Erigim 3 kaşık pilav yemem gerekirdi,onun için üzüldüm.Merak ettim hayalini kunefemi kız
Afiyet olsun sporun çok guzel
Pide olmamış canım ne kadar yedin barı onu şöyle
Hrpnmasa başında olunca insan aklına kötü kötü şeyler geliyor işte
Alemsin bulgur oilavina üzülmüş kedi diline değil yabi gün bi kacamaksiz menü alalım senden canım böyle spor yapmadan zor gider bu kacamakla zaten spora dua et
İyi bugün yat dinlenme iyi tatiller
aman iyi ki kırık diyeceğini dusunmezdim
Benim kızla senin oglan birbirini tamamlar.kizim da beyazini yerBol yeşillik
2kk kadar peynir
1yumurta 1yumurta beyazı(oglum sadece satışını diyebiliyor çünkü)
2ceviz
Kahvaltı işi tamamdir:)
Sağlık olsun kaptanbaldamlasxixmelis kız allahtan nickini tel hafızaya almış yoksa yaz yaz bitmezdi canım bu hafta listeyi birgunle kacirdin bir gün önce gelseydi listedeydin
Ben yeşil çay bile icmiyorum.bitki çayları da zararlı olabilir diye icmiyorum.hayırlısı olsun yaaaarezene kekik yesil cay 5 dk demleniyor üstüne 1 SIkilmis elma suyu ve 1 limon suyu ekliyoruz...hamur islerine elimiz kacmiyor
Ben de cumartesi memlekete gidecegimi,1 hafta sonra gelecegimi bildirim yapamayacagimi söyleyecektim10.takım citirlari
Malum haftaya cuma kurban bayramı bu neden 432ve 433uncu etaplar birleşecek
Ama ben sizden birşey rica edeceğim mümkünse perşembe günü bildirim yapalım kendi aramızda
Böylece iki hafta tartı yok diye dusunup salmayiz
Oyluyorum itirazı olan var mi ?
kız zaten vejetaryensin biz mangallarla kavurmalarla tatlılarla nasıl baş edicez asıl şeker biyerde tıkar zaten insanı hevesini alırsın bir iki gün ondan sonra hiç canın istemez kiNeetatil mi? Olmasın tatil ya. Bayramda baklavaları, sarmaları, hamur işlerini siz olmadan nasıl es geçicem. Bende öyle bayramda nasıl olsa birlikte dayanışma içinde devam ederiz diye düşünüyordum.
menüler eksiksiz olursa daha kontrollü olur sanırım benim hedef kilomu korumak ilk birkaç gün mideler de bayram ettiği için10.takım citirlari
Malum haftaya cuma kurban bayramı bu neden 432ve 433uncu etaplar birleşecek
Ama ben sizden birşey rica edeceğim mümkünse perşembe günü bildirim yapalım kendi aramızda
Böylece iki hafta tartı yok diye dusunup salmayiz
Oyluyorum itirazı olan var mi ?
bende hiç sevemiyorum şu sütü yaSlm kızlar . nasılsınız . ben sutumu aldım elime geldim. Hiç sevmiyorum bu sütü ama mecbur hergun bir bardak iciyorum
Evet öyle oluyorda bizim akrabaların elinden bir iki taneyle kurtulmak mümkün değil. Bir bayramda o kadar zorlandım ki mide fesadı geçirmişliğim var. Her gittiğin yerde bir tane yesen bile çok fazla bizim akrabalar bitmez.kız zaten vejetaryensin biz mangallarla kavurmalarla tatlılarla nasıl baş edicez asıl şeker biyerde tıkar zaten insanı hevesini alırsın bir iki gün ondan sonra hiç canın istemez ki
@erigim canım haftaya perşembe bayram. Benim iznim yarından itibaren başlıyor ve ben kendimi 10 gün daha sıkı diyete sokucam, evde daha rahat oluyor çünkü. Burda olucam hep :)
bende sevmiyorum sade halini ama diyette nesquik yasak o yüzden müsli ve tarçınla sütümü içiyorumbende hiç sevemiyorum şu sütü ya
evet tarçınla biraz daha içilebilir hale geliyo gerçektenbende sevmiyorum sade halini ama diyette nesquik yasak o yüzden müsli ve tarçınla sütümü içiyorum
Evet öyle oluyorda bizim akrabaların elinden bir iki taneyle kurtulmak mümkün değil. Bir bayramda o kadar zorlandım ki mide fesadı geçirmişliğim var. Her gittiğin yerde bir tane yesen bile çok fazla bizim akrabalar bitmez.
Yaşasın keskee,bende okuldan önce bayramda biraz daha vermek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?