çook güzel olmuş bence reçel de afiyet olsunSelam Kizlar en sonunda temizlik bitti. Son kez yerleri supurup silip halilari serdim. Bide onlari tekrar supurdimm. Offf tam bi işkenceye dönüşmüştü
Kisaca menumden bahsedeyim.
Sabah bol su
Kahvalti kepekli sandivic ekmegine kasar ve zeytinli sandivic sekersiz cay
Ara yesil cay
Ogle firinda turluden yarim tabak, 1 kepce corba, yogurt, bol roka, ufak ufak 5-6 tane bruksel lahanasi
Ara yesil cay, 2 tane erik, buyuk bardak maydanoz suyu (farkli zamanlarda)
Aksam 1 dilim tb ekmegi, turlu 2 kasik, 2 kasik patates kavurmasi, salata, 1 cay kasigi incir receli
Ara maydanoz suyu
Spor olarak Temizlik
yok kız ne birden kesmesi spor yapmadığım bir gün temizlik öbür gün 6saat avm gezdim bir gün daha yine avm gezdim ama onda sabah sporumu yapmıştım zaten sadece dün sporsuz geçti yani bugün de mis gibi yaptım büyük ihtimalle reglden dolayıdır@Judie şimdi aklıma geldi. Üzücü birşey söyliycem. Sporu birden kestin ya. Kaslar eridiği için kilon az çıkmış olabilir. Ama inşAllah gerçekten vermişsindir.
bişe yeme boşver yiyince daha çok acıkıyor insan ben toktum geçenlerde anneannemlerde dedim eşlik edeyim 1 kepçe mantı yedim nasıl acıktım ilk kaşığı ağzıma atar atmaz bundan sonra aklım başıma geldi bida eşlik etmek falan gibi şeyler yokçok pis acim en son 4de yedim malum çocuk emiyor midem kazanıyor süt icecegim en iyisi sütlü kahve naneli aldım çok hoş tadı
Utanma iki sağ sol in tane hemen biter :)@erigim o dediğin(twiater mıydı) yürüyüşteyimde burda var. 10 tane yapıvereyim ama utanıyorum herkes bana bakcak diyei
Reçeli gormedim :)Selam Kizlar en sonunda temizlik bitti. Son kez yerleri supurup silip halilari serdim. Bide onlari tekrar supurdimm. Offf tam bi işkenceye dönüşmüştü
Kisaca menumden bahsedeyim.
Sabah bol su
Kahvalti kepekli sandivic ekmegine kasar ve zeytinli sandivic sekersiz cay
Ara yesil cay
Ogle firinda turluden yarim tabak, 1 kepce corba, yogurt, bol roka, ufak ufak 5-6 tane bruksel lahanasi
Ara yesil cay, 2 tane erik, buyuk bardak maydanoz suyu (farkli zamanlarda)
Aksam 1 dilim tb ekmegi, turlu 2 kasik, 2 kasik patates kavurmasi, salata, 1 cay kasigi incir receli
Ara maydanoz suyu
Spor olarak Temizlik
hadi bakalım inşallah benim ki de regldendir tam olarak bugün başladıreglim bitti bugün ondandır belki tartı gününden sonra 200gram ondan sonra bir 400gram daha verdim bakacağız artık şimdi de sporumu yaptım yarın için hazırım kötü bişe yersem tokatlarım artık kendimi yetergelmişken sporu da yazayım da son 25dk leslie kaldı bitirip gelirim
spor:
leslie 1mile ve 3miles
50mekik
15dk dumbell video
kalça seviye 1
600ip
Twister tamamdır.Utanma iki sağ sol in tane hemen biter :)
Reçeli gormedim :)
hadi bakalım inşallah benim ki de regldendir tam olarak bugün başladı
biz gruba girmeden 1-2 hafta öncesinden tanışıyoruz 50-59 kg aralığındakiler birlikte zayıflıyor topiğinden orası durulunca bu takımda tekrardan buluştuk tesadüf bir yarımız da 7. takımda
Utanma iki sağ sol in tane hemen biter :)
Reçeli gormedim :)
hadi bakalım inşallah benim ki de regldendir tam olarak bugün başladı
Twister tamamdır.
Himm anladım canımbiz gruba girmeden 1-2 hafta öncesinden tanışıyoruz 50-59 kg aralığındakiler birlikte zayıflıyor topiğinden orası durulunca bu takımda tekrardan buluştuk tesadüf bir yarımız da 7. takımda
Su icmiyorama Yeşilçay emzirirken yasak canımbol bol su yeşil çay felan iç istersen ödem güzel atıyolar
Bir buyuk bardak ayran 20 fındık yedim. Ama çıkolatanın kapağını acmadim50 mekik çektim 50 tane bacak hareketi yaptım. Bir iki de sırt bel falan yarın plates cd vardı onu bulayım plates topunile yaparım birseyler . Plates pek ayağa kalkmaya gerek olmuyor nasılsa
20 fındık mıBir buyuk bardak ayran 20 fındık yedim. Ama çıkolatanın kapağını acmadim50 mekik çektim 50 tane bacak hareketi yaptım. Bir iki de sırt bel falan yarın plates cd vardı onu bulayım plates topunile yaparım birseyler . Plates pek ayağa kalkmaya gerek olmuyor nasılsa
biliyordum birşeyler yaptığını yazık Cansu verdiğini almak çok üzücü ben artidayim ama regl bahane yedim biraz abartmadim ama arada kaçtı ve için aciyo aç kaldığım yirtinip spor yaptığım gunlereyazik@erigim 2 gündür yediklerimi yazsam seytan taslar gibi taslarsiniz mazallaharada girip milletinkine bakiyorum ilham alayim filan diye 2 gündür niye böyleyeyim derken nihayet bugün regl geldim...yarin itibari menülerle sporla geri gelcem.
biliyordum birşeyler yaptığını yazık Cansu verdiğini almak çok üzücü ben artidayim ama regl bahane yedim biraz abartmadim ama arada kaçtı ve için aciyo aç kaldığım yirtinip spor yaptığım gunlereyazik
Yok ben öğrenciyim boyum 150 kilo 52.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?