Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

itiraf ediyorum kuru kayisi ve kuru incirden sonra salak gibi kahvalti etmedim sonra nasil oldu bilmiyorum chipse sardim 80 gr pringles 7-8 kurabiye, ve 2 tane ufak ikramlik cikolatalardan yedim yarin sanirim adet olacam takvime bakinca gercekten bir an nasil bu kadar kendimi kaybettim bilmiyorum kusura bakmayin..spor ile telafi etmeye calisacagim aksamda protein agirlikli beslenecem sanirim... ne kadar kizsaniz haklisiniz dartidan 1 gün önce ama adetten bir kac gün önceden oluyor bende bu haller istah kabariyor filan ama aburcubara

benim adet zamanı iştahım hiç açılmıyor ama bacaklarıma kendime felan bi halsizlik çöküyor. pringlestan 480kcal gelmiş bile bende bi ara hızımı alamayıp bir kutu yemiştim 3mile x3 ceza verdim kendime çok şükür de pringlestan eser kalmadı
kurabiye çikolata felan sana da ağır bir ceza gerek kendin seç telafi edeceğine inandığın bir program birkaç güne yayınca daha etkili oluyor

yok yok bugün yapicamda ise gidecekmiyim belli degil sali tatilim basliyor ama pazartesi yazmislar calisacagim diye bende bos günümü degistireyim diyorum bugun calissam cumartesiden sonra tatil oluyor iste ben 3*10 dakka araliksiz ip atliyayim diyorum 10 dakka atlayip 1-2 dakka durcam sonra devam umarim basaririm böylece yaklasik 340 kalori yakmis olacagim

dünden fiyasko olan corbanin yesil mercimegini yeniden yogurtla bulusturup corba haline getirmeye calisinca yogurt 2 kez kesilince ben hepten dertlenip saldirdim o abur cuburla pilavi bile tane tane tuturabilen ben acemi asci bir yogurtlu corbalarda bocaliyor olsun bende süzüp yesil mercimek salatasi yapicam

çok uzun süre atlayınca bilek diz miz geriye birşey kalmıyor hepsi inciniyor ben 1hafta boyunca kaldırımdan inemez olmuştum bacaklarımı tutuyordum inerken felan dikkat et çeşit iyidir

suçu kendinde bulma hiç bende eskiden annemin yaptığı çorbaları sevmezdim çünkü o zamanlar emekli değildi yoğurdu marketten alırdık istediği kadar marka olsn içlerinde ne varsa kesiliyor hep emekli oldu şükür de ev yoğurdu yiyorum sağlıklı sağlıklı ve çorbalar kesilmiyor

aaaaaa bak annem ev yogurdu kullaniyordu...benimki hazir yogurttuuu ben bu aksam yogurt mayaliyayim bari annemde hazirdan mayaliyordu...ama yinede o ev yogurduyla yapiyordu corbayi her zaman...ve icine corbanin suuyndan katip yogurdu biraz ilistirdim yani yavasca döküp karistira karistira kattim yavsca yani nasil olamiyor delircektim...ondan dertlendim sinirlendim yedim ,,dertlerim türlü türlü nice dertleri cektim bu baska türlü '' tatlises

