hım ben de evde fındıklarım bittiğinden beri kabızlığa doğru gidiyorum sanırım tekrar stoklasam iyi olacak
ben onu denedim de yağ içemiyorum bir türlü yemeklerde az yağ tükettiğimde kabız oluyorum fındık yerdim geçen hafta her sabah 6tane felan hiç sıkıntı olmazdı suyu bol bol içiyorum 3lt hep sorun yağda leblebiyle değiştirdim bu hafta fındık hakkımı ama şartmış demek kibenim tecrübeleri dayaaka diyetleri birakma sebebim cogunlukla kabizlikti...asii derecede az yemek bende kabizliga yol aciyor yani doyana kadar yemiyorsam kabiz olmam kolay...su cok önemli..en az 2 litre..hatta spor yaptigimiz gün 2,5 havada sicaksa 3 icebilirsiniz...en sonda hareket yani oda cok efor sarf edersem etkisi oluyor...ama öncelikle olay beslenme....zeytinyagi ac karnina icmeyide tavsiye ediyorlar bir deniyebilirsin...
unutmusum yazmaya sabah kahvaltidan önce 2 kayisi 2 erik
ben bu sebeple defter tutuyorum. Diete başlamadan her yerinin olcusunude alacağım. Düzenli olarak tartı ve ölçüleri istiyorum dftere. Yoksa unutup senin gibi krize giderim.Günaydinlarrrrr1 saat olacak kalkali yeni kahvalti edecegim...önce dartiya ugradim...sorun suydu ben kilomu -3 diye hatirliyorum yani 77,4 degilde 74 diye simdi hatirladigim sayiya bakaraktan yaklasik +2 gösterince ben kafayi yemek üzereydim aman siz siz olun kilo cetveli gibi birsey yapin dartinin altina filan konuabilir her darti gününde saat tarih kilo yazilabilir
canım inşallah uygun zamanda olur bebeğin bu konularda sabırlı olmak laim. Benim arkadsima doktor sizin bbek olmayabilir demişti. Tedavinfslan başlamadan ardrda iki oglu oldu. Kısmet bu işlerSelam Kizlar. Tabiki bu saatte kalkmadimsabahtan ablamin israri ile onun doktoruna gittim muayene oldum sirf ici rahat olsun diye. Yine ayni seyleri duyup geldim, gebelige engel bisey yok sadece pco var ama duzenli adet oldugum ve yumurtlamam oldugu icin sorun degil dedi. Ameliyat sonrasi 6 ay deneyin olmazsa yine tedavi yapariz yoksa tup bebek yaptirin dedi
Sanki,form koruma amaçlı bi beslenme oldutatlım sanki bugün kaçırmışmısın ne???
Allah seni...baldamlasxixmelis sakatat yemissin ay o değilde dalağın boyutunu dusunuyorum şuan kafa çok yorgun bi turlu hayal edemiyorum
Ben yatar kızlar bu kafa daha fazla dayanmaz opuldunuz citirlarim
Evet ya,1 cm 1 kg fark ediyormuşAranızda 15 cm var.15 kilo farkı da olduğuna göre ölçüleriniz benzerdir.E doğal yani
ooh maşallahın var bugün çok güzel olmuş ben de öğle yemeğimi birazdan yiyince paylaşıcam sporumu da fit olcaz fitjudiee ve sevgili rakibem potterhead bugün bende sporumu yaptım ohhhh
yarım saat tempolu yürüyüş,
3 mile leslie
120 mekik
120 bacak hareketi
5 dk bel inceltme hareketleri
şimdide maydanoz suyumu içicemsonrada doğruuuu duşa t-shirtüm sırılsıklam oldu
Aynı canım yeni gelenleri ekleyecgim haftaya bu cumaya kadar tek grubunun 3.takıma karşı :)@erigim kolay gelsin..gruplarimiz ayni degilmi sen bir 2 kisi birde ben dim bir gurupta yada ?
Tebrik ederim sevgili rakibemmjudiee ve sevgili rakibem potterhead bugün bende sporumu yaptım ohhhh
yarım saat tempolu yürüyüş,
3 mile leslie
120 mekik
120 bacak hareketi
5 dk bel inceltme hareketleri
şimdide maydanoz suyumu içicemsonrada doğruuuu duşa t-shirtüm sırılsıklam oldu
Çok masum duruyorlar da kalorileri çok yüksek
daha konusunu yaptım tatlı yedimÇok masum duruyorlar da kalorileri çok yüksekKeşke onun yerine 1 salatalık yeseymişsin.Amaaan olan olmuş artık bir dahaki sefere dikkat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?