Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

boş olan spor yapsın derim yarın bizi neyin beklediğini bilemeyiz ben sağlam bir spor yapayım da içim rahat çıkayım evden 10da evden çıkıyoruz inşallah devamı yoktur yemekli programlı birşeyler ertesi günü bayram zaten

Durup dururken 1 tane lokum yedim. Ceza verin bana.
Bayram psikolojisi bir tane ile durdu isen ceza değil ödül vermek gerek bence
Iyi aksamlar kizlar naslsnz nasl gdyo bugunku beslenmem baya duznsz oldu ya sabh 1 firin sigara boregi ikindide ayni az once 6 7 adet mercmk koftesi cokmu abartmsm ve daha misafr gelck ikramlklar hazrldm ve ins kacrmam
çok felaket değil bence.

Bayram sebebi ile rehavet var anlaşılan ben bugünü iyi geçirdim ama spor yok hiç . Ayağım ağrıyı diye full yattım. Birazdan mekik çekmeyi deneyeceg im . birden toptan bir yazayım bakayım ne yemisim .

Sabah 1 yumurta
2 dilim ekmek
1 zeytin
Yarım domates
Çok az tereyağı( yumurtayı pişirdim de )

Öğle yok
İkindi
Yarım domatesin kalanı
Akşam saat beş civarı
5,5 köfte(eşimin koftesinden yarım aldım da )
Bir dilim ekmek
Yarım soğan
Bir biber
Bir domates
Bir tarafim şişmesine diye de 3tane patates kizartmasi
Su şuan iki litre daha yatma kadar da içerim. Şuan canım birşey yemek istemiyor insallh yatana kadar böyle gider. Çok iyi değil ama ilk gün için fena sayılmaz di mi

Çok güzel bence. Çikolata paketini şimdi açma sakın. Kendine bu kötülüğü yapma. Bu saatte karbonhidrat tüketirsen gece sabaha kadar vücudun yağ yakamaz. Karbonhidrat yakar. Normal bir vakitte süt ile beraber yersin. Biz birşeyi yasaklamıyoruz ki. Sadece doğru zamanda doğru miktar.

Açma o paketi çok iyi gidiyorsun bugün
Durup dururken 1 tane lokum yedim. Ceza verin bana.
10 twister :)
Iyi aksamlar kizlar naslsnz nasl gdyo bugunku beslenmem baya duznsz oldu ya sabh 1 firin sigara boregi ikindide ayni az once 6 7 adet mercmk koftesi cokmu abartmsm ve daha misafr gelck ikramlklar hazrldm ve ins kacrmam
Akşam misafirlerle abartmazsan sorun yok onlar gelmeden bi corbaic diyeceğim ama çocuktan ancak vakit buldum
kiz çıldırtma adamı ne demek yedim yedim verdim:)Yemesen daha çok gidecekti demekti

inşallah yedim kilo verdim derken yarın artı çıkarsan
Tam iyileşene kadar çok zorlama
Patatesleri görmedik hadi
Kız bizim bi yerimiz sismez sisti heryer sisecegi kadar: D
Çikolata paketi bana bakıyor ama acmayacagim işte
sen ona bakma tavır yap

Merhaba, çok aşırı bir ciddiyetim olmadığını belirterek, sadece yapabiliyor muyum diye kendimi deneme amaçlı kilo vermek istiyorum, sebebi yaşıma ve boyuma göre ideal bir kilom olsa bile, tüm ekstra kilomu basenlerimden aldığım için bir 5 kilo vermek istiyorum. Boyum 170, kilom 59. Eğer 54 gibi bir kiloya düşersem, basenlerimde bu etkiyi görebileceğimi düşünüyorum + yürüyüşlerle birlikte. Sizce yapmalı mıyım? Görüşleriniz nedir? Eğer olur, doğrudur diyorsanız katılmayı düşünebilirim.

Bu msj katılmak isteyenler bölümünde görebilirsiniz şimdi gelde çıldırma 170biyum olacak bide 59kg olcam yarabbim niye bazılarına torpil gectin ki
Dur şimdi hen kendimi motive ediyorum kesin ben daha guzelimdir

Bende açım. O lokum şeker metobolizmamı altüst etti. Ben bu saatte tok olurdum hep.

Katılmayı düşünebilirmis beş kilo için mi öf oof ben beş kiloyu kilodan bile saymiyorum

Menüm
1kk kadar kaşar
1yumurta
Yeşillikler yalan oldu oğlum sağolsun

Ara
Kahve

Öğle
1sb süt 3yk gevrek

Akşam
1kase domates çorbası
3yk patates yemeği

Bende açım. O lokum şeker metobolizmamı altüst etti. Ben bu saatte tok olurdum hep.
pis karbonhidratlar hiç yanlız kalmayalim yenisi gelsin istiyorlar
Uff benim yanında reglden mi ne acayip baharatlı birşey istiyo hanı su citirdak içinde MSG olan hatta yanan seyler bu kadar iğrenç birseyi can neden ister ki

J Judie şimdi aklıma geldi. Üzücü birşey söyliycem. Sporu birden kestin ya. Kaslar eridiği için kilon az çıkmış olabilir. Ama inşAllah gerçekten vermişsindir.

Harika bir bakış açısı

@erigim o dediğin(twiater mıydı) yürüyüşteyimde burda var. 10 tane yapıvereyim ama utanıyorum herkes bana bakcak diyei

Selam Kizlar en sonunda temizlik bitti. Son kez yerleri supurup silip halilari serdim. Bide onlari tekrar supurdimm. Offf tam bi işkenceye dönüşmüştü

Kisaca menumden bahsedeyim.
Sabah bol su
Kahvalti kepekli sandivic ekmegine kasar ve zeytinli sandivic sekersiz cay
Ara yesil cay
Ogle firinda turluden yarim tabak, 1 kepce corba, yogurt, bol roka, ufak ufak 5-6 tane bruksel lahanasi
Ara yesil cay, 2 tane erik, buyuk bardak maydanoz suyu (farkli zamanlarda)
Aksam 1 dilim tb ekmegi, turlu 2 kasik, 2 kasik patates kavurmasi, salata, 1 cay kasigi incir receli
Ara maydanoz suyu
Spor olarak Temizlik

inşallah yedim kilo verdim derken yarın artı çıkarsan

Tam iyileşene kadar çok zorlama

Patatesleri görmedik hadi
Kız bizim bi yerimiz sismez sisti heryer sisecegi kadar: D
sen ona bakma tavır yap

reglim bitti bugün ondandır belki tartı gününden sonra 200gram ondan sonra bir 400gram daha verdim bakacağız artık şimdi de sporumu yaptım yarın için hazırım kötü bişe yersem tokatlarım artık kendimi yeter gelmişken sporu da yazayım da son 25dk leslie kaldı bitirip gelirim

spor:
leslie 1mile ve 3miles
50mekik
15dk dumbell video
kalça seviye 1
600ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…