Aynen öyle bak aktifler (yeniler dışında)
baldamlasxixmelis
judiee
Ahufizar
kimyager1508
alpikesonsuz
cansutr
@keskee
@basende akşamları ugruyo
dudujan aktifti ama rahatsız
Genelde bunlar atladigim var mi
@erigim yok yok senin dedigin gibi olsun abim gelmezse baklava filanda acmam...bana bayram pek olmiycak büyüklerimin hepsi tr de ben diyete devam
Ay sen baklava da mi aciyirsun valla bende öyle marifetleri yok çocuk olana kadar hamur işi bile yapmadım sonra ziyaretçi gitmeyince mecbur öğrendim profesyonel oldum hatta
@erigim bencede haftaya biz yinede tartılalım. sonuçta diğer fta sonuçlar 2'ye bölünecek değil mi? haftaya da kendimizi kontrol altında tutmuş oluruz. benden yana OK
Aynen canım yoksa ipin ucu çok kaçar burası yine aktif olacak zaten sadece tarti lmama hakkı var üyelerin malum sdusi filan durumları
Gunaydin canlarrrr henuz kahvalti etmedim sutlu nesfit yicem snrada disari cikip yuruyus yapcm bende odulumu 70 i gordgmde vercm ama asil odulum 60 ta
Okul açılınca gorursun
Nee tatil mi? Olmasın tatil ya. Bayramda baklavaları, sarmaları, hamur işlerini siz olmadan nasıl es geçicem. Bende öyle bayramda nasıl olsa birlikte dayanışma içinde devam ederiz diye düşünüyordum.
Paylaşıma devam canım bizim grupta sıkıntı yok bize bayram yok verdiğim iki uç kiloyu iki uç günde geri almak istemeyiz dimi
Tamam ama kilo alıp gelirsen yakarim seni birde fırsat buldukça gir paylaş menulerkni
kız zaten vejetaryensin biz mangallarla kavurmalarla tatlılarla nasıl baş edicez asıl şeker biyerde tıkar zaten insanı hevesini alırsın bir iki gün ondan sonra hiç canın istemez ki
Bizde ekmeksiz bol salata ile et yiyeceğiz mangal et sorun değil gazlı içeceğe ekmeğe tatlıya şekere hayır deyin yeter
@erigim canım haftaya perşembe bayram. Benim iznim yarından itibaren başlıyor ve ben kendimi 10 gün daha sıkı diyete sokucam, evde daha rahat oluyor çünkü. Burda olucam hep :)
Hikmm o halde çarşamba tartiliyoruz birde bayram bitince 28inde böylece kilo alan inşallah olmaz onların canına ojuyoruz duyurulur
menüler eksiksiz olursa daha kontrollü olur sanırım benim hedef kilomu korumak ilk birkaç gün mideler de bayram ettiği için
Aynen canım kilo almayalım yeter genelde tüm takımlar yer yer gelir biz on numara takımı olmaz boize ters
Slm kızlar . nasılsınız . ben sutumu aldım elime geldim. Hiç sevmiyorum bu sütü ama mecbur hergun bir bardak iciyorum
Arastirmalar inek sütunun pek bir yararı olmadığını söylüyor bu yüzden yoğurt ayran tek gecerim haa bide kefir
@erigim bencede bırakmayalım tatil psikolojisine hiç girmeye niyetim yok benim motivasyon tavan yapmış durumda
oy birliği ile devam diyete
bana artık kimse ısrar edemiyor :))
Nasıl basardin

cansuuuuuu arada böyle patlama hasliyorsun herkese akıl verip patliyorsun patlatacam seni cips paketi gibi
O spor az gelir bugün yap ve uç günde sana ceza menü paylaşmaları not al paylasmayanlari dovelimdovelim
Haa ipi yarında atla

@erigim tamam 3 gün menüleri takip ediyor kim yazdi yazmadi gözlerim üzerinizde yaaa sorma erigim baklava acabiliyorum ama bir yogurtlu corbayi yapmayi beceremiyorum üzüldüm.sinirlendim..hic kendimi kontrol etmeye calismadan verdim kendimi haklisin kizmakta tmm bugun ve yarin 30 dakka ip atlama bana potterhead aktiv bir üyemiz diyebilirim ayferim az aci bana

Eriğin sütü doktor kırık için iç dediğinden iciyorum. Ama oldum olası hiç sevemedim sütü . burnunu tikayıp zoraki iciyordum ilk günler ama artık alistim daha rahat içiliyor.

Bizim bayram nasıl olck acaba. Eşim kesinen çalışıyor olur memlekete gidemeyiz gibi. Yeni bir şehir kimseyi de tanımıyorum evde tek!basim a oturcagim kesin. Gelen giden olmayacağı için tikinma derdi de yok.

Evet evet bak onu yazmamisim özür dilerim
takıl buraya biz varız ya

iyi bende yaklasik 1000 kcal yakmadan birdaha millete cemkirmiyeyim sunu bunu yeme diye ama @erigim sabah darti 1 kilodan fazla - gösterdi umarim yarina kadar dartida + görmem bugüne nazaran

cansuuuu ne yaptın sen öyle tartıdan 1 gün önce olacak iş mi?

Oy çokluğu ile kabul edildi bayram arifesinde çarşamba günü ve donuste ptesi günü tartılacak herkes

tamamdır kaptan

Yediğim 88cal browniyi yaktım dimi koltuk sildimde :)
ooo gitmiştir gitmiştir maşaalllaahhh sana yaa ufak bebişle bayram temizliğini de aradan çıkardın. bende kısmetse yarın başlayacağım h. sonu da bitiririm inşallaahhh, yaww bwnim evde çok büyük

iyi bende yaklasik 1000 kcal yakmadan birdaha millete cemkirmiyeyim sunu bunu yeme diye ama @erigim sabah darti 1 kilodan fazla - gösterdi umarim yarina kadar dartida + görmem bugüne nazaran
Kız insan o tartiya kıyamaz nasıl kiydin o rakama
ooo gitmiştir gitmiştir maşaalllaahhh sana yaa ufak bebişle bayram temizliğini de aradan çıkardın. bende kısmetse yarın başlayacağım h. sonu da bitiririm inşallaahhh, yaww bwnim evde çok büyük
Valla benimki standart akşamları gezmesem iyide dolap kaldı yine yarım artık oda eşim evdeyken
@erigim tatlım hep sorucam sorucam unutuyorum, senin profil resminde ki bebiş kuziş mi??
yok canım kuziyi atayim şimdi bakın sonra kaldiriyim ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…