- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Bugün hiç enerji yok neden acaba
Uff eşim dün yaptığım ekmekleri çok beğendi bugünde yapsana demez mi
Aldık başa belsyi bi sure ister bu cevizlisini çekirdekli sini vs vs
Spor:Ara: kuruyemiş
Öğle:
1sarma
1közlenmiş patlıcanla imam bayıldı
Bir kase cacık
Soğan piyazı
Bayram sonrası canım ilk iki cuma deneme üçüncü cuma dahil oluyor yeniler@erigim seni ve diger ilk uc arkadasmzi tebrik ediyrm darisi basmza bende sabh yarm omlet 1 zeytn yarm kk kadar beyaz peynr ve salatalk yedm bi sey sorcm bizler yeni uyeyz ya asil uyelk ne zamn oluyo acaba cnku ben cok sukur alstm bu takima ve sınırlamalarinao yuzden de merak edyrm tabiki.
Bende temizliğe giristim ama şimdiden Yoruldumekmekler dun cok guzel gorunuyordu tarifini versene tatlim bende yapayim esim sever boyle seyleri
4 su bardağı unNasılsınız kızlar ben bugün biraz mutfağı toplayacam. Sonra da kıyafet odasına dalacağım savaş alanı gibitek bacakla ev ısı zor oluyor ama olsun spor oluyor arada devamlı mola veriyorum bacağı dinlendiriyor um sonra devam . sabah son simidimi yedim eriğin. Bundan sonra yok eğer iyi kilo verirsem senden izin alıp ödül olarak yiycem söz .
Erigim ekmeği nasıl yapiyorsun ekmek yapma makinesi ile mi
benim yogurtlsrda hep biraz cıvık oluyo makinasını aldım oda aynı sorun bendeGece cok gec yattim sabah erken kalktimkusluk vaktinde uykum geldi 10.30-13 uydum kahvaltim menemen, peynir ceviz, dartida +200 ciktin bende anlamadim niye (tmm reglim baya yaklasti) ve yogurt tutmamis offd bi sinir oldum..siz neler yaptiniz ? Annemi.agrayip sorcam.artik
süt meyve olabilir yada sütlü kahve yap tok tutarSlm kızlar evibtopla topla ancak geldim. Ya şu erkekler ne tembel. Kıyafet odasını toplarken gel yardım et dedim. 15 dk is yaptı çok sıkıldı beyim. Dolabın üstündeki kutuları falan alçı ile nasıl alacaksam. Bu yerleşme işi de bir bitmemiş diye birde sitem yaptı . Sabahtan beri bir bardak sütle duruyorum. Acıktım ve yoruldum. Ama yemek yokeşim 2 saat sonra gelir . Ne yesem ko hafif ...
zaten manda ve köyün sütü kalıp gibi yapıyor@erigimcansutr kizlar benim bi abi yoğurdu kefir ile mayaliyormus. Dun akşam ogrendim. 1 lt süte 4-5 yemek kasigi kefir koyuyormus. Kefiride hazir kefir kullaniyormus. Çok güzel tutuyor diyor. Önemli olan sicakligiymis. Parmagi ilk soktuğunda yanmicak içinde durunca yanacak dedi. Bende hic denemedim ama ilk firsatta denicem. Birde o manda ile inek sütunu karistiriyormus. Kalip gibi oluyormus
2 Kasık Yulaf EzmesİNİN içine biraz süt koyup yedim. Önce aklımdan masanın üstündeki cips geçmedi değil ama yemedimsüt meyve olabilir yada sütlü kahve yap tok tutar
ay benimki hayatta diyet yapmaz ibru boyunca fit gezmiş zaten evlenince 10kg aldı :) benimle aynı kiloda ve o kaslı yağlı değil2 Kasık Yulaf EzmesİNİN içine biraz süt koyup yedim. Önce aklımdan masanın üstündeki cips geçmedi değil ama yemedimdolaptaki cis lari toparladı m gözümün önünde durmasinlar diye . Bu arada Eşimi de ikna ettim beraber yapacağız diet. o gerçi 3 günde bırakır ama olsun en azından bana cis yiyelim diyecek yuzu olmaz
Benimki de yapmaz zaten kilosu yok azıcık gobegi nde yağ oluşmuş onuay benimki hayatta diyet yapmaz ibru boyunca fit gezmiş zaten evlenince 10kg aldı :) benimle aynı kiloda ve o kaslı yağlı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?