Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar imdatttt bugün yarın regl olcam ve evdeki yarım çikolatayı yanına aldım o bana ben ına bakıyoruz bir saatlik yuruyusten gelmişken hiç olacak iş değil
göremeyeceğin yerlere sıkıştır ben öyle yapıyorum artk insanın canı da çekmiyo sürekli görmeyince eşine söylersin yerini o yer bitirir ben de babama söylüyorum kurtuluyorum küçük tehlikelerden

Kızlar imdatttt bugün yarın regl olcam ve evdeki yarım çikolatayı yanına aldım o bana ben ına bakıyoruz bir saatlik yuruyusten gelmişken hiç olacak iş değil
Durrrrrrr bak beni dinle elinden birak gormiyecegin bir yere koy..yap kendine bir yesil cay sonra icine cubuk tarcin koy yudumla...o 5 dk demlene kadar git cabuk disini fircala o cikolatayi birak..bak bizim evdede var indirim oldugu icin aldm...ama zinhar yarin darti günü kaptan..dis macunu cay yaramadi 1 tane hurma ye tmm mi anlastikmi

su çikolata varya resmen saati bomba gibi
Dişlerini fircaladim olmadı aslında biliyorum sebebini eşim yarın izinli ve msj attı akşam keyf yapavakmis abur cubur al hayatım çıkarsan diye aldım pingueler pudingler top kekler browniler cephaneliği kend8m doldurdum valla bi tane minik browni yedim 88calimis şimdi kahve yaptım zinhar fazlasını yemem öğle yemeğini etmeyeceğim eşim zaten uç dirt gibi geliyor son öğün onunla yer kapatirim akşamda o keyf yaparken ben dolapları siliyom ki vaktim olmasın onlara

yemeee yemeeeeee noolluuurrrrr yarın tartı günüüüü

bizim ev de öyle ya cephanelik gibi şu diyet yaptığım zamanlar dışında bu kadar çeşit evde barınmaz harbiden diyorum komşudan gelmeyen pasta çeşidi kalmadı annem çikolataları poğaçaları kurabiyeleri babam çerezleri lokumları kardeşim cipsleri içecekleri depoladı ve her akşam gıcıklık olsun diye sabah simit alim mi sana diye soruyor valla çok zor şu diyet zamanının birileri tarafından bilinmesi okul zamanı çok dikkat edicem bu konuda arkadaşlarım da anlarsa dayanamam amacıma ulaşamadan biter diyet

**10.Takım 431.Etap***
eriğim(80.8/ / /% )
cansutr ( 77,7/ / /% )
keskee ( 63.9 / / /% )
Kimyager1508( 66.7/ / /% )
Potterhead ( 62.9 / / /% )
dudujan(107,4 / / /% )

Judiee ( 53.4 / / /% )
Basen(59.9 / / / % )
Ahufizar( 57.9/ / /% )

Oskhee(77,9 / / /% ) yeni üye baş. Kilosu:79.3,hedef kilosu:60,baş. Tarihi:29.08.15
tobefit(99 / / /% )yeni üye baş. Kilosu:102,5,hedef kilosu:58 ,başlangıç tarihi:3,9,2015

10.takım ortalaması:

***10. Takım *** YENİ ÜYE LİSTESİ
Perimmm07 ( 77.6/ / /% )yeni üye baş. kilosu:78, hedef kilosu: 65 , başlangıç tarihi:21.08.2015-beklemede özel sebepler
Baldamlasmixmelis( 62.9/ / /%. ) yeni üye baş. Kilosu: 64.5 hedef kilosu: 54baş.tarh:04/09/15
elfkkk(76/ / /% )yeni üye baş.kilosu:76 hedef kilosu: 65 baş.tar:13/09/15
Hayat70(79/ / /% )yeni üye baş. Kilosu: 79 hedef kilosu: 66 baş.tarihi:14/09/15
Birsen4545(77/ / /% )yeni üye baş.kilosu:77 hedef kilosu:65 baş. Tarihi:13/09/15

söyleme morelimiz bozuk sinirlerin lacka böyle bi ağırlık var sıcaklardan mi ne de yeme yeme

yaaaa insanın en yakınları destek olacaklarına neden böyle yapıyorlar bilmiyorum. ben mayıs ayında ilk diyete niyetlendim görümcemin nişanı için. tabi alışverişler falan derken hep dışarıdaydık. üstelik eşime evden çıkarken bak ben diyetteyim yemek yenecek yerleri ona göre seç diye de tembihlerdim. ona rağmen oooo incelik nerede? hatta bigün h.içi akşam yine dışarı çıktık nişan pastası için, eşim benim en sevdiğim dürümcüye götürdü neyse orada yarım yedim yememek ne mümkün, oradanda benim düşüncesiz kocam hooopppp canı tatlı istemiş künefeciye götürdü. ve ben bayılırımm. ama yemedim inat ettim. eve gelince ağlamıştım sen bunu bana bilerek mi yapıyorsun diye kavga etmiştim. sonra bıraktım tabiii diyeti sonra ben 6 temmuzda histeroskopi olmak için hastanedeydim. tabi yanımda eşimle ablam var. ve konu dönüp dolaşıp yine benim kilolarıma geldi. yok kollarım çok kalınmış, yok gıdığım varmış, yok vücudum çok hammış. orada da gözlerim doldu çok zoruma gitmişti neyse ameliyat sonrası hormon tedavisi kontrol ramazan falan geçince yeter artık dedim. ama tek başıma da bunu beceremiyordum çünkü hiç destek göremiyordum. sonra soluğu burada aldım. @erigim beni takımına davet etti. ve şimdi çok mutluyum. artık etrafımdakilerin desteğine ihtiyacım olmadığını anladım. çünkü sizler vardınız şimdide her cuma tartı fotosunu eşime de gönderiyorum, akşamları abur cubur yerken aaaa o çok kalorili, aaaa bu çok zararlı, aaaa bu sırf yağ.... diye diye ve bana yaptıklarını başına söylüyorum. şimdi hiç sesini çıkaramıyor

söyleme morelimiz bozuk sinirlerin lacka böyle bi ağırlık var sıcaklardan mi ne de yeme yeme

öyle yapıcam birkaç bahane felan

aynen öyle sen ne söylersen tersini yapıyorlar insanın doğasında var sanırım ben az yağlı hafif şeyler yiyelim dedikçe onların canları daha çok şey çekiyor neyse burası var allahtan ki aynen dediğin gibi ama biz fıstık gibi olunca da onlar kocaman göbekleriyle bize imrenecekler ah ben görücem onları bir diyete girsinler bak evin atmosferini nasıl değiştiricem

Aman duymadım gormedim bilmiyordum yok
Yarın herkes 13:00a kadar kilo bildirimini hesaplamış ve paylaşmış olacak hatta alintilayip listede adinizin karşısına ekleyiniz çok rica edeceğim citirlarim

Hee unuttum bilmiyordum diyenler gazabından korkun

Özellikle deneme süresinde ki yeni üyeler aktif olun lütfen bu şekilde olmaz menüleri görelim yorum yapın diğer menulere vs vs anladiniz siz beni

Son düzenleyen: Moderatör:
vicdansız bunlar hele drlar tüp bebek için gittiğimde Dr ince bana zayıflaması dedi ki 53kgidim öküz bu erkekler öküz pat diye söylüyor
Benim kocada alır abur cuburu ye ye der sonra sen zayiflayamazsin bunlar kuzeyin hediyesi ben böylede begeniyorum der
Bak bak bak leynnn böyle de ne demek oluyor işte seviyoz idare ediyor der gibi içimden kafa arıyorum ona gorursun sen diyorum
İyi ki acmisim bu takımı sizde bana çok iyi geldiniz kızlar

kizlarrrrr derhal trt 1 aciyoruz ayca kaya varrrrr evde olanlar derhal acsin

açtım bileeeee
siz bana özet geçin ya onlarda sıktı hep aynı tiyolar yediğini telafi et
Resmen hepsine taş çıkarırız biz bu iste yağlarımızı erittik
Şaka bir yana bizde TV yasak gündüz kuzey uyuyunca aksam aciyorum ondada film izleriz malum iki yasa kadar TV aşırı sesli ışıklı oyuncaklar zeka geriliğine sebep oluyor

rezene kekik yesil cay 5 dk demleniyor üstüne 1 SIkilmis elma suyu ve 1 limon suyu ekliyoruz...hamur islerine elimiz kacmiyor

10.takım citirlari
Malum haftaya cuma kurban bayramı bu neden 432ve 433uncu etaplar birleşecek
Ama ben sizden birşey rica edeceğim mümkünse perşembe günü bildirim yapalım kendi aramızda
Böylece iki hafta tartı yok diye dusunup salmayiz
Oyluyorum itirazı olan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…