Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hım ben de evde fındıklarım bittiğinden beri kabızlığa doğru gidiyorum sanırım tekrar stoklasam iyi olacak

benim tecrübeleri dayaaka diyetleri birakma sebebim cogunlukla kabizlikti...asii derecede az yemek bende kabizliga yol aciyor yani doyana kadar yemiyorsam kabiz olmam kolay...su cok önemli..en az 2 litre..hatta spor yaptigimiz gün 2,5 havada sicaksa 3 icebilirsiniz...en sonda hareket yani oda cok efor sarf edersem etkisi oluyor...ama öncelikle olay beslenme....zeytinyagi ac karnina icmeyide tavsiye ediyorlar bir deniyebilirsin...

unutmusum yazmaya sabah kahvaltidan önce 2 kayisi 2 erik

ben onu denedim de yağ içemiyorum bir türlü yemeklerde az yağ tükettiğimde kabız oluyorum fındık yerdim geçen hafta her sabah 6tane felan hiç sıkıntı olmazdı suyu bol bol içiyorum 3lt hep sorun yağda leblebiyle değiştirdim bu hafta fındık hakkımı ama şartmış demek ki

Selam Kizlar. Tabiki bu saatte kalkmadim sabahtan ablamin israri ile onun doktoruna gittim muayene oldum sirf ici rahat olsun diye. Yine ayni seyleri duyup geldim, gebelige engel bisey yok sadece pco var ama duzenli adet oldugum ve yumurtlamam oldugu icin sorun degil dedi. Ameliyat sonrasi 6 ay deneyin olmazsa yine tedavi yapariz yoksa tup bebek yaptirin dedi

Bu arada sabah hastanede olduğum için 08:00 de domatesli kasarli tost ve cay ile yaptim kahvaltim. Doktordan cikincada 10:30 da sade türk kahvesi içtim. Sabah tost yedim diye metrobusten inince minibüse binmeyip eve tempolu yürüyerek geldim yaklasik 30 dk surdu. Şimdide leslie 3 mil yapicam. Spordan sonrada maydanoz suyumu icicem

ben bu sebeple defter tutuyorum. Diete başlamadan her yerinin olcusunude alacağım. Düzenli olarak tartı ve ölçüleri istiyorum dftere. Yoksa unutup senin gibi krize giderim.

canım inşallah uygun zamanda olur bebeğin bu konularda sabırlı olmak laim. Benim arkadsima doktor sizin bbek olmayabilir demişti. Tedavinfslan başlamadan ardrda iki oglu oldu. Kısmet bu işler

Yeni gelen hayat hosgeldin

tatlım sanki bugün kaçırmışmısın ne???
Sanki,form koruma amaçlı bi beslenme oldu

baldamlasxixmelis sakatat yemissin ay o değilde dalağın boyutunu dusunuyorum şuan kafa çok yorgun bi turlu hayal edemiyorum
Ben yatar kızlar bu kafa daha fazla dayanmaz opuldunuz citirlarim
Allah seni...
3 parmagim kadardı cnm.

Aranızda 15 cm var.15 kilo farkı da olduğuna göre ölçüleriniz benzerdir.E doğal yani
Evet ya,1 cm 1 kg fark ediyormuş

ooh maşallahın var bugün çok güzel olmuş ben de öğle yemeğimi birazdan yiyince paylaşıcam sporumu da fit olcaz fit

öğle :
2dilim çt ekmek
6yk taze fasulye
2kepçe yoğurt çorbası
domates salatası

spor:
1 mile x2
kalça egzersizleri seviye 1
100ip
50mekik

Kizlar çok Yoruldum bi balkonlar iki kapı kaldı şimdi yemek molası verdim
1kepce çorba
2kofte
Doymayinca
1kucuk dilim sütlü irmik tatlısı (temizlik boşa gitti)

Aa birde dünden bugüne tam 1.3kg vermisim nasıl oldu fark şuydu ıspanak suyundan olur mu bilemedim son kaçamaktır tatlı bir daha yok gidip şimdi karşı konuşma veriyorum

KAHVALTI:
30 g cornflakes
4 yemek kaşığı ev yoğurdu

AKŞAM YEMEĞİM(14:30):
3 küçük kıymalı biber dolması
5 yaprak sarma
1 büyük bardak sodalı ayran

Bugün yemekle işim bitti.Su bildirimi yaparım daha sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…