Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1442763563182.jpg
1442763599252.jpg

Arkadaslar nasilsnz bi iki kisi disinda kimse yok dogru durust bu hafta bolemi devam etck acaba

Carsamba gunu tartilckmydik?bide @erigim ve potterhead potterhead regl dinemndemiydnz yada kacamakmi?:110:bende bugun cigkofteyi kacrdim galiba:KK43:

sormayin bend dün aksam ve bugün fazlasiyla kacamaklarim oldu....70 e kadar gercekten artik kacamak yapmamam gerek ondan sonra cheat day yapicam arkadaslar en mantiklisi sanirim.

haaa birde sunu unutmayin biraz fazla yemekle hemen kilo alinmaz....bu yediklerimiz zararli seyler 1 vücütta su toplanmasina sebeb oluyor 2 wc ye cikmadan yediklerimizin birdea agirligi varr...ben sahsen adet olmama 1 kac gün kaldi (gecikti biraz bekliyorum :KK62:) :mad::mad: yoksa aslen gayet disziplinli degilmiyim ya :KK61:

Carsamba gunu tartilckmydik?bide @erigim ve potterhead potterhead regl dinemndemiydnz yada kacamakmi?:110:bende bugun cigkofteyi kacrdim galiba:KK43:
Çarşamba tartilcaz canım çarşambaya kadar en azından sabit olmaliyim
Benimki artık kaçamak değil.Dolabı mideye gömmek
Benim o kadar değilde düzensiz yedim ondan hep karbonhidrat oldu :(
sormayin bend dün aksam ve bugün fazlasiyla kacamaklarim oldu....70 e kadar gercekten artik kacamak yapmamam gerek ondan sonra cheat day yapicam arkadaslar en mantiklisi sanirim.
Yine mi Cansu :(
haaa birde sunu unutmayin biraz fazla yemekle hemen kilo alinmaz....bu yediklerimiz zararli seyler 1 vücütta su toplanmasina sebeb oluyor 2 wc ye cikmadan yediklerimizin birdea agirligi varr...ben sahsen adet olmama 1 kac gün kaldi (gecikti biraz bekliyorum :KK62:) :mad::mad: yoksa aslen gayet disziplinli degilmiyim ya :KK61:
benim regl uç gün geçti heryerim agriyo ama tik yok gelir gibi yapıp gelmiyo :(

Bugün ki menüm

Sabah
1yumurta
50g peynir
1cevizli ekmek yuvarlak

Ara
Maydonoz suyu
Pingui:(

Öğle
4yk etsote
1cevizli ekmek

Aksam
(17:00)
1ucgen dilim patates tava(haşlanmış patates rendelenir 1yk tereyağında kızartılır :(

Su:2lt
Spor:1 saat yuruyus

aslinda 21 gün olunca oluyordum 4 gün gecti belki 28 gün olacam offf :KK61::KK61: sen hamile degilsin ama ? :rolleyes::KK70:
yok değilim yanı riaya rağmen kaldiysam çok gulerim 2yil uğraş zor tutunsun korunurken de olsun kimse inanmaz valla :D
6ay regl olmadım zaten iki aydır oluyorum oda pek düzene girmedi çok sancılı ve uzun geçiyor kadın olmak hep zor

yok değilim yanı riaya rağmen kaldiysam çok gulerim 2yil uğraş zor tutunsun korunurken de olsun kimse inanmaz valla :KK70:
6ay regl olmadım zaten iki aydır oluyorum oda pek düzene girmedi çok sancılı ve uzun geçiyor kadın olmak hep zor

bende acaba kilo veriyorumya ondan bir dengem sasmis olabilirmi ki :KK17::KK17:100% hamile olamam zaten bekar bir insan olarak :KK70: neyse umudum 12de yatip 6 da kalkmak :rolleyes::KK70:

@erigim ria derkn?merak ettim:oops:bide ben de ara ara kacirablyrm bazi seyleri .aklma gelen bi sey var.simdi yaptgmz kacamaklari yazalimki utanalim cezamizi alalim elimiz bidaha gitmesin ama iste kacamak yapldgni okudugumzda o da yapms bende yapayim demezmiyiz yada icinize ole gelmiyomu yoksa bende mi bi sorun var?:KK57:

@erigim ria derkn?merak ettim:oops:bide ben de ara ara kacirablyrm bazi seyleri .aklma gelen bi sey var.simdi yaptgmz kacamaklari yazalimki utanalim cezamizi alalim elimiz bidaha gitmesin ama iste kacamak yapldgni okudugumzda o da yapms bende yapayim demezmiyiz yada icinize ole gelmiyomu yoksa bende mi bi sorun var?:KK57:

yok ben tekim zannediyordumda arkadaslarda kacamak yaptigini görünce hepimizin insan oldugunu hatirliyorum ama tek olmadigim icin...yarin daha iyi beslenecgime toplarliyabilecegime daha cok inaniyorum cünkü onlarda bunu becerek onlarda yapacak...yani kacamakta yapsalar ben citirlarimdan güc ve motivasyon aliyorum :oops::KK68::KK60::rolleyes:

Ewet haklsn canm ole dsnmk gerek zaten bende ole yapmya calsyrm aklma geliyo bole seyler orazi dogru ama kanmamaya calsym ins cunku korkuyrm da tepkilerden:KK17:

İyi akşamlar kızlar. Karnım in ağrısından oluyorum . Regl olacam ne. Suratımı da sivilce bastı. Topicce regl dönemine mi girdik. Kaçamaklar havada uçuyor :KK45: ben bugun sabahki simit dışında cis birsey yemedim. Ama aklıma tatlı düşürdünuz kaçamakları okuyunca :kk77:. Neyse ki evde yok tatlı falan :63:

Back