Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

süpersin kimyager1508 @erigim vallah acikca söylemek gerekirse gercekten aktiv olan üye 6 i gecmiyor sanki aktiv olacagiz ki birbirimize destek olalim yoksa faydasi olmaz gercekten iyiki bu takim var adim adim gidiyor kilolar...ayna bile seda sayan gibi : zayifliyorsn bacimmmm diyor bana

@erigim bencede haftaya biz yinede tartılalım. sonuçta diğer fta sonuçlar 2'ye bölünecek değil mi? haftaya da kendimizi kontrol altında tutmuş oluruz. benden yana OK

Gunaydin canlarrrr henuz kahvalti etmedim sutlu nesfit yicem snrada disari cikip yuruyus yapcm bende odulumu 70 i gordgmde vercm ama asil odulum 60 ta

Nee tatil mi? Olmasın tatil ya. Bayramda baklavaları, sarmaları, hamur işlerini siz olmadan nasıl es geçicem. Bende öyle bayramda nasıl olsa birlikte dayanışma içinde devam ederiz diye düşünüyordum.

Erigim 3 kaşık pilav yemem gerekirdi,onun için üzüldüm.
Aslında ben yeme seklimi değiştirmeliyim.onun için cnm istediği zmn biraz da olsa yiyorum.yoksa diyet modundan çıkınca aklımda kalan şeylere saldırıyor,fazlasıyla yiyorum. kızım cikolatali puding istedi,ben de altına kedi dili koydum.o yediğim iki çatal 1 kedi dili bile yapmazdı.
Tabi haklisin,harbiden spor olmasa yandım.keşke zayifladiktan sonra bu şekilde yesem.

Bol yeşillik
2kk kadar peynir
1yumurta 1yumurta beyazı(oglum sadece satışını diyebiliyor çünkü)
2ceviz
Kahvaltı işi tamamdir:)
Benim kızla senin oglan birbirini tamamlar.kizim da beyazini yer

baldamlasxixmelis kız allahtan nickini tel hafızaya almış yoksa yaz yaz bitmezdi canım bu hafta listeyi birgunle kacirdin bir gün önce gelseydi listedeydin
Sağlık olsun kaptan

rezene kekik yesil cay 5 dk demleniyor üstüne 1 SIkilmis elma suyu ve 1 limon suyu ekliyoruz...hamur islerine elimiz kacmiyor
Ben yeşil çay bile icmiyorum.bitki çayları da zararlı olabilir diye icmiyorum.hayırlısı olsun yaaaa

Ben de cumartesi memlekete gidecegimi,1 hafta sonra gelecegimi bildirim yapamayacagimi söyleyecektim
Bi hafta izin istiyorum 27 sinden sonra donerim inş. Girmeye calisirim ama, giremezsem bi hafta sonra donerim allahın izniyle.ne diyorsun kaptan

Nee tatil mi? Olmasın tatil ya. Bayramda baklavaları, sarmaları, hamur işlerini siz olmadan nasıl es geçicem. Bende öyle bayramda nasıl olsa birlikte dayanışma içinde devam ederiz diye düşünüyordum.
kız zaten vejetaryensin biz mangallarla kavurmalarla tatlılarla nasıl baş edicez asıl şeker biyerde tıkar zaten insanı hevesini alırsın bir iki gün ondan sonra hiç canın istemez ki

@erigim canım haftaya perşembe bayram. Benim iznim yarından itibaren başlıyor ve ben kendimi 10 gün daha sıkı diyete sokucam, evde daha rahat oluyor çünkü. Burda olucam hep :)

menüler eksiksiz olursa daha kontrollü olur sanırım benim hedef kilomu korumak ilk birkaç gün mideler de bayram ettiği için

sabah:
1kase sütlü müsli

öğle:
12 zeytinyağlı sarma (küçük yarısı)
bolca yoğurt
1kepçe dövmeli çorba
domates salatası

spor:
1 mile
kalça egzersizleri seviye 1

ara: 1avuç leblebi (daha yemedim ders yaparken yicem)

başka yemek yemicem tıka basa doydum yoğurtla spor da devamı gelecek derslerimi yetiştirirsem

kız zaten vejetaryensin biz mangallarla kavurmalarla tatlılarla nasıl baş edicez asıl şeker biyerde tıkar zaten insanı hevesini alırsın bir iki gün ondan sonra hiç canın istemez ki
Evet öyle oluyorda bizim akrabaların elinden bir iki taneyle kurtulmak mümkün değil. Bir bayramda o kadar zorlandım ki mide fesadı geçirmişliğim var. Her gittiğin yerde bir tane yesen bile çok fazla bizim akrabalar bitmez.

@erigim canım haftaya perşembe bayram. Benim iznim yarından itibaren başlıyor ve ben kendimi 10 gün daha sıkı diyete sokucam, evde daha rahat oluyor çünkü. Burda olucam hep :)

Yaşasın keskee, bende okuldan önce bayramda biraz daha vermek istiyorum.

hım akrabalar az değil zaten yemesen kızıyorlar yesen kilo mu almışsın ne sen sürekli aynı muhabbetler olur. midem rahatsız der geçiştirirsin. ben de karnımı ayranla suyla felan doldurmayı düşünüyorum bütün bayram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…