Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eee millet ne var ne yok? Anlatın bakiim. Kaçamak mı yapıyordunuz yoksa:KK20:? Ben çok açım şu an.:mad: Yerimden kalkcak dermanı bulunca su içcem.:KK8: Ya şöyle entrikalı bir hayatım olsaydıda anlatsaydım muhabbet olurdu ama yok işte. :KK48: judiee judiee nerdesin bak kafanı kırcam senin. Geçen sefer diyeti bırakyitığındaki pişmanlığını hatırlıyorsun dimi? Sınav zamanı depresyona mı girdin kız yoksa. Ben çok girerdim. Anlat bak herşeyin bir çaresi var. :KK19:
Evde değilim şarjım çok yok eve gidince tek tek okicam

Tunaydin hatunlarrr. Tabi kiii yeni uyanmadim. Sabah 08.30 da uyandum. Esinle TV izledik biraz. Sonra kuymak yaptim esimde simit falan aldi sonra kvlere indik kahvalti yaptik. Şimdide temizliğe devammm.
Kahvaltida,
Yarim yemek kasigi kuymak tadimlik, 1 haslanmis yumurta, domates salata peynir, 5 tane zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği 2 büyükfincan cay iiçtim. Tabiki simit poğaça falan yemedimm.
Sabah kalkincada 2 büyük bardak maydanoz suyu içtim.

alpikesonsuz alpikesonsuz tatlim bosver takma eşini o istediğini desin. Erkekler için herşey kolay.
@erigim uzulme nooluurr zaten 6 ayi tamamlamissin. Benim ablamin ilk çocuğu hiiiccc emmesi 1 ay sağa sağa kasikla zar zor anne sutu aldi, kizida 10 ay emdi. Qrkadasimin kizida 7 aylik ve emmeyi 2 ay önce birakmis. Çocuklara akil ermiyor cani isterse emiyor cani istemezse emmiyor. Üzülme tamam mii.

Ayfercim dun aksam öyle moralim bozulduki esimin yengesi bana kilo almissin dediiii nasil yani dedimm. Tatil resimlerimi görmüş taniyamamis çok kiloluymusum. Bende hic bisey demedim. İçime öküz oturdu sanki. Yawww ben 5 kilo vermisim kimse farketmiyor. Bi deri bi kemik kalinca mi farketcekler acaba yaaa
Derya valla bravo iradene maşallahin var tuuu tuu

Ayfercim dun aksam öyle moralim bozulduki esimin yengesi bana kilo almissin dediiii nasil yani dedimm. Tatil resimlerimi görmüş taniyamamis çok kiloluymusum. Bende hic bisey demedim. İçime öküz oturdu sanki. Yawww ben 5 kilo vermisim kimse farketmiyor. Bi deri bi kemik kalinca mi farketcekler acaba yaaa
iyy çok sınır tam sen zayiflarsin motivesindir anlamazlar ya bide kilonu al-Din sen derler ay kafa arasında var hayata

Aynen yaaa tam motivasyon tavan yapmis hooooppp iki lafla yerle bir oluyor. Ama daha çok hirslandim. Herkesten Aaaa ne güzelkilo vermissin llafini duyucam En Büyük KK
iyy çok sınır tam sen zayiflarsin motivesindir anlamazlar ya bide kilonu al-Din sen derler ay kafa arasında var hayata

Tünaydin millet :KK70: bir sorun cikmazsa an itibariyle tatildeyim 4 ekime kadar :KK71: bu iki haftada Hedefler büyük :KK9:zaten is pantolum bol geliyor Hedef yeni beden:rolleyes: her gün spor yapmayi becerirsem 3-4 kilo gider diye inaniyorum. Kahvaltiyi birazdan edigcem siz neler yaptiniz ?

Sinirlerin çok bozuk hiç diyet havanda değilim hiç yiyecek havamdada değil oğlum emmiyo dün elinde emzirdim en son gece de dahil yok memeyi alınca çıldırıyor biberon verdim mecbur onu emdi sabahta emme emme diye agliyo beni emmiyo bibeonu aliyo allahım oturdum ağladım bırakacak mi acaba emmeyi çok üzgünüm
Ne yapsam bilmiyorum uyuttum uykuda emzirdim
canım hiç katana takma. Ben 5 ay emmisim. Annem o dönem mama falanda yoktu. Normal yemekle buyuttumder. Bak kocaman oldum hatta fazla kocaman:KK45:saka bir yanq takma kafana . erken emmeyi bırakmasının tıbben çok büyük bir sakıncası yok sadece sana zor olacak ona ayrı şeyler hazırlamak

milletkiskancligindan yapıyor bosver:KK67: o kendine baksın. Ben ayağımı kirdigimda halanın eside bna pis pis siritarak kilodan kırılmıştır senin ayak demistim:KK57: sanki 500kiloyumda . bazı insanlar empati yoksunu ne yapacaksin:KK67:

