Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fazlası sarkma yapıyor zaten boşver yavaş yavaş en güzeli hem diyette olduğunu bile anlamıyorsun bazen sıkmıyor hic

kızlar önceden cino diye çikolata kaplamalı meyveli bir çikolaya vardı portakallı kayısılı hatırlar mısınız? ben çok severdim. aacaba onun bi paketi (20 gr) kaç kaloridir? üzerinde yazmıyor da, yarın için yemeyi düşünüyorum

bence önemli olan vermek yavaş vermek daha iyi vücut şoka uğramiyor. Ben diet te deli gibi spor yapsamda haftada 500 falan ancak veriyorum. Bazı insanların metabolizma yavaş oluyor. Bence takma sen aynen devam et. İlerde vermen durursa artırırsin sporu

Bende elimden geldgnce aktif olmya calsyrm tabi yenilerden olarakben sabhlari karnm sis olrk kalkiyrm hep ya ozellkle diyete basldktn snra yogurt kurnnmu etkisiki neden acaba bilemiyrmki?

Bende elimden geldgnce aktif olmya calsyrm tabi yenilerden olarakben sabhlari karnm sis olrk kalkiyrm hep ya ozellkle diyete basldktn snra yogurt kurnnmu etkisiki neden acaba bilemiyrmki?
canım mide problemin varsa yoğurt kürü şişkinlik yapar. limon ve pul biber mide rahatsızlığını tetikler. mesela bende reflü var onun için limonlu yada karbonatlı su içemiyorum.

Tmm canım Musait olunca tartil ay bende almak istiyordum fakirin var 300tl ama almadan mi neyse artı çıkarsan tartı farkını yansitiriz giderken tartil farkı bilelim
Dahada maviydi açıldı biraz ama kalır sanırım 8aylik oldu bide babasının gözleri gibi aynı bi bakıyorum sağında iki aynı göz bana bakiyo boncuk boncuk

Gayet iyi az gitsin yağdan gitsin
Duydum duydumduydumya bilerek mi yapıyorsunuz tartı öncesi bigazinizi bi tütün totonuza yapmışsin o abur cuburlar giciklargiciklargiciklargiciklar
Cezan cansudan sonraki uç günde sen say menüleri
Senin için bulacagim
@erigim bana destek oluyor ailem zaten annem kilo aldığım zaman zayıfla diye baskı yapıyordu :)
Ne güzel annneee
Rahatsız ediyo olabilir canım bence aç yatmak lazım valla iyi oluyor
ay yarin tarti gunu korkuyorum
korkma canım acimiycak yarın listedesin umarım artı değilsin

Bence gayet güzel veriyorsun annem 13 kilo verdi 2 sene önce halada almadı. Her zaman hızlı giden kilo hızlı geri gelir der. 13 kiloyuda 4 senede verdi zaten. Tiroidleri çalışmıyordu.

Ayy onu nerden buldun. İnternette kalorisini bulamadım. Ama 4 tane falan yiyenin midesini bozmuş aman dikkat et.

Ya su b12ivin bi hap demişti biriniz neydi

Bunu kullanıyorum ben. Çok marka var ama doktorum bunu önermişti. Dil altına koyup eriyene kadar bekliyorsun. Kana karışıyor ordan. Mideye hiç gitmiyor. Miktar olarakta gözlerimi kapatıp kendime denge testi yapıyorum yürüyemezsem miktarı artırıyotum. Doktorum verdiği iğneyle aynıbsayıda alabilir. Lakin fiyatı azcık tuzludur.
Misafirlikteyim ve bir adet çubuk jraker dışında hiç birşey yemedim tebrikler alalim
Oğlunu ye. O yeter sana. Acıktıkça onu öp.

sağol canım benim
Onerin güzel ama misafirliğe bana gelmiyor kucakta kucağa :)

@erigim Ahufizar benim iş yerimin orada bi bakkal var orada satılıyor. ayyy ben bayılıyorum cinoyaaaa
bugünlük yemek işimde bitti hemen özet geçeyim;

sabah kalkınca (11:00) 600 ml maydanoz kürü
11:30 yuvarlak kepekli sandiviç ekmeği (50 gr), 1 kk peynir, domates, salata, 7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta
15:45 sütlü nescafe şekersiz
16:30 3 tane erik
17:00 12 tane taze fındık
20:30 1,5 kepçe buğdaylı nohutlu çorba, 1 kepçe etli kuru fasülye, salata

spor yok, su 1,5 lt olmuştur. yatana kadar 2'ye tamamlarım.

ayyyy bakalım yarın tartıda neler olacak? çok heyeceanlıyım gerçi öyle mucizeler beklemiyorum yine 500-600 civarı olur sanırım

Kızlar bridget Jones in günlüğü isimli kitabi okuyirum. Cok guzEl tavsiye ederin. Günlük gibi yazılmış. Kilolu hayatından mutsuz sevgilisi olmayan sigara içen vb.. bir kadın. Filmi izledi iseniz bilirsiniz. her sayfa başında günlük kalori sigara alkol miktarını falan yazıyor. Kendimi hatırlattı . Bir ara diet günlüğü tutuyordum. Bende böyle yazardım. Şunu yedim keşke yemeseydim. Şunu yaptım keşke yapmasaydim falan

Ayy ben filmlerle çok güzel motive oluyorum. Filmde birisi ders çalıştımı hemen ders çalışasım gelir. Şimdi boşum bu filme bakıyım bari. Saol canım.

ay çok güzel tam kafa dinlemelik birşeye benziyor yarın avmye gidiyorum hazır umarım vardır almak istiyorum kitaplarla pek aram yoktur ama isteyince de okurum heyecanlandım şuan

Fazlası sarkma yapıyor zaten boşver yavaş yavaş en güzeli hem diyette olduğunu bile anlamıyorsun bazen sıkmıyor hic
Aynen

Kaptan benim ceza spor olsun yaa.benim cumartesi izin başlıyor ya,geri 26 sında geleceğiz kismetse.yanı çarşamba da tartilamam, ama 28 pazartesi tartilirim inş

Misafirlikteyim ve bir adet çubuk jraker dışında hiç birşey yemedim tebrikler alalim
Çok tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…