Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende temizliğe giristim ama şimdiden Yoruldum ekmekler dun cok guzel gorunuyordu tarifini versene tatlim bende yapayim esim sever boyle seyleri
Bugün hiç enerji yok neden acaba
Uff eşim dün yaptığım ekmekleri çok beğendi bugünde yapsana demez mi
Aldık başa belsyi bi sure ister bu cevizlisini çekirdekli sini vs vs

Bende sabah kahvaltıda 1kk peynir, 5 zeytin, domates salata 1 haslanmis yumurta 2 TB ekmeği 2 cay kasigi bal yedim. Şimdide mola verdim maden suyu icicem

Nasılsınız kızlar ben bugün biraz mutfağı toplayacam. Sonra da kıyafet odasına dalacağım savaş alanı gibi tek bacakla ev ısı zor oluyor ama olsun spor oluyor arada devamlı mola veriyorum bacağı dinlendiriyor um sonra devam . sabah son simidimi yedim eriğin. Bundan sonra yok eğer iyi kilo verirsem senden izin alıp ödül olarak yiycem söz .
Erigim ekmeği nasıl yapiyorsun ekmek yapma makinesi ile mi

Gece cok gec yattim sabah erken kalktim kusluk vaktinde uykum geldi 10.30-13 uydum kahvaltim menemen, peynir ceviz, dartida +200 ciktin bende anlamadim niye (tmm reglim baya yaklasti) ve yogurt tutmamis offd bi sinir oldum..siz neler yaptiniz ? Annemi.agrayip sorcam.artik

kızlar merhaba nasılsınız? Bugun bizim evde de bayram temizligi var hersey ortada ev cok karışık sabah 8 de kahvaltımı yaptm; 1 haslanmış yumurta, yarım domates biraz peynir yedim şimdide bizimkiler eve döner siparis ettiler ben yemediiim 3 kasik yogurt yedim aksama da Allah kerim

Odamın duvarlarını yerlerini sildim. Perdelerimi nevresin takımlarımı yıkadım ütüledim, astım, geçirdim. Siyahları yıkadım astım. Düdüklüye nohut koymuştum, haşalanmıştır. Şimdi onu pişircem imşAllah. Sonra yemek, kardeşimi 2 saat parka götürcem, sonra yürüyüş inşAllah.

Ara: kuruyemiş
Öğle:
1sarma
1közlenmiş patlıcanla imam bayıldı
Bir kase cacık
Soğan piyazı

Bayram sonrası canım ilk iki cuma deneme üçüncü cuma dahil oluyor yeniler
Bende temizliğe giristim ama şimdiden Yoruldum ekmekler dun cok guzel gorunuyordu tarifini versene tatlim bende yapayim esim sever boyle seyleri

4 su bardağı un
1tatli kaşığı tuz 1tatli kaşığı şeker
Bunları karıştırın ortasını açın 1maya(instant mayada olur yas mayada)
1+1/2 su batağından bir parmak eksik ılık su 2yk zeytinyağı (aycicekte olur)
Yoğurdun 10dk dinlensin
İçine ne isterseniz zeytinli kemikli cevizli (crvizlide hamura tamamen karıştırın)koyup yuvarlayın 170derecede 15-20dk da pişiyor muffin kabinda daha güzel şekil alıyor
benim yogurtlsrda hep biraz cıvık oluyo makinasını aldım oda aynı sorun bende

Slm kızlar evibtopla topla ancak geldim. Ya şu erkekler ne tembel. Kıyafet odasını toplarken gel yardım et dedim. 15 dk is yaptı çok sıkıldı beyim. Dolabın üstündeki kutuları falan alçı ile nasıl alacaksam. Bu yerleşme işi de bir bitmemiş diye birde sitem yaptı . Sabahtan beri bir bardak sütle duruyorum. Acıktım ve yoruldum. Ama yemek yok eşim 2 saat sonra gelir . Ne yesem ko hafif ...

süt meyve olabilir yada sütlü kahve yap tok tutar

@erigim cansutr kizlar benim bi abi yoğurdu kefir ile mayaliyormus. Dun akşam ogrendim. 1 lt süte 4-5 yemek kasigi kefir koyuyormus. Kefiride hazir kefir kullaniyormus. Çok güzel tutuyor diyor. Önemli olan sicakligiymis. Parmagi ilk soktuğunda yanmicak içinde durunca yanacak dedi. Bende hic denemedim ama ilk firsatta denicem. Birde o manda ile inek sütunu karistiriyormus. Kalip gibi oluyormus

zaten manda ve köyün sütü kalıp gibi yapıyor
Onun dışında keçi sütü biraz daha cıvık oluyor ben kuziye kecisutunden mayaliyom

süt meyve olabilir yada sütlü kahve yap tok tutar
2 Kasık Yulaf EzmesİNİN içine biraz süt koyup yedim. Önce aklımdan masanın üstündeki cips geçmedi değil ama yemedim dolaptaki cis lari toparladı m gözümün önünde durmasinlar diye . Bu arada Eşimi de ikna ettim beraber yapacağız diet. o gerçi 3 günde bırakır ama olsun en azından bana cis yiyelim diyecek yuzu olmaz

ay benimki hayatta diyet yapmaz ibru boyunca fit gezmiş zaten evlenince 10kg aldı :) benimle aynı kiloda ve o kaslı yağlı değil

Ayy sabahtandır daha yeni eve geldim.
KAHVALTI:
1/2 peynir
3 zeytin
3-4 yemek kaşığı kadar menemen

İKİNDİ VAKTİ:
1 paketten 2 tane arkadaşlarıma verip geriye kalan tüm limonlu form bisküvilerini yedim

AKŞAM:
140 kalorilik meyve suyu

Bugün adam akıllı bir şeyler yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…