Tünaydin millet :KK70: bir sorun cikmazsa an itibariyle tatildeyim 4 ekime kadar :KK71: bu iki haftada Hedefler büyük :KK9:zaten is pantolum bol geliyor Hedef yeni beden:rolleyes: her gün spor yapmayi becerirsem 3-4 kilo gider diye inaniyorum. Kahvaltiyi birazdan edigcem siz neler yaptiniz ?
İnşallah canım :21:

Slm kızlar daha iyiyim biberon veriyorum uyumaya yakın emziriyorum daha sakin olduğu vakitlerde daha öncede grevlere girdi inşallah bunuda atlatacağım
Saçma sapan beslendim
Akşama hafif tarif önerileri alabilirim

Tunaydin herkese sabah gec kalktm maydozo suyumu ictim henuz bi sey yiyemedim son gunlerde oglum geceleri cok mizmiz uykusunda aglayrk uyaniyo hem usuyo hem terliyo gibi Allah yardim etsin @erigim ben de yalnz 4 ay feln emzirebildim oglumu cunku iznim biter bitmez okula baslmm gerekiyodu ve sutum bi anda yariya indi nerdeyse oglumda cok istemedi snra bende zorlamadm insan uzuluyo dusun ben kendm braktrms gbi oldum okula basldgm icn ama okula baslmayada mecburdum biraz.maddi acidan:KK43:ama hic anne sutu almayan alamayan bebekler var ki kritik donem ilk 6 ay sen bu donemi tamamlamssn cok sukur ve bence bu gecici bi donem canm yada yedgn bi sey sutunn tadni etkilems olanlr kafana takma:KK46::KK46::KK46:

Kızlar nescafenin bir zararı var mı diet açısından. LigHT süt tozları falan çıkmış. Bu konuda bilginiz var mı birde tatlandırıcı kullanmanın sakıncası olur mu. Sadece kahve için çayı şekersiz içiyorum zaten.

Tunaydin herkese sabah gec kalktm maydozo suyumu ictim henuz bi sey yiyemedim son gunlerde oglum geceleri cok mizmiz uykusunda aglayrk uyaniyo hem usuyo hem terliyo gibi Allah yardim etsin @erigim ben de yalnz 4 ay feln emzirebildim oglumu cunku iznim biter bitmez okula baslmm gerekiyodu ve sutum bi anda yariya indi nerdeyse oglumda cok istemedi snra bende zorlamadm insan uzuluyo dusun ben kendm braktrms gbi oldum okula basldgm icn ama okula baslmayada mecburdum biraz.maddi acidan:KK43:ama hic anne sutu almayan alamayan bebekler var ki kritik donem ilk 6 ay sen bu donemi tamamlamssn cok sukur ve bence bu gecici bi donem canm yada yedgn bi sey sutunn tadni etkilems olanlr kafana takma:KK46::KK46::KK46:
İşte hep kendimizi sucluyoruz anne olmak zor ne hayallerim vardı bi dönem meme bağımlısıydı sonra hep oyunla emdi zar zor bu güne geldik
Kızlar nescafenin bir zararı var mı diet açısından. LigHT süt tozları falan çıkmış. Bu konuda bilginiz var mı birde tatlandırıcı kullanmanın sakıncası olur mu. Sadece kahve için çayı şekersiz içiyorum zaten.
canım granül kahvenin zararları çok aratirsan çıkar muhteşem bi teknoloji dondurarak kavurma ama kahve özelliği kalmıyor asla süt tozu zaten bildiğin yağ ben yapacaksamda sütle yapıyorum

Slm kızlar daha iyiyim biberon veriyorum uyumaya yakın emziriyorum daha sakin olduğu vakitlerde daha öncede grevlere girdi inşallah bunuda atlatacağım
Saçma sapan beslendim
Akşama hafif tarif önerileri alabilirim

Gecmis.olsun umarim kuzis daha grevlere girmez okuduklarimdan anliylrum bu cocuk buyutme isi gercekten zor sanki :KK57:

Aksama hafif...domates corbasi olabilir yada proteinli olsun dersin tavuklu kereviz salatasi :rolleyes:

Kahvalti: menemen 1 yumurta ile,peynir ceviz biber

Kızlar bana bi diğer onerin su uç günü telafi etmeliyim korkuyorum tartiya çıkıyorum nelere hayır dedim uzulunxe cozutuyorum sanırım ben kuzeyin grev dönemlerin de aldım bu kilolari :(

Kızlar bana bi diğer onerin su uç günü telafi etmeliyim korkuyorum tartiya çıkıyorum nelere hayır dedim uzulunxe cozutuyorum sanırım ben kuzeyin grev dönemlerin de aldım bu kilolari :KK43:
Valla ben de bir garip oldum.Sürekli bir şeyler atıştırıyorum.Hatta çok kilo almışım :KK43::KK35::KK42:

Back