Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çook güzel olmuş bence reçel de afiyet olsun

@Judie şimdi aklıma geldi. Üzücü birşey söyliycem. Sporu birden kestin ya. Kaslar eridiği için kilon az çıkmış olabilir. Ama inşAllah gerçekten vermişsindir.
yok kız ne birden kesmesi spor yapmadığım bir gün temizlik öbür gün 6saat avm gezdim bir gün daha yine avm gezdim ama onda sabah sporumu yapmıştım zaten sadece dün sporsuz geçti yani bugün de mis gibi yaptım büyük ihtimalle reglden dolayıdır

çok pis acim en son 4de yedim malum çocuk emiyor midem kazanıyor süt icecegim en iyisi sütlü kahve naneli aldım çok hoş tadı
bişe yeme boşver yiyince daha çok acıkıyor insan ben toktum geçenlerde anneannemlerde dedim eşlik edeyim 1 kepçe mantı yedim nasıl acıktım ilk kaşığı ağzıma atar atmaz bundan sonra aklım başıma geldi bida eşlik etmek falan gibi şeyler yok

Sabah:
1 dilim tb ekmeği
3 zeyin
Peynir
Domates, maydonoz

İkindin
1 kepçe susuz nohut
1 minik karnıyarık
Yoğurt, maydonoz
1 kaşık pirinç pilavı

Akşama doğru 1 lokum

Spor:
100 yarım mekik

Şu an duş alcak halim bile yok hertarafım ağrıyor.

@erigim o dediğin(twiater mıydı) yürüyüşteyimde burda var. 10 tane yapıvereyim ama utanıyorum herkes bana bakcak diyei
Utanma iki sağ sol in tane hemen biter :)
Reçeli gormedim :)
hadi bakalım inşallah benim ki de regldendir tam olarak bugün başladı

Ahufizar ve judiee siz onceden tanışıyor musunuz ? Ay bide ikinizde spor manyağı çıktınız sizi goren sevke gelmeli

cansutr ne yedik şöyle çabuk okuyup yapmıyosun kaç saattir
biz gruba girmeden 1-2 hafta öncesinden tanışıyoruz 50-59 kg aralığındakiler birlikte zayıflıyor topiğinden orası durulunca bu takımda tekrardan buluştuk tesadüf bir yarımız da 7. takımda

Bir buyuk bardak ayran 20 fındık yedim. Ama çıkolatanın kapağını acmadim 50 mekik çektim 50 tane bacak hareketi yaptım. Bir iki de sırt bel falan yarın plates cd vardı onu bulayım plates topunile yaparım birseyler . Plates pek ayağa kalkmaya gerek olmuyor nasılsa

Twister tamamdır.

biz gruba girmeden 1-2 hafta öncesinden tanışıyoruz 50-59 kg aralığındakiler birlikte zayıflıyor topiğinden orası durulunca bu takımda tekrardan buluştuk tesadüf bir yarımız da 7. takımda
Himm anladım canım
bol bol su yeşil çay felan iç istersen ödem güzel atıyolar
Su icmiyorama Yeşilçay emzirirken yasak canım
çok iyi başladım canım

20 fındık mı zaten 5tanesi 1tatlı kaşığı yağ ediyor hele de bu saatte

@erigim 2 gündür yediklerimi yazsam seytan taslar gibi taslarsiniz mazallah arada girip milletinkine bakiyorum ilham alayim filan diye 2 gündür niye böyleyeyim derken nihayet bugün regl geldim...yarin itibari menülerle sporla geri gelcem.

biliyordum birşeyler yaptığını yazık Cansu verdiğini almak çok üzücü ben artidayim ama regl bahane yedim biraz abartmadim ama arada kaçtı ve için aciyo aç kaldığım yirtinip spor yaptığım gunlereyazik

ya regl 1-2 gün kala bana birsey oluyor annormal bir sekilde regl zaten +2 kilo cikiyorum o bende hep öyle 2-3 regl takip ettim hep ayni sonuc bakalim sabah darti ne digcek haftaya cumaya kadar cok süre var hedefime ulascam eminim ben

judiee senn hedef kilo kacti ki ve boyun?51 e yaknsan cok cok iyisn zaten ole deglmi bi de ogretmeniydn sende brans ne?hayirli bi egitim yili olsun ins hepimiz icin.bu arada Ahufizar sennde kilon ayni civarda sanirm.cok sukur buyuk bi kacamagim olmadi.hepinize iyi gecelerrrr

günaydın kızlar. @erigim bende dün 65,5 kg çıkmışken bugün yine 66,0 kg çıktım anlamadım niye böyle oldu? gece yatarken su içmiştim, birde bende de wc sıkıntısı var 2-3 gündür gidememiştim.

Geçen cuma: 52.9
Bugün: 52.4
Fark 500gr
100gr almışım belliydi zaten bişeler olacağı o kadar yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…