- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Super tatlim tebriklerrrrr :)Toptan yazayım
Sabah 1 domates
1 kb kadar peynir
1,5 dilim tb ekmeği
Çok az zeytinyağı
Saat 3 gibi
2 küçük incir
5 tane üzüm
Aksam
1 dilim kadar kizarmis ekmek
2 kaşık salata
2 kaşık koz patlıcan soğan biber karışımı
3 parça kemikli et (bir buyuk kaşık kadar ancak gelir keçi eti pek sevmedigimden fazla yemedim )
Sonrasında çekirdek vardı ama ben yer gibi yapıp 5 tane falan yedim tabağı geri ittim
Çeyregun yarisi kadar nar yedim birde bu kadaaaar
normalde olsa yarım ekmek arası tika basa et yerdim. Bir tabak çekirdeği huplerdim. Üstüne tatlılar tuzlular ucardi hava da ama yemedimartık yatmadan bir bardak ayran yada süt içerim çünkü hiç kalsiyum almamış im bugün. Başkada bir şeye gerek yok
Misfirligi bu kadar hafif atlattı m ya aferin bana. Him bir ısırık kek yedim ama onuda söyleyeyim kibrit kutusunun yarısı kadar falandi.
Utanarak menumu yazıyorum
Sabah
1yumueta biraz peynir
Ara
2ece çikolata
1kahve naneli
Akşam
Mangal et (ekmeksiz)
Salata
3 tane şekerpare
Biraz cekirdek![]()
Piknikte gittiSuper tatlim tebriklerrrrr :)
Sekerpareleri keske daha erken bi saatte yeseydin canimm
ben de sevmiyorumBende hemen günümü yzayim.
Kahvalti saat 11:00 2 dlim kepekli ekmek peynir zeytin salata domates
Ara farklı zamanlarda 2-3 kusbasi büyüklüğünde et, bol su, soğuk yeşil cay, ufak salkim uzum,
Aksam 2-3 kasik sakizli muhallebi, 7-8 findik, şekersiz cay
Bugün kemikli etleri kaynatip ayikladim. Ben etle ugrasmayi hic sevmem. Onun için o kadar midem bulandi ki iştah falan kalmadi. Koku tüm solunum ve tat bolgelerime isledi. Evi camasir suyuna bogdum sonrasi resmen. Kendimi banyoya zor attim. Ama hala burnumda et kokusu var iiiyyyhhhh![]()
Toptan yazayım
Sabah 1 domates
1 kb kadar peynir
1,5 dilim tb ekmeği
Çok az zeytinyağı
Saat 3 gibi
2 küçük incir
5 tane üzüm
Aksam
1 dilim kadar kizarmis ekmek
2 kaşık salata
2 kaşık koz patlıcan soğan biber karışımı
3 parça kemikli et (bir buyuk kaşık kadar ancak gelir keçi eti pek sevmedigimden fazla yemedim )
Sonrasında çekirdek vardı ama ben yer gibi yapıp 5 tane falan yedim tabağı geri ittim
Çeyregun yarisi kadar nar yedim birde bu kadaaaar
normalde olsa yarım ekmek arası tika basa et yerdim. Bir tabak çekirdeği huplerdim. Üstüne tatlılar tuzlular ucardi hava da ama yemedimartık yatmadan bir bardak ayran yada süt içerim çünkü hiç kalsiyum almamış im bugün. Başkada bir şeye gerek yok
Misfirligi bu kadar hafif atlattı m ya aferin bana. Him bir ısırık kek yedim ama onuda söyleyeyim kibrit kutusunun yarısı kadar falandi.
Kızlar aynı kilofayım ya 0 fark
İnşallah canım tartıda artuydim ama reglden dolayı galiba karnım inanılmaz sus ve dün yediklerimize dokundu galiba çok kötü mide ağlıyor içerdeMaşAllah sunhanAllah. Tü tü tü... Çok iyi gidiyoruz hanımlar. Hıh herkes neler neler yiyor. Gerçi onlarada yazık keşke bilincinde olsalar.
İkindin yemeğimde 4 kaşık fasülye, maydonoz bol yoğurt yedim.
Ondan sonra başladık komşuları gezmeye. İsimlerini saymayayım çok zararlı. Çirkin insanların fazla fazla yedikleri şeylerden vardı. Dokunmadım. Komşunun biri ketenin. yanına bir bardak ayran yapmış, onu içtim. (keteyi tabiki yemedim) O kadar. Şimdi bir kafile misafir daha bizim eve doğru hareket etmekte. Midem kazındı. Soda içiyorum. Onlarlada yemiycem inşAllah. Çok uykum gelmezde spor yapabilirsem yazarım.
@erigim pişmanlık yok. Yarın telafi inşAllah.
Nasıl oldun derya toparladın miŞimdi de kendime yoğurt kuru yaptim onu yicem belki agzimin tadi değişir![]()
İlk hedef ptesiye artı olmadan çıkmakKızlar aynı kilofayım ya 0 fark
Günaydın :)Ben yatiyorum Kizlar bugün çok Yoruldum. Birde bugün ben nobetciydim ise gittimherkese iyi geceler Allah rahatlik versin opuldunuz
çok geç saatlerde yemissin canım sabah akşam arası hiçbirşey yemedim miIyi geceler kizzlarr bugunku menum
Sabah
Maydonoz suyu+cornflakes sutlu
Aksam 1 dilim borek+ 1dilim baklava
22 00 civari
1 tabak kavurma+ceyrek kadayif tatlisi
2 lt su
Saatler ve menuler dengesz biliyrm fakat iki ziyarete gttk ve ikisnede gec kaldk
Bu nedenle boyle oldu
@erigim oncelikle nasilsin ozlettin kendinibu arada asil gruba hangi cuma girecektim ins net olarak?
ohh 55e inmeden jiliian ve slim in 6ya bulasmiycsm acayip sıkılaştırıyor ve de kas yapıyor kilo zir gidiyor bu kiloda yapamamJillian yaptım. Zaten gün boyu yorulmuştım. Yatıyorum bende.
Olan oldu. Bu günlerde gelir geçer. İnsan neler atlatıyor. Regl halinle canını sıkma. Unutma! Evet yeni bir 'biz' üzerinde çalışıyoruz ama şu anki halimiz çok kötü olduğundanndeğil. Biz sadece bedenden ibaret değiliz o sadece bizim geçici bir parçamız. Ve ruhu güzel insan her daim güzeldir. Biz kendimiz çok kötü olduğu için değil onu geliştirebileceğimiz için üzerinde çalışıyoruz. Yani sen ve hepiniz kılar çok güzelsiniz. Birşeyler yapmak için çabalıyorsunuz. Emekleriniz (sadece çektiğiniz sıkıntı bile) beğenilmeye değer. Hepinizi öpüyorum ve üstün dökmenin bir lafı var "dağlardan koparılmamış tüm çiçekleri sizlere armağan ediyorum"ohh 55e inmeden jiliian ve slim in 6ya bulasmiycsm acayip sıkılaştırıyor ve de kas yapıyor kilo zir gidiyor bu kiloda yapamam
Ya ben nasıl bu kilolari geldim hayatımın maximumundayim ama gidecek
Pazartesi canım bildirim. Erigim söylemişti. Tamam bekliyoruz seniErigim,ahufizar canim bildirimi sordum ama yok sanirim..inan ojuyamiyorum sayfalari..evim tiklimtiklim..dedim ya bana okul acilana kadar sure verin..paxartesi itibariyle buralardayim..
Bildirim olmadi ama dimi..