- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-2 kilo almışım.Yarın protein ağırlıkta beslenmeyi planlıyorumtartilmadim bile hemen dur diyelim hadi yarisalim kaç kg al-Din bunlar kalıcı değil bizi bi iki gün geri götürecek ama telafi diyeti bulmaliyiz
Tmm bu ayça kayanın ertesi gün diyeti iki gün uygulayalim bakalım sonuç ne olacakO zaman bu diyeti uygulayalım @erigim
uğruyorlardı farklı zamanda canım malum hafta sonu herkes temizliğe girişmişArkadaslar nasilsnz bi iki kisi disinda kimse yok dogru durust bu hafta bolemi devam etck acaba
Benimki artık kaçamak değil.Dolabı mideye gömmekCarsamba gunu tartilckmydik?bide @erigim vepotterhead regl dinemndemiydnz yada kacamakmi?
bende bugun cigkofteyi kacrdim galiba
![]()
Çarşamba tartilcaz canım çarşambaya kadar en azından sabit olmaliyimCarsamba gunu tartilckmydik?bide @erigim vepotterhead regl dinemndemiydnz yada kacamakmi?
bende bugun cigkofteyi kacrdim galiba
![]()
Benim o kadar değilde düzensiz yedim ondan hep karbonhidrat olduBenimki artık kaçamak değil.Dolabı mideye gömmek
Yine mi Cansusormayin bend dün aksam ve bugün fazlasiyla kacamaklarim oldu....70 e kadar gercekten artik kacamak yapmamam gerek ondan sonra cheat day yapicam arkadaslar en mantiklisi sanirim.
benim regl uç gün geçti heryerim agriyo ama tik yok gelir gibi yapıp gelmiyohaaa birde sunu unutmayin biraz fazla yemekle hemen kilo alinmaz....bu yediklerimiz zararli seyler 1 vücütta su toplanmasina sebeb oluyor 2 wc ye cikmadan yediklerimizin birdea agirligi varr...ben sahsen adet olmama 1 kac gün kaldi (gecikti biraz bekliyorum)
yoksa aslen gayet disziplinli degilmiyim ya
![]()
benim regl uç gün geçti heryerim agriyo ama tik yok gelir gibi yapıp gelmiyo![]()
yok değilim yanı riaya rağmen kaldiysam çok gulerim 2yil uğraş zor tutunsun korunurken de olsun kimse inanmaz vallaaslinda 21 gün olunca oluyordum 4 gün gecti belki 28 gün olacam offfsen hamile degilsin ama ?
![]()
yok değilim yanı riaya rağmen kaldiysam çok gulerim 2yil uğraş zor tutunsun korunurken de olsun kimse inanmaz valla
6ay regl olmadım zaten iki aydır oluyorum oda pek düzene girmedi çok sancılı ve uzun geçiyor kadın olmak hep zor
@erigim ria derkn?merak ettimbide ben de ara ara kacirablyrm bazi seyleri .aklma gelen bi sey var.simdi yaptgmz kacamaklari yazalimki utanalim cezamizi alalim elimiz bidaha gitmesin ama iste kacamak yapldgni okudugumzda o da yapms bende yapayim demezmiyiz yada icinize ole gelmiyomu yoksa bende mi bi sorun var?
![]()