- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da biraz yavan geldi yediğim ilk gün o da sade süt pek sevmediğimden sanırım biraz tarçın koydum çok güzel olduAy o musli nasıl bir şeydir yahuu.çok zor yedim,ustelik meyveli
Arada oluyor yaa,önemli olan kaldigin yerden devam edebilmek
Büyük mü küçük mü kalın mı ince mi vejetaryen mi bol malzemeli mi KK62Eşime uyup cok pis yedimtamam diet yapmıyorum ama dikkat ediyordum sözde. 2 buçuk dilim pizza yenir mi hiç
![]()
canım cepten mı bilgisayardan mı giriyorsun?Bu imoji sorununu çözemicem sanırım :/
Afiyet olsun canımspordan izinliyim kızlar bugn sancılar yetti bana
sabah:
1kase sütlü müsli
ara: çeyrek avuç beyaz leblebi
öğle:
3yk taze fasulye
3yk cacık
azcık domates
3yk bulgur pilavı
1bardak ayran
akşam:
1peynirli tost
2ısırık da cevizli sucuk aldım 3parmak felan ediyor sanırm
5-6tane de beyaz leblebi
Boşver bitti gitti hayata devam :)ben geldimm :) dün yoktum kusura bakmayın telefonu acmadım hiç sürekli ne olduğunu soran arkadaslar yüzünden hr neyse yarın tam gaz devam edicem :)
Afiyet olsun tam kıvamındaKAHVALTI:
1 su bardağı cornflakes
5 yemek kaşığı yoğurt
AKŞAM(18:00):
1 porsiyon adana
2 kaşık ezme
1 avuç içi kadar çok ince lavaş
Kocaman bir bardak ayran
Ayça kaya ertesi gün var yada ayran detoxu varkızzalr yarın bir günlük hem ruhumu hem bedenimi temizemek adına detoks yapmak istiyorum , tavsiye edebilceğiniz tek günlük bir detoks var mı
Ohh güzelkahvaltı; yarım simit, 1/2 haşlanmış yumurta, domates salata, peynir, zeytin, şekersiz çay
ara; şekersiz nescafe, 15 tane üzüm
akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, fırında patatesli beşamel soslu tavuk yemeğinin sadece 3-4 parça tavuğundan aldım, salata
birazdan da yeşil çay içicem
Ay bugün menüler hatasız gidiyor maşallahSelam kızlar, yine okulla dolu yoğun bir gün geçirdiim ama sağlıklı bi gündü
KAHVALTIDA: yumurtalı tost (kepek ekmeğiyle ve yagsız), çay
ÖĞLE: tavuklu salata ve ayran
Ara Öğün: 1 yeşil elma
AKŞAM: 3 y.k kırmızı et, 2 yk bulgur pilavı ve bol salata![]()
yapma canım bak miden alışsın kiEşime uyup cok pis yedimtamam diet yapmıyorum ama dikkat ediyordum sözde. 2 buçuk dilim pizza yenir mi hiç
![]()
Şuan telefondan giriyorumcanım cepten mı bilgisayardan mı giriyorsun?
Şuan telefondan giriyorum
Aynen öyle kopyala yapıştır yapıyorum ben de mecbur üşenmezsem o datatlım gülen yüze basıp biraz bekle en altta çıkıyor. sonra tekrar bastığında kayboluyor. telden girince bende zorlanıyorum baya
Bende çok sevindim tebriklerkızlar bugün beni diyete başladığımdan beri ilk görenler aaa ne kadar zayıflamışsın dedi çok sevindirik oldummm![]()
Tarçıni çoğu şeyde severim kahvede cokbaci geldiBana da biraz yavan geldi yediğim ilk gün o da sade süt pek sevmediğimden sanırım biraz tarçın koydum çok güzel oldu
Büyük mü küçük mü kalın mı ince mi vejetaryen mi bol malzemeli mi KK62
Anneme de yapmıştım tarçınlı kahve beğenmedi o da ben kahveyi normalde de sevmediğim için içmedimKi
Bende çok sevindim tebrikler
Tarçıni çoğu şeyde severim kahvede cokbaci geldi
![]()
Bitki çaylarıyla dene bir de ben sürahi sürahi taşıyorum odama balkona spora Vs bardak bardak saymıyorum zaten derse başladığım için baya içiyorum nasıl bir alışkanlıksa ders yaparken daha çabuk acıkıyorum ve sürekli susuyorumSelam kızlar. Bu gün biraz sessizsiniz. Yarın perşembe. Kendimize gelelim. Yarın güzelll sporumuzu yapalım. Cuma günü güzel haberler verelim birbirimize inşAllah. Bu günkü menüme ve sporuma gelirsek;
Sabah:
1 bardak süt
1 dilim ekşi mayalı köy ekmeği(normal tb ekmeğinin 3 dilimi falan eder herhalde)
2 zeytin, domates, azcık peynir
Ekmeğin üztüne babannemin yaptığı
tereyağından incecik
İkindin:
Resmini paylaşmıştım. Karpuzlu yoğurtlu, tarçınlı, 1 kaşık reçelli, 1 kaşık yulaf ezmeli 1 kase hazırladım, onu yedim.
Aslında bu kaseyi yemek pişerken dayanamayıp yemiştim ama sonra yulaf ve yoğurt o kadar tok tuttu ki akşam yemek yemedim. Fakat komşumuzun getirdiği irmik helvasından bir kaşık yedim. Çok severim irmik helvası. Annem un helvası sever o yüzden evde ben yapmazsam bulunmuyor diye yedim biraz.
İçtiğiniz suyu nasıl sayıyorsunız diye sorcaktım. Benim ayran hariç hiçbir sıvıyla aram yoktur. Sayınca iyice tiksiniyorum sudan. Zaten zorla içiyorum. Napsam ki?
Sporum:
Eki Görüntüle 1634039
İyi geceler hanımlar. Bugün hiç giremefim nete. Bütün gün temizlikle geçti. Yarında devam temizliğe. Çok düzenli beslenemedim.
Sabah
Peynir
Zeytin
Donates
Biber iki dilim ekmek
Öğle
Geçiştirdim
Akşam
Eşim pide yaptırmışondan yedimm
Bu şekilde öpüyorum sizi
Ayy banada öyle oluyor. Zaten bu kilolar hep sınav zamanlarından kalma. Boş kalınca hemen kilo veriyorum. O yüzden kışın okulda kilo almaktan korkuyordum kii sizi buldumBitki çaylarıyla dene bir de ben sürahi sürahi taşıyorum odama balkona spora Vs bardak bardak saymıyorum zaten derse başladığım için baya içiyorum nasıl bir alışkanlıksa ders yaparken daha çabuk acıkıyorum ve sürekli susuyorummenün de çok güzel olmuş bende sabah yulaf yiyorum dört saat felan idare ediyor beni
Ben 2.5 lt yı dolduruyorum.onu bitirmek için de sartlandiriyorum kendimi.2.5 dan sonrasını saymıyorum.mesela bugün 3 lt olmuştur.suyun yerini başka hiç bir sıvı tutmuyormus, haberin olsunSelam kızlar. Bu gün biraz sessizsiniz. Yarın perşembe. Kendimize gelelim. Yarın güzelll sporumuzu yapalım. Cuma günü güzel haberler verelim birbirimize inşAllah. Bu günkü menüme ve sporuma gelirsek;
Sabah:
1 bardak süt
1 dilim ekşi mayalı köy ekmeği(normal tb ekmeğinin 3 dilimi falan eder herhalde)
2 zeytin, domates, azcık peynir
Ekmeğin üztüne babannemin yaptığı
tereyağından incecik
İkindin:
Resmini paylaşmıştım. Karpuzlu yoğurtlu, tarçınlı, 1 kaşık reçelli, 1 kaşık yulaf ezmeli 1 kase hazırladım, onu yedim.
Aslında bu kaseyi yemek pişerken dayanamayıp yemiştim ama sonra yulaf ve yoğurt o kadar tok tuttu ki akşam yemek yemedim. Fakat komşumuzun getirdiği irmik helvasından bir kaşık yedim. Çok severim irmik helvası. Annem un helvası sever o yüzden evde ben yapmazsam bulunmuyor diye yedim biraz.
İçtiğiniz suyu nasıl sayıyorsunız diye sorcaktım. Benim ayran hariç hiçbir sıvıyla aram yoktur. Sayınca iyice tiksiniyorum sudan. Zaten zorla içiyorum. Napsam ki?
Sporum:
Eki Görüntüle 1634039