantinden yicem bu dönem

Back