Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eee millet ne var ne yok? Anlatın bakiim. Kaçamak mı yapıyordunuz yoksa? Ben çok açım şu an. Yerimden kalkcak dermanı bulunca su içcem. Ya şöyle entrikalı bir hayatım olsaydıda anlatsaydım muhabbet olurdu ama yok işte. judiee nerdesin bak kafanı kırcam senin. Geçen sefer diyeti bırakyitığındaki pişmanlığını hatırlıyorsun dimi? Sınav zamanı depresyona mı girdin kız yoksa. Ben çok girerdim. Anlat bak herşeyin bir çaresi var.

Ahufizar Kizlarrr bende temizlik hala devam ediyorr off büyük ev hic iyi değil bugün sadece oturma odasi yatak odasi ve mutfakla ugrasiyorum. Gerci gündüz ise gittim 2 saatliğine benim ise baslamam 16:30 u buldu. İse gitmeden öncede gorumcemle apqrtmanin merdivenlerini silip kilimlerini serdik. Yarinda kalan 2 odam ve salona gecicem. Offff çok Yoruldum yaaaaa
Bugunku menum
Kahvalti klasik sabah yazmistim
Arada bir dilim kavun ve 5 erik
16:00 porsiyon doner ve ayran yufkasindan avuc ici kadar yedim.
Aralardada cay su ve maden suyu ictim.

Amaaaa az once esim aciktim dedi ona tost yaparken kendimede yaptim ama cok acikmistum. Bugunku islerimi tamamlayana kadar yakqrim herhalde

düzensiz olmuş ama benim ki kadar değil
Benimki de yapmaz zaten kilosu yok azıcık gobegi nde yağ oluşmuş onu dert ediyor. İki gunyemese zaten gider
sorma sorma biz ölek mi

maşallah valla nazar değmesin
aaman entrika oluncada normal hayat isteriz böyle iyi
bu tost için amaa beni kim döver bilemem

Kıyamam size yaa. Fedakar hanımlar. Biri koçişine poğaça yapar(@erigim) biri tost yapar akşamın bir körü yorgun ve diyetteyken. Ayy bende inşAllah evlenince böyle olabilirim ama korkuyorum valla ben biraz dik kafalıyım sanırım. Ama düzelcem inşAllah. Kusurunu bilmekte maharet dimi? Ama böyle durumlarda bekarlık sultanlık valla.

Oooo kaptan bendensin
Noluyo bakiim burda. ozGe006 koş gel kız şunları bir fırçalayalım. Sabah falan yiyeydiniz bari. Aklam akşam oldu mu hiç. Neyse yine iyisiniz biriniz akşama kadar temizlik yapmış diğeri regl olmuş. Ama ben anlamam temizlik falan yarın mekik çekin onar tane.

Günaydın kizlar. Erigim sana karşı mahcubum. Dün sana bir daha simit yok diye söz vermiştim. Ama sabah gıcık eşim yüzünden mecbur kaldım. Dün ekmek almamış sabahta ise gitti. Ben mecburen yarım simit yedim kahvaltı da. Birde sinir etti beni sabah sabah. Markete yavaş yavaş yavaş yürüyüp alsaymisim. Ayağımda alçı ile o kadar yolu nasıl yuruyeyim dedim. Bir aydır varmış alçı artık yururmusum. Sanki naz ediyorum ben. Başına gelmedi ya rahat rahat yorum yapıyor . Yürümek istemiyorumda sanki numara yapıyorum. Evde bile biraz fazla hareket edince ağrı giriyor dışarda 200 300 metre yolu nasıl gideyim. Birde yağmur yağmış yerler ıslak. Kayar falan nasıl alayım o riski. Şu erkekler çok anlayissiz. Sınır etti sabah sabah canımı sıktı gitti . Onun ayağında olsa kırık çoktan hali saha maçı yaparmis. Kendisi bileği burkmustu bir hafta sarılı kalmıştı onunla karşılaştıriyor beni. Hemen yürümüşte o ben hala dışarı cikmiyormusum. AğlayacaM sinirimden

Ben çok dik kafaliyimdir ama ilişkide değişiyor allah var kocam her konuda yardımcı olur bu yüzden sende onun sevdiği şeyleri yaparken usenmezsin mutluluguyla mutlu olursun
tmmdir çekildi

Günaydınlarrr. Sabaha kadar rüyamda yemek yedim. En son marketten muz ve şeftali aldığımı hatırlıyorum. Hayallerim bile sağlıklı artık. Şimdi pazar kahvaltısı imtihanı beni bekliyor.
Bende rüyamda pasta yiyordum hemde bi suru küçük dilim
ay allahım yarabbim düşüncesiz boşver yarın çıkacak alçın takma

Sinirlerin çok bozuk hiç diyet havanda değilim hiç yiyecek havamdada değil oğlum emmiyo dün elinde emzirdim en son gece de dahil yok memeyi alınca çıldırıyor biberon verdim mecbur onu emdi sabahta emme emme diye agliyo beni emmiyo bibeonu aliyo allahım oturdum ağladım bırakacak mi acaba emmeyi çok üzgünüm
Ne yapsam bilmiyorum uyuttum uykuda emzirdim

Canım benimm. Bol bol oku çocuğu da kendini de. Nazar falan olmuştur. Eşinde okusun. Olur böyle zamanlar. Sